Beste filler kliniek

Beste filler kliniek

Beste filler kliniek

Wij helpen je graag verder met het vinden van de beste filler kliniek die bij jou past. Met de informatieve artikelen die we schrijven, hopen we bij te kunnen dragen aan het maken van een weloverwogen beslissing om al dan niet over te gaan tot een filler behandeling.

Bij Ivy clinics staan veiligheid, kwaliteit en mooie natuurlijke resultaten voorop. In dit artikel geven we je een kijkje achter de schermen en inzicht in wat we doen om tot de beste filler klinieken in Nederland te behoren.

 

Ethiek

Bij Ivy clinics doen we er veel aan om hoogwaardige en veilige cosmetische behandelingen voor een betaalbare prijs beschikbaar te maken. Ivy clinics staat voor transparant advies, het continu streven naar de hoogst mogelijke zorgkwaliteit, ethisch verantwoorde zorg en duurzaam ondernemen. In ons kwaliteitsmanagementsysteem staan alle (medische) protocollen en richtlijnen om calamiteiten te voorkomen. Door middel van zowel interne als externe audits (in samenwerking met o.a. de NVCG, apotheker en een ziekenhuishygiënist) zorgen wij ervoor dat we voldoen aan alle geldende kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze artsen zijn KNMG geregistreerd en zijn aangesloten bij de NVCG. De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde heeft als doel de kwaliteit van en voorlichting over medische cosmetische behandelingen te verbeteren. Wij houden ons aan het Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde.

Om goede en veilige filler behandelingen aan te kunnen bieden focussen we ons op de heilige drie-eenheid die voor de beste filler kliniek essentieel is, namelijk: een goede arts, goede producten en goede zorg. We volgen daarbij strikte veiligheids- en hygiëne-protocollen op.

 

Gecertificeerde artsen

Een goede cosmetisch arts heeft gedegen kennis van de anatomie, onmisbaar bij het injecteren van een filler. In het gezicht lopen veel bloedvaten. Een risico van een filler behandeling is dat er filler in of tegen een bloedvat wordt gespoten en dat kan voor veel problemen zorgen. Om zo’n complicatie te voorkomen is kennis van de anatomie dus heel belangrijk. Daarnaast werken we bij Ivy clinics met echografie, waarmee we precies kunnen zien waar bloedvaten lopen. Injecteren onder geleide van echo maakt een behandeling met fillers nog veiliger. Onze artsen en specialisten hebben veel ervaring en blijven zich ontwikkelen, door middel van scholing en het bezoeken van congressen, om jou de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

 

Hoogwaardige producten

Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, bezuinigen we niet op goede producten. De producten waarmee we bij Ivy clinics injecteren, komen van farmaceutische bedrijven die gedegen onderzoek hebben gedaan naar werkzaamheid van hun fillers. Daarbij is gekeken naar het effect van de filler in het lichaam, naar de duur van het resultaat en mogelijke atypische reacties op de filler. Gezien de toename van de populariteit van filler behandelingen zijn er steeds meer ‘goedkope’ fillers op de markt. De effecten van deze goedkopere varianten zijn vaak niet of onvoldoende onderzocht. Wij vinden het belangrijk om filler behandelingen betaalbaar te maken, maar zullen nooit beknibbelen op de kwaliteit van onze producten. Veiligheid en resultaat staan voorop.

 

Persoonlijke zorg

Bij zorg denk je al snel aan medische zorg, na een ongeval bijvoorbeeld. Maar goede zorg is ook bij een filler behandeling onmisbaar. Wij vinden het belangrijk om je een fijne plek te bieden waar je je op je gemak voelt, waar je toegang hebt tot transparante informatie en altijd terecht kunt met vragen. Daarom besteden we veel tijd aan een eerste consult. Tijdens zo’n vrijblijvend adviesgesprek vertelt de arts je alles over de filler behandeling, het te verwachten resultaat, mogelijke risico’s en het herstel na de behandeling. Na het gesprek krijg je deze informatie ook als brochure mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. We leggen een persoonlijk dossier aan waarin we alles nauwkeurig bijhouden; van wat er besproken wordt tijdens het consult tot het lotnummer van het product dat we hebben gebruikt. Je kunt deze gegevens te allen tijde bij ons opvragen. Daarnaast hebben we bij Ivy clinics een eigen app; link Yvy app downloaden. Hierin heb je inzage in je afspraken en toegang tot alle relevante informatie over je behandeling.

 

Veiligheid

Om veilige filler behandelingen aan te kunnen bieden volgen we strikte veiligheidsprotocollen bij Ivy clinics. Het uitvoeren van veiligheidsprotocollen helpt bij het minimaliseren van risico’s en complicaties. Door het implementeren van strikte veiligheidsprotocollen kunnen risico’s tot een minimum worden beperkt en kunnen we de veiligheid van onze cliënten garanderen.

 

Hygiëne

Handhygiëne, persoonlijke hygiëne en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zijn essentiële aspecten van het handhaven van een hygiënische omgeving waarin filler behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Bij Ivy clinics werken we graag in een schone omgeving. Onze klinieken worden dagelijks schoongemaakt en de werkplekken gedesinfecteerd. Tijdens het behandelen dragen onze artsen altijd schone handschoenen. Om bacteriële infecties bij een filler behandeling te voorkomen halen we ook de make-up van het gezicht van de cliënt er af alvorens te behandelen. We adviseren om na de behandeling geen make-up te dragen, totdat de injectie gaatjes zijn genezen.

 

Reviews

Als je een filler behandeling overweegt, is het waardevol om over de ervaringen van mensen te lezen die je zijn voorgegaan. In je zoektocht naar de beste filler kliniek doe je er daarom goed aan om eens rustig alle reviews te lezen van de kliniek en artsen. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de reviews geschreven door cliënten van Ivy clinics.

 

Aanbod van behandelingen

Bij Ivy clinics hebben we een uitgebreid behandelaanbod onderverdeeld in verschillende disciplines. Zo bieden we injectable behandelingen, zoals fillers, maar ook huidtherapie en cosmetische chirurgie. Soms geeft een combinatie van behandelingen een beter resultaat of ben je meer geholpen met een peeling dan met een filler. Omdat we bij Ivy clinics al deze disciplines in huis hebben, kunnen we je echt goed helpen door te kijken met welke behandeling je het gewenste resultaat bereikt.

 

Bereikbaarheid

Voor de beste filler kliniek wil je waarschijnlijk wel een stukje omrijden. Gelukkig hoef je bij om bij Ivy clinics te komen nooit heel ver. We hebben namelijk 4 vestigingen verspreid over de provincies Noord-Holland, Brabant en Gelderland. Om precies te zijn in Amstelveen, Amsterdam, Den Bosch en Westervoort.

 

Award

Ivy clinics heeft dit jaar de Clinic Awards 2023 voor beste kliniek gewonnen. Een Award waar we heel dankbaar voor zijn omdat de stemmen zijn uitgebracht door onze cliënten. Een mooi compliment en een goede motivatie om te zorgen dat we de beste filler kliniek blijven!

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.