Better in better out

Lieve Ivy klant,

 

Jullie hebben het vast al gezien, bij Ivy staat al een tijdje het merk emerginC op de planken. De match met Ivy was een hele natuurlijke; zij bieden natuurlijke resultaten en waren daarbij op zoek naar een zo natuurlijk mogelijke ondersteuning voor de huid.

 

We hebben Judith wat producten opgestuurd en zij was zo enthousiast over de effectiviteit van de producten dat we voor jullie een mooi assortiment mochten samenstellen.

 

Better in better out

 

‘Better in better out’, zeggen ze in de geneeskunde, wat betekent dat hoe gezonder de huid is als hij behandeld wordt, des te beter het resultaat, en des te sneller het genezingsproces. Daarbij is een gezonde huid een mooie huid, ongeacht leeftijd.
Dat willen we allemaal, natuurlijk.

 

emerginC heeft als uitgangspunt de huid te ondersteunen en te beschermen, in plaats van aan te vallen. Onze producten helpen de huid haar balans te vinden én te behouden. Je collageen, elastine en eigen hyaluronzuur productie wordt verhoogd, beschermende lipides aangevuld en de afbraak van DNA wordt voorkomen, en bij sommige crèmes zelfs hersteld met stamcellen.

 

Vitamin C serum en de Sun SPF 30+ Tinted

 

Onze bestseller het emerginC Vitamin C serum vereffent vlekjes, verfrist je teint en boost je collageen. Daarnaast hebben we de beste zonbescherming om je na de behandeling te beschermen. De emerginC Sun SPF +30 Tinted is weer verkrijgbaar!

Daarbij wordt er duurzaam geproduceerd en bestaat er naast de normale lijn een biologische lijn Scientific Organics en de Rawceuticals lijn die helemaal puur is, met enkel koudgeperste oliën en biologische fair trade ingrediënten.

 

Bovendien wordt voor elk product dat je aanschaft een boom geplant, we staan al op 1,1 miljoen. Buy one, plant one! Zo geef je meteen wat bijzonders terug voor al die mooie ingrediënten uit de natuur.

 

Voor elke behandeling is er een product pakket dat je resultaat optimaal ondersteunt en je huid steeds mooier blijft maken. Vraag er naar bij je Ivy behandelaar. Die helpen je graag persoonlijk advies geven en samples hebben van de crèmes.
We wensen je een mooie huid en een optimaal resultaat met de behandelingen van Ivy!

 

Silke van der Laan Distributeur emerginC EU

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.