Skinboosters voor elk huidtype

Skinboosters voor ieder huidtype bij Ivy clinics

Soms heeft een gezicht geen extra volume nodig, maar wel hydratatie en collageenstimulatie. Een skinbooster maakt de huid gezonder, elastischer, steviger en beter gehydrateerd zonder extra volume te geven. Fijne lijnen en plooitjes worden verzacht met behoud van de natuurlijke vormen van het gezicht. Ook de huid van de hals, het decolleté en de handen is goed te behandelen met een skinbooster.

 

In dit artikel lees je meer over skinboosters voor ieder huidtype en onze meest uitgevoerde collageen stimulerende behandelingen. We geven je graag persoonlijk advies tijdens een consult in de kliniek. De arts analyseert de huid en adviseert over welke behandeling het beste past bij jouw situatie.

 

Radiesse Hyper-Diluted® bij Ivy clinics

 

Radiesse is een collageen stimulerende filler op basis van calciumhydroxiapatiet. Radiesse wordt onverdund ingezet voor het creëren van volume en contour en heeft een collageen stimulerende werking. Radiesse Hyper-Diluted is de verdunde versie van Radiesse die niet direct volume geeft, maar wel stevigheid aan de huid en de collageen stimulerende eigenschappen heeft. De Radiesse Hyper-Diluted wordt met een canule geïnjecteerd in de huid. Deze behandeling zorgt voor een verbeterde collageen- en elastine-aanmaak waardoor de huid er na enkele maanden jonger, steviger en strakker uitziet. Ideaal voor het gezicht, de kin, de hals en het decolleté, maar ook geschikt voor het lichaam zoals op de buik en boven de knieën.

 

Frequentie

Afhankelijk van de conditie van de huid wordt voor het beste resultaat 1 of 2 behandelingen geadviseerd. Het resultaat is na 2 maanden optimaal en houdt gemiddeld 1,5 jaar aan.

 

Stylage Hydro of Profhilo

Heb je een droge, doffe of wat vermoeide huid die extra hydratatie kan gebruiken? Dan zijn de skinboosters Stylage Hydro  en Profhilo de ideale behandeling. Beide skinboosters zijn op basis van hyaluronzuur, wat als voornaamste eigenschap heeft vocht aan zich te binden. De huid wordt zo van binnenuit gehydrateerd (daar waar crèmes en serums niet komen) Daarnaast zorgen zij voor meer stevigheid en verminderen fijne lijntjes. Na een winter lang in verwarmde ruimtes te hebben gezeten, is dit de perfecte voorbereiding op de zonnigere dagen. De skinbooster wordt geïnjecteerd op slechts 5 punten in het gezicht.

 

Frequentie

Voor een optimaal resultaat adviseren we een serie van 2 tot 3 behandelingen met tussenpozen van een maand, maar ook met een enkele behandeling boek je al resultaat.

 

No Needle Skin Booster

Ben je geen fan van naalden? Kies dan voor een behandeling met de No Needle Skin Booster PRX-T33. Dit is een van de meest door onze huidtherapeuten uitgevoerde behandelingen en kan het hele jaar uitgevoerd worden, ook in de zomer! De PRX-T33 No Needle Skin Booster is een lichte TCA peeling die de huid stimuleert tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine en de PH-waarde herstelt. In tegenstelling tot bij andere chemische peelings is de hersteltijd minimaal. Je kunt na de behandeling dus gerust verder met je dagelijkse activiteiten. Daarnaast zorgt deze peeling niet voor pigmentverstoringen op een donkere huid, wat de behandeling echt voor elk huidtype geschikt maakt.

 

Frequentie

Het effect van een enkele behandeling houdt zo’n 6 maanden aan. Afhankelijk van de conditie van de huid en het beoogde resultaat adviseren we een kuur van 4 behandelingen met tussenpozen van 2 weken. Deze behandeling is ook zeer geschikt om te combineren met bindweefselmassage en microneedling.

 

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek bij een van onze specialisten. Tijdens het gesprek analyseren we de huid en geven we je een passend behandeladvies. Maak je afspraak hier

Geschreven door:

Nikki Ewes

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.