Hydrafacial en PRX-T33 in de zomer

Hydrafacial en PRX-T33 in de zomer

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je huid te laten stralen! Gelukkig zijn er twee behandelingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van je huid tijdens de warmere maanden: Hydrafacial en PRX-T33. Deze vriendelijke en professionele behandelingen bieden een scala aan voordelen en zijn ideaal voor het onderhouden van een mooie en stralende huid gedurende de zomer.

Hydrafacial in de zomer

Een behandeling met Hydrafacial is als een verfrissende duik voor je huid. Deze behandeling combineert exfoliatie, reiniging, hydratatie en bescherming om je huid een directe oppepper te geven. Het resultaat? Een gladdere, zachtere huid met een stralende gloed. Perfect voor de zomer, wanneer onze huid vaak wordt blootgesteld aan zonlicht en schadelijke invloeden van buitenaf.

 

PRX-T33 in de zomer

Ben je op zoek naar een diepere werking zonder hersteltijd? Dan is PRX-T33 jouw geheime wapen. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke processen van huidverjonging zonder de gebruikelijke bijwerkingen van traditionele peelings. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid met een jeugdige uitstraling – perfect voor het behoud van een gezonde huid in de zomer.

 

Tips voor een mooie zomerhuid

Naast onze professionele behandelingen zijn er natuurlijk ook stappen die je zelf kunt nemen om je huid mooi en gezond te houden tijdens de zomer. 

 

  1. Denk aan het dagelijks gebruik van zonnebrandcrème met een hoge SPF om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. 
  2. Hydratatie is ook essentieel, dus zorg ervoor dat je voldoende water drinkt en hydraterende producten gebruikt om je huid gehydrateerd te houden.

Hydrafacial en PRX-T33 ideale huidbehandeling in de zomer

Kortom, met de combinatie van een professionele huidbehandeling zoals de Hydrafacial en PRX-T33, samen met goede zelfzorg gewoonten, kun je deze zomer stralen met een gezonde en mooie huid. Dus laat de zomerzon maar komen – je bent er helemaal klaar voor!

 

Wil je advies of een persoonlijk behandelplan? De Ivy clinics huidtherapeuten in Amsterdam, Amstelveen, Den Bosch en Westervoort helpen je graag. Je kunt hier een gratis consult inplannen. Samen gaan we het perfecte plan maken voor een stralende en mooie huid in de zomer!

Geschreven door:

Nikki Ewes

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.