NVCG

NVCG

Trots! Vanaf 1 juli heeft drs. Natale Adamo, medisch directeur Ivy clinics, de titel cosmetisch arts KNMG.

Onze kliniek in Westervoort is gevisiteerd en we hebben het certificaat behaald. Er werd gekeken naar aantallen, kwaliteit, ervaring en kennis.

 

Na ruim zeven jaar toewijding en inspanning is het de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde gelukt: cosmetische geneeskunde is nu een erkende medische discipline in de Nederlandse gezondheidszorg. Daarmee is duidelijk of een arts aantoonbaar bekwaam en opgeleid is in de cosmetische geneeskunde, waaronder botox- en fillerbehandelingen. Alle artsen van Ivy werken aan het behalen van deze titel en werken tot deze tijd onder supervisie van drs. Natale Adamo. Choose your doctor wisely!

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.