The woman behind the brand: Silke van der Laan

silke van der laan

The woman behind the brand: Silke van der Laan

Tijdens mijn werk als model kwam ik er achter dat goede huidverzorging niet zo makkelijk is en ook heel moeilijk te vinden. Als je denkt dat ik overdrijf? Zeker niet.   Steeds probeerde ik weer iets nieuws wat geen problemen zou moeten leveren en elke keer had ik weer een week of 6 huiduitslag. Na tien jaar tobben en producten in laten vliegen van alle uithoeken der aarde kwam ik EmerginC tegen.

Inmiddels had ik mij al uitgebreid verdiept in ingrediënten en de werking daarvan op de huid. EmerginC was het ei van Columbus voor mij. Een product dat MET je huid werkt, de huid sterker maakt in plaats van aanvalt. No more ‘gestroopte fazant’ look. Normaal krijg ik altijd reacties bij hele actieve producten, maar die bleven bij emerginC uit. Mijn huid werd steeds gezonder en beter, het vitamine C serum vervaagde alle pigmentvlekken en ik dacht, dit MOETEN al mijn vriendinnen ook ervaren. Zonder twijfel ben ik het gaan inkopen en dus distributeur geworden. En mijn huid is me nog elke dag dankbaar hiervoor.

EmerginC onderscheidt zich doordat de hele productie, niet alleen het product sustainable is. Ze hebben drie lijnen, 1 ‘clean’, dus zonder rommel, 1 Organic lijn en inmiddels zelfs een luxe raw lijn. Ze zijn allen heel werkzaam, en dat vindt ik bijzonder, je hoeft niet meer te kiezen tussen groen of werkzaam. Daarbij maken ze de huid sterker, niet steeds dunner.   Dit laatste kun je beter bij een professional laten doen zoals de huidtherapeutes van Ivy clinics. Zij hebben de juiste apparatuur ervoor en weten wat ze doen. Thuis moet je met name werken aan het gezonder maken van je huid.   Dat is ook mijn tip: gezond is mooier dan strak. Dus val je huid niet aan met agressieve parfums, alcohol en verstoppende minerale oliën. Laat je goed adviseren, maar zorg dat degene die adviseert begrijpt wat belangrijk voor JOU is.

EmerginC is qua werkzaamheid minstens zo sterk als merken die 4x zo duur zijn, bevat geen rommel zoals parfums die die duurdere merken meestal gebruiken om een creme lekker te laten ruiken, dus qua prijs/kwaliteit verhouding kan het niet beter. Daarom vind ik het ook op dat gebied zo’n goede match met Ivy clinics.

Mijn favorieten zijn op dit moment nu de Winter weer start en het straffe windje weer op de wangen blaast: de Rawceuticals CLEAN die fluweelzacht maakt en beschermt, en de kombucha Cleanser die sterk maakt en pigment vlekjes in toom houdt. Vitamine C serum is onmisbaar voor mij. Crèmes wissel ik het liefst steeds af, op dit moment smeer ik overdag de BLEND en ‘s avonds de Hyper vitalizer cream, met het d-red serum eronder.   Jaaa ik houd van laagjes! Hoe ouder je wordt hoe meer laagjes. Voor elke decade een product erbij, zegt Kimberly, de hoofdtrainer van EmerginC.   Ook gebruik ik graag maskers zoals de Vitality mask, dit is zo’n lekker overnight masker. En ik ben net klaar met m’n Herfstkuur van de Triple threat cream. Deze is zachter dan een normale peel, maar een overnight treatment met een ongelofelijk resultaat. Je ruikt als een zure appel, maar daar moet je even doorheen. Is maar voor een week of drie. 🙂 🍏

Mijn belangrijkste tip, maak een vrijblijvende afspraak met de huidtherapeutes van Ivy clinics en laat je adviseren welke producten het beste bij jouw huid passen.

 

 

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.