Meet Silke

Silke is model, distributeur van emerginC en fan van de Hydrafacial. Lees hier haar verhaal hoe zij van een problematische huid naar een gezonde huid ging.

 

Ik ben diep in de 40 en was jarenlang afhankelijk van mijn gezicht, als fulltime fotomodel. Ik heb mijn huid hierdoor soms echt slecht behandeld, met lagen vieze make up, weinig slaap, veel reizen, en draconische maatregelen zodra er iets mis was met m’n huid. Want in de dagen vóór fotoshop werd je nog net niet in pek en veren de stad uitgerold als je een pukkel of pigmentvlek had.

 

Uit nood greep ik naar van alles, antibiotica, Roaccutane (medicijn tegen ernstige acne) en de anticonceptiepil bij elke kleine ongehoorzaamheid van die arme huid. Wat meestal weer een nieuwe serie problemen veroorzaakte.

 

Tot ik iets belangrijks leerde: voor mijn huid werkt het best, als ik er lief voor ben, haar ondersteun in haar functies, goed verzorg, en haar laat stralen met haar eigen kracht. Zo kwam ik bij de producten van emerginC; wel effectief, maar geen aanval. En pigment weg, geen pukkels of bleekvlekken ervoor terug.

 

En via deze weg kwam ik weer bij Jenny van Ivy clinics, die de HydraFacial behandeling combineert met een (na)behandeling van emerginC producten, en natuurlijk haar fantastische vaardige handen.

 

De HydraFacial is ideaal voor mij omdat het niet te ingrijpend is, maar de huid echt glad en stralend maakt. Alle onzuiverheden worden uit je gezicht gezogen met een klein stofzuigertje. Als je in de stad woont, gaat er namelijk veel koolstof en mini vuil diep in je poriën zitten, en is vervuiling de grootste ager na UV- straling.

Dus zo’n dieptereiniging zou iedereen op z’n tijd moeten doen. Het probleem is, daar wordt je huid normaal juist droog van, snel rood en de droogtelijnen schieten er in. En dat is nu juist het fijne van deze behandeling; je vochtpeil wordt ook meteen op orde gebracht, met hyaluronzuur en zo. Gecombineerd met een peel die sterk genoeg is, maar niet tè. Dus geen geboende bek, wel een stralende mooie huid.

 

Ik ben fan. En heb ook laatst m’n tienerdochter meegenomen. De tienerhuid is vaak onzuiver maar ook heel erg vochtarm, waardoor de onzuiverheden echt vast komen te zitten. De behandeling had een prachtig 2 in 1 effect, ook bij haar.

 

Silke van Indigo Cosmetics

 

Nu krijg je bij Ivy clinics bij deze behandeling een fijne kit van emerginC producten gratis! En je kunt ook kiezen voor een emerginC facial i.c.m. een dieptereiniging met de Hydrafacial, de ultieme combinatie voor maar €165,- met een emerginC kit t.w.v. €65,- gratis, afgestemd op je huidtype. Dus lekker inplannen, want deze behandeling kun je ook prima in de zomer doen. En met deze producten maximaal resultaat! Zolang de voorraad strekt

De meest gestelde vragen over de Hydrafacial by Jenny, onze skinspecialist

 

Are you ready for the GLOW! Een behandeling met de Hydrafacial past bij iedereen.
Jong, stralend en gezond. Zo voelt je huid na de behandeling met de multifunctionele Vortex-technologie.

 

Wat is HydraFacial?

De HydraFacial-behandeling is een niet-invasieve behandeling die onmiddellijke resultaten geeft voor alle huidtypes zonder hersteltijd. De HydraFacial is een behandeling (30 min) die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert terwijl tegelijkertijd de huid voorzien wordt van reinigende, hydraterende en hydraterende serums. De behandeling is rustgevend, verfrissend, niet-irriterend en zeer effectief. Met gegarandeerd een instant GLOW.

 

Is de HydraFacial-behandeling geschikt voor alle huidtypes?

De HydraFacial behandeling is bedoeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huid verdraagt ​​gemakkelijk de hydragezichtsbehandeling. Afhankelijk van jouw huidtype en huidbehoefte kiezen we bij Ivy met welke serums we het apparaat vullen.

 

Welke resultaten zijn te verwachten?

Veel klanten melden een zichtbare huidverfijning en een egale, stralende teint na slechts één behandeling. Het gladde resultaat en de hydratatie kunnen 5 tot 7 dagen of zelfs langer aanhouden.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om resultaat te zien?

Eén behandeling per maand is perfect om fijne lijntjes, rimpels, bruine vlekken,
En een vette en verstopte huid tegen te gaan.

 

Waarom is HydraFacial goed voor mijn huid?

Hydratatie is de basis van een gezonde, stralende huid. Het is bewezen dat irritatie van de huid toeneemt door tekenen van veroudering. HydraFacial is een hydraterende en niet-irriterende behandeling.

Jenny Brouwers

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.