PRX-T33 | The ultimate NO NEEDLE SKINBOOSTER 

Het effect van een hyaluronzuur skinbooster maar dan zonder naalden.

Het effect van een TCA peeling maar dan zonder schilfering. De PRX-T33 No Needle Skin booster is de ideale behandeling op je huidconditie te verbeteren en dit kan ook tijdens de zomermaanden. Klinkt te mooi als waar te zijn toch?

Deze skinbooster is een echte 4 seizoenen peeling en geschikt voor alle huidtypen, ook de donkere huid.

 

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. De PH waarde van je huid kun je aflezen aan de zuurgraad van je huid. De PH waarde moet goed in balans zijn, dus niet te zuur en niet te basisch. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe herstellende proces van de huid.

 

Al na één behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit, zonder de huid te beschadigen. Je hebt dus geen downtime, maar wel een hele mooie glow. Deze behandeling geeft een instant boost, hydrateert intensief en herstelt de natuurlijke glans van jouw huid.

 

Het anti-aging effect is optimaal na een kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert de kwaliteit van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar minder aanwezig, de huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan. Daarna kun je weer eens 1 behandeling doen, een hele kuur is dan niet nodig.

 

Wil je het effect van de No Needle Skinbooster (PRX-T33) versterken? Kies dan voor de thuis producten van WiQo tussen de 4 behandelingen door. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de huid na de behandeling goed te verzorgen en daarnaast versterken zij het effect van de behandeling waardoor je sneller resultaat ziet. Lees hier wat meer over deze producten.

 

WiQo Nourishing & Moisturizing Cream

Deze crème voedt en beschermt waardoor de huid alle voedingsstoffen en daarmee voorkom je uitdroging. De actieve ingrediënten in deze crème voorkomen dat het hyaluronzuur in de huid wordt afgebroken. De resultaten van andere behandelingen (flllers) kunnen hierdoor worden verlengd en de schade door chrono- en photo-aging worden verminderd. Verkrijgbaar voor de droge huid / normale / gecombineerde huid.

 

WiQo Smoothing Fluid

Een evenwichtige formule met glycolzuur voor dagelijkse stimulatie. Dit serum voorkomt huidverdikking en zorgt ervoor dat de huidlaag zich sneller vernieuwd. Door de exfoliërende werking oogt de huid direct frisser, helderder en egaler. Het helpt opgehoopt pigment op te ruimen en littekens vervagen hierdoor. Het huidvernieuwingsproces krijgt een boost, net als de collageen en elastine aanmaak in de diepere huidlagen. De vochtbindende werking helpt de huid haar eigen vocht beter vast te houden.

 

Alle voordelen van de No Needle Skinbooster op een rij

  • direct zichtbaar effect
  • geen frosting en dus geen vervelling
  • geen downtime
  • goed te combineren met microneedling
  • natuurlijke stimulatie zonder beschadiging van de huid
  • stimuleert aanmaak collageen en elastine vezels
  • geschikt voor alle huidtypen een leeftijden

 

Ben je geintresseerd in deze skinbooster cq peeling? Plan dan een afspraak bij 1 van onze huidspecialisten. Een intakegesprek is nodig omdat deze peeling eigenlijk voor iedereen geschikt is, behalve als je open wonden of een herpes infectie hebt.

 

Prijzen

 

Skin Booster (1 behandeling)

€ 100,00

 

Skin Booster (4 behandelingen)

€ 325,00

 

Resultaat

Na 6 behandelingen + WiQo thuisproducten

Voor PRX behandeling


Na PRX behandeling

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.