Lippen opvullen met fillers volgens de juiste verhouding

Lippen opvullen met fillers volgens de juiste verhouding

Bij het opvullen van de lippen kijken we bij IVY naar de natuurlijke vorm en de verhouding van de lippen tot de rest van het gezicht.

 

Om een mooi natuurlijk resultaat te creëren bij het opvullen van de lippen is het belangrijk om eerst het hele gezicht in kaart te brengen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de lippen kleiner lijken doordat de kin in verhouding wat naar achter staat. Het behandelen van de kin kan dan soms al genoeg zijn om het effect te behalen dat je wilt.

 

Lippen opvullen volgens de Golden Ratio

Om een ‘overbehandelde’ look te voorkomen is er daarnaast een wiskundige formule die aangeeft wat bijvoorbeeld de ideale afstand is tussen de ogen, neus en lippen. Passen we die formule toe op de lippen, dan houden we ook 1 : 1,618 aan. Deze verhouding is de Golden Ratio (gulden snede) of Phi, ook wel ɸ. De formule is gebaseerd op wat we als esthetisch mooi beschouwen en is terug te vinden in de natuur en wordt veel gebruikt voor het ontwerpen van bijvoorbeeld logo’s. Nu zegt zo’n formule iets over verhoudingen, maar schoonheid wordt niet enkel gedefinieerd door de verhoudingen in het uiterlijk. Uitstraling, houding, de manier van bewegen en karakter maken uiteindelijk echte schoonheid. Bij Ivy kijken we daarom niet alleen naar de lippen, maar ook naar jou als persoon.

 

Gratis adviesgesprek over lippen opvullen

Overweeg je een filler behandeling van de lippen dan ben je van harte welkom op een van onze vestigingen voor een kennismaking en adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek is er alle ruimte voor jou om je vragen te stellen en kijken we samen naar welke behandeling bij jou het beste resultaat geeft. Klik hier om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

 

Veelgestelde vragen over lippen

We hebben een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen over lippen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op. We beantwoorden je vraag graag.

 

Is lippen opvullen gevaarlijk?

Ondanks dat het opvullen van de lippen een veilige ingreep is, is er net als bij alle cosmetische ingrepen kans op complicaties. Bij Ivy zijn we graag transparant over mogelijke complicaties zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen in het wel óf niet ondergaan van de behandeling. Veel voorkomende bijwerkingen van het opvullen van de lippen zijn een blauwe plek en zwelling. Dit zijn bijwerkingen die veel voorkomen, geen medisch risico zijn en vanzelf oplossen. Minder vaak voorkomend zijn bobbels in de lippen, aanhoudende zwelling en een asymmetrisch resultaat. Deze bijwerkingen zijn over het algemeen goed te behandelen en te corrigeren. Uitzonderlijke bijwerkingen zijn een allergische reactie en het verstoppen van een bloedvat. Dit zijn bijwerkingen die direct behandeld dienen te worden.

Voor alle bijwerkingen geldt dat je ten alle tijde contact met ons op kunt nemen voor overleg en behandeling. Ivy clinics is voor spoed bereikbaar op (088) 800 76 54 (ook in het weekend en buiten kantoortijden).

 

Lippen voor en na

We kunnen ons voorstellen dat je als je een behandeling van de lippen overweegt, je graag voorbeelden wilt zien. We hebben op onze site dan ook een aantal voor en na foto’s van cliënten die een behandeling van de lippen hebben ondergaan. Deze voorbeelden zijn er om je een idee te geven van wat er mogelijk is. Omdat ieder gezicht en alle lippen anders zijn, bieden we bij Ivy clinics gepersonaliseerde behandelingen aan. We kijken naar wat goed past bij je gezicht en jou als persoon. Bekijk hier voor en na foto’s van lippen.

 

Wanneer lippen masseren na fillers?

Het masseren van de lippen na een fillerbehandeling is geen noodzaak. Over het algemeen genezen de lippen relatief snel na de behandeling en blijft de geïnjecteerde filler goed op zijn plek zitten. Mocht er onverhoopt toch een bobbeltje zijn, overleg dan eerst met de behandelend arts. Deze zal je mogelijk adviseren om de lippen na de fillerbehandeling te masseren. Masseer de lippen in de eerste dagen na de behandeling niet. Dit kan zorgen voor extra zwelling van de lippen.

 

Wat kost lippen opvullen?

De exacte kosten van het opvullen van de lippen is afhankelijk van de hoeveelheid product dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens het adviesgesprek zal de arts je een exacte prijsopgave overleggen. Een fillerbehandeling van de lippen is vanaf €395,00,-.

 

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.