Liquid facelift

Liquid facelift, kies jij voor een 4-points of 7-points facelift?

Tegenwoordig krijgen wij steeds meer de vraag hoe je er zo lang mogelijk uitgerust, fris en jeugdig uit kan blijven zien. Vaak komt een vermoeide uitstraling niet door 1 probleemgebied, en geeft losse behandeling van 1 zone botox of 1 ml filler onvoldoende resultaat. Naarmate je ouder wordt neemt collageen en elastine af in je huid. Hierdoor wordt de huid slapper. Ook veranderd in de loop der jaren de botstructuur van het gezicht (zoals onder je ogen of bij je slapen) en nemen de natuurlijke vetcompartimenten af, waardoor de zwaartekracht gaat tekenen in het gelaat. Hierdoor zie je er eerder vermoeid uit terwijl je dat helemaal niet bent. Of je hebt een boze of verdrietige uitstraling terwijl jij je niet zo voelt. Dit kan een reden zijn om te kiezen voor een liquid facelift.

 

Strategische behandeling

 

Om jou weer dat frisse stralende gezicht te kunnen geven, kijken de cosmetisch artsen bij Ivy clinics naar jouw hele gezicht. Dit noemen we een holistische benadering, waarbij we het gehele gelaat aanpakken vanuit 3 elementen: contourverbetering, volumeherstel en de aanpak van fijne lijntjes. We kunnen hierbij goed rekening houden met de oorspronkelijke vorm van het gezicht, waardoor het resultaat natuurlijk blijft. Hierbij is het belangrijk dat ook niet zo voor de hand liggende gebieden in het gezicht behandeld worden zoals de kaaklijn, de slapen, de kin, het midden van je gezicht (mid-face area).

 

Afhankelijk van jouw leeftijd en de mate van gezichtsveroudering wordt er samen met jou een plan opgesteld. We maken hier onderscheid tussen een 4-points facelift en een 7-points facelift. Aan de hand van het samen opgestelde plan zal de arts de filler op strategische plekken inspuiten om het gewenste resultaat te behalen. In maximaal 3 behandelingen behandelen we het gezicht met een gerichte, systematische aanpak. De behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende typen fillers, eventueel in combinatie met een aanvullende behandeling van tijdelijke spierontspanners (botox).

 

Resultaat

 

Het resultaat van de liquid facelift is direct na de eerste behandeling al zichtbaar. Omdat we de behandeling in stappen uitvoeren, wordt het volledige eindresultaat 4-6 weken na de laatste behandeling bereikt. Deze manier van behandelen is heel erg gericht op klanttevredenheid maar ook op duurzaamheid. Door heel goed te kiezen waar de fillers geplaatst worden heb je er namelijk ook langer plezier van. Het is wel aan te raden om na ongeveer 1 jaar het resultaat wat bij te werken. Zo blijven de schommelingen in het uiterlijk beperkt en blijft het effect van de behandeling behouden.

 

Wat heb ik nodig?

 

De hoeveelheid fillers is echt helemaal afhankelijk van jouw leeftijd en de mate van huidveroudering. Bij een 4 points facelift kun je denken aan ongeveer 3-4 ml fillers. En bij de 7-points facelift kom je al snel aan 4-6 ml filler. Deze behandeling bouwen we op over meerdere afspraken in onze kliniek.

 

Prijzen

 

4-points facelift | 3-4 ml | €880 – €1105

7-pointsfacelift  | 4-6 ml | €1105 – €1560

 

Fillers betaal je altijd met spuit, dus per ml. Hoe meer je er neemt hoe meer korting.

10% korting op het totaalbedrag bij afname 3 ml fillers.

15% korting op het totaalbedrag bij afname 4 ml fillers.

20% korting op het totaalbedrag bij afname 5 ml fillers of meer.

 

Aanvullende tijdelijke spierontspanner (botox)

1 zone = 99 euro

 

Overige behandelingen

Als verdere aanvulling op de full-face approach met fillers en eventuele tijdelijke spierontspanners, kijken we ook naar jouw huidconditie. Want er zijn natuurlijk veel meer behandelingen mogelijk om jouw huid te laten stralen. Overweeg bijvoorbeeld ook eens een behandeling met skinboosters (o.a Profhilo, hydromax a €295,- per 2 ml). Deze geven de huid meer hydratatie, stevigheid en een frisse glow. Ook hebben onze huidtherapeutes tal van andere mogelijkheden om jouw huid er jonger en gezonder uit te laten zien zoals Hydrafacials, de PRX T33 no needle skinbooster, peelings, microneedling en verschillende laserbehandelingen (IPL, Diode, ndYAG, radiofrequentie).

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Ivy clinics?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij de arts én de huidtherapeute.

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.