ACTIE // 20% korting op full face IPL en ontharingsbehandelingen
bodycontouring
bodycontouring

Bodycontouring

 

Door hardnekkige vetophoping kunnen de contouren van het lichaam uit balans zijn geraakt. Door middel van verschillende behandelingen kunnen de contouren op een veilige manier weer in balans worden gebracht.

 

Ivy clinics is voorloper op het gebied van diverse bodycontouring-behandelingen, waaronder tumescente liposuctie en lipoedeem liposuctie.

 

Met jarenlange ervaring en een nauwkeurige aanpak zorgt Ivy voor de correctie die je lichaam verdient.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Een lichaam in balans
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Bodycontouring

De behandelingen van Ivy

Bodycontouring

Ivy’s specialist

Drs. Natale Adamo

 

Natale is een zeer ervaren arts en heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van behandelingen voor bodycontouring. Dankzij deze ervaring weet Natale altijd precies wat er nodig is om het optimale resultaat te bereiken.

 

Als voorloper op het gebied van onder meer tumescente liposuctie en lipoedeem liposuctie kunnen de specialisten van Ivy op een innovatieve, veilige manier het beste resultaat bieden.

nvcg-keurmerk

Bodycontouring informatie

Veelgestelde vragen

Wat is bodycontouring?

Bodycontouring is een verzamelnaam voor alle behandelingen die Ivy clinics biedt om de contouren van je lichaam en/of gezicht te verbeteren. Oftewel het strakker maken van de huid en het verwijderen van vet.

 

Niet iedereen is even zeker over zijn of haar eigen lichaam. En sommige vetophopingen zijn simpelweg niet weg te trainen. Gelukkig heeft Ivy clinics een uiteenlopend scala aan behandelingen om hier samen met je behandelaar aan te werken.

 

Ivy clinics biedt onder andere liposucties, lipolaser, een hybride CO2/1540mm huidverstrakkende laser en de wel bekende en met meerdere prijzen bekroonde Ulthera.

Wat kan er worden behandeld met bodycontouring?

Of je nou plaatselijk vet wilt verwijderen, grotere hoeveelheden vet wilt verwijderen of de huid wilt verstrakken vanwege eerder gewichtsverlies of bijvoorbeeld een zwangerschap. Ivy clinics biedt voor iedereen een unieke oplossing.

 

Dit kan op zones zoals buik, billen, benen, armen, rug maar ook een onderkin of hamsterwangen. In overleg met jou kiezen wij de juiste methode voor een permanent resultaat.

Welke bodycontouring behandelingen biedt Ivy aan?

Ieder lichaam is anders en elk probleem of elke wens vergt een andere aanpak. Heb je een klein beetje vet ophoping op een ongewenste plek, dan is cryolipolyse ideaal, met minimale downtime en een paar behandelingen ben je van je vet ophoping af.

 

Wil je je huid verstrakken en kleine vetophopingen weg halen? Dan is lipolaser een ideale manier. Hierbij wordt met een canule onderhuids de huid verstrakt door aanmaak van collageen en vet wordt weg gesmolten en afgedreven.

 

Is er sprake van een wat groter vet overschot? Dan adviseren wij om liposuctie te ondergaan eventueel in combinatie met de lipolaser. Hiermee kun je grotere hoeveelheden vet direct weg zuigen.

 

De hydbride Youlaser MT en de Ultera zorgen voor huidverstrakking en collageen aanmaak zonder dat de huid doorboort hoeft te worden en met minimale downtime.

 

Wil je weten wat de beste methode is voor jou? Wij leggen alles graag uit in een kosteloos en vrijblijvend consult.

Wat is het effect van een bodycontouring behandeling?

Het effect van bodycontouring is afhankelijk van welke behandeling er in gezet wordt. De doelstelling is altijd het reduceren van vet en het hershapen van het lichaam of de onderkin en kaaklijn.

Wat kost een bodycontouring behandeling?

De prijzen voor de verschillende bodycontour behandelingen lopen uiteen. Ivy clinics biedt een kosteloos en vrijblijvend advies gesprek zodat je samen met ons kunt bepalen wat het beste in je budget en binnen je lifestyle past.

 

Ook heeft bijvoorbeeld een liposuctie meer downtime dan bijvoorbeeld een cryolipolyse behandeling. Allemaal factoren om rekening mee te houden.

Bij welke kliniek kan ik terecht voor bodycontouring?

Wij kunnen op al onze locaties een vrijblijvend gesprek inplannen, afhankelijk van welke behandeling er nodig is kunnen wij aangeven waar dit gedaan kan worden.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Ivy’s klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam