Gouden combinatie: microneedling en Hydrafacial

Gouden combinatie: microneedling en Hydrafacial

Ben je op zoek naar een luxueuze behandeling die niet alleen je huid verwent, maar ook betere resultaten levert? De combinatie van microneedling met een Hydrafacial behandeling biedt een ongeëvenaarde ervaring.

 

Stel je voor: een behandeling die niet alleen diep reinigt, maar ook de textuur van je huid verbetert. Met microneedling worden kleine, gecontroleerde microkanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor de natuurlijke regeneratie wordt gestimuleerd. In combinatie met de verzachtende werking van een Hydrafacial behandeling, wordt je huid intens verzorgd en voelt zijdezacht aan.

 

Een van de sleutels tot een schone huid is een diepe reiniging, en dat is precies wat deze gecombineerde behandeling biedt. De Hydrafacial technologie reinigt je huid grondig door vuil, olie en onzuiverheden te verwijderen, terwijl microneedling helpt bij het verminderen van grove poriën. Het resultaat? Een schone, zachte teint die straalt van binnenuit.

 

Toevoeging van extra hoogwaardige ingrediënten

Wat deze behandeling echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om hoogwaardige ingrediënten toe te voegen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw huid. Denk aan krachtige antioxidanten, hydraterende serums en anti-aging boosters die diep in de huid doordringen dankzij de microkanaaltjes die door microneedling worden gecreëerd. Dit zorgt voor een intense voeding en revitalisatie van je huid, van binnenuit.

 

Een diepere hydratatie

Hydratatie is essentieel voor een gezonde, stralende huid, en met deze gecombineerde behandeling krijgt je huid een extra dosis vocht. De Hydrafacial behandeling hydrateert je huid intensief door middel van hydraterende serums en voedende ingrediënten, terwijl microneedling ervoor zorgt dat deze hydratatie diep in de huid doordringt. Het resultaat is een gehydrateerde, soepele huid die er jeugdig en stralend uitziet. Last, but definitely not least, zijn de extra anti-aging voordelen. De gecombineerde behandeling biedt ook extra anti-aging voordelen.

 

Microneedling stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt. Dit, in combinatie met de krachtige anti-aging ingrediënten die tijdens de behandeling worden gebruikt, helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering.

 

Kortom, de combinatie van een Hydrafacial behandeling met microneedling is de ultieme verwennerij voor je huid. Het biedt niet alleen directe resultaten, maar ook langdurige voordelen die je huid er gezonder, jonger en stralender laten uitzien. Dus waar wacht je nog op? Ontdek zelf het verschil!

 

 

  • Hydrafacial + microneedling €225,- voor €195,-.
  • Hydrafacial incl booster + microneedling €250,- voor €225,-

 

Deze actie is geldig in mei, juni en juli 2024. Alleen beschikbaar bij Ivy clinics in Westervoort. 

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.