Preloader image
cryolipolyse
cryolipolyse

Cryolipolyse

 

Bijna iedereen heeft wel een probleemzone op het lichaam die minder mooi word gevonden. Ivy clinics biedt hiervoor verschillende oplossingen zoals lipolaser of liposuctie. Maar in veel gevallen is het ook mogelijk om cryolipolyse toe te passen.

 

Het voordeel hiervan is dat het geen chirurgische ingreep is en daardoor heb je geen enkele hersteltijd. Ivy clinics heeft de nieuwste beschikbare apparatuur hiervoor de Cryocool MAX. Deze heeft vier koppen zodat we op vier verschillende plaatsen tegelijk kunnen behandelen.

 

Cryolipolyse is een bewezen effectieve behandeling om vet op specifieke plaatsen permanent te verwijderen. Dit betekent dat de werkzaamheid van deze behandeling uitgebreid in wetenschappelijk onderzoek bewezen is.

 

Door middel van behandeling van een uur zonder verdoving en zonder kans op bijwerkingen zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van het vet te verwijderen. Je kunt de behandelingen meerdere keren herhalen, steeds zal er dan weer 20% extra verwijderd worden. Lees meer informatie hieronder in de meest gestelde vragen.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Effectief vet verwijderen
Effectief vet verwijderen
Behandeling door ervaren specialisten
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

Cryolipoyse

De ingreep

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek worden de vetophopingen nauwkeurig beoordeeld. Samen met jou wordt besproken welke zones behandeld moeten worden. Er zijn twee zones tegelijk behandelbaar.

 

Tevens worden vragen beantwoord die misschien zijn ontstaan rondom in het gesprek over de cryolipolyse. De behandelaar zal ook adviezen geven over nazorg en voeding, beweging en lifestyle.

De cryolipolyse-behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam permanent te verwijderen. Dit apparaat verwijdert maar liefst 20 procent van jouw vet, zonder operatie en zonder hersteltijd.

 

Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld.

 

Neem in de week vóór de behandeling geen bloed verdunnende medicatie zoals
aspirine of warfarine. Draag tijdens de behandeling comfortabele ruim zittende kleding.

Na de behandeling is het slim om de behandelde zones goed te masseren tot deze weer warm gaan aanvoelen. Je kunt de vermindering van vetcellen ondersteunen door in de weken na behandeling te letten op je calorie-inname en te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging.

 

Voldoende water drinken direct na en gedurende de weken na de behandeling zal bijdragen aan de afvoer van afgebroken vetcellen. Wij adviseren om de sportschool, de sauna en de zonnebank in ieder geval 24 uur te vermijden.

Na de behandeling kan de huid mogelijk wat rood worden. Dit kan een aantal minuten tot een aantal uren aanhouden.

 

In zeldzame gevallen kunnen blauwe plekken en zwelling optreden. Patiënten bekend met capillaire bloedingen hebben een verhoogt risico op blauwe plekken maar dit is geen risico voor de gezondheid. Alleen de periode dat de blauwe plek zichtbaar is zal langer zijn.

 

Paradoxale Vethyperplasie

 

Een zeer zeldzame (0.0051% van de gevallen) maar ernstige bijwerking van Cryolipolyse is Paradoxale Vethyperplasie. Dit betekent dat de vetcellen op de behandelde zone groter worden in plaats van kleiner. Paradoxale Vethyperplasie lijkt vaker voor te komen bij mannen. Paradoxale vethyperplasie verdwijnt niet vanzelf.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 09:00 - 17:00 MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Cryolipolyse

Ivy’s specialist

Linda Rendering

Linda Rendering

 

Linda is gekwalificeerd schoonheidsspecialiste en trainster en heeft meer dan 16 jaar ervaring. Na veel ervaring te hebben opgedaan in het geven van trainingen aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen maakt Linda nu vol enthousiasme deel uit als cosmetisch consulent, trainster en accountmanager van het Ivy clinics team.

 

Daarnaast voert Linda huidbehandelingen uit, assisteert ze de arts tijdens de cosmetische ingrepen en zorgt ze dat alle medewerkers goed getraind en opgeleid zijn waardoor we de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen.

 

“Je komt mij tegen tijdens een vrijblijvend intakegesprek waarbij ik door mijn brede kennis en mijn enorme passie voor huidverbetering voor iedere cliënt een passend behandelplan maak. Ik vind mijn werk geweldig omdat ik cliënten graag adviseer en begeleid naar een doeltreffend, mooi en natuurlijk resultaat. Ook vind ik de afwisseling van het werk en de sfeer binnen het team (wat je ook zeker merkt als cliënt) erg fijn!”

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Haar visie is dat goede zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn en is daarom volledig op haar plek bij Ivy clinics. Nikki weet alles van huidbehandelingen en heeft veel ervaring met (hardnekkige) huidproblemen en innovatieve behandelmethoden. Je zult haar zien tijdens de vrijblijvende intakegesprekken en in de kliniek.

 

“Door mijn brede kennis weet ik voor iedere cliënt een doeltreffend behandelplan te maken.”

Elyne van Tongeren

Elyne van Tongeren

 

Elyne is verpleegkundige en daarnaast studente huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Bij Ivy clinics assisteert ze bij cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties en het aanbrengen van injectables. Elyne heeft veel adviesgesprekken met cliënten, zowel telefonisch als in de kliniek. Ook voert ze huidbehandelingen als de No Needle Skin Booster en de Hydrafacial behandeling uit.

 

“Bij Ivy clinics staat duurzaamheid centraal, wat goed aansluit bij mijn persoonlijke visie. Daarnaast geeft het werk bij Ivy mij veel voldoening, omdat je mensen altijd een stukje zelfverzekerder maakt.”

Lois Pieper

Lois Pieper

 

Lois is afgestudeerd doktersassistente en derdejaars huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Lois is sinds december 2017 werkzaam bij Ivy clinics, waar ze zich met name richt op huidbehandelingen en adviesgesprekken met cliënten, maar ook staat ze artsen bij als assistente bij bepaalde ingrepen.

 

“Ik houd erg van cliëntencontact en bij Ivy clinics heb ik de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan op het gebied van huidaandoeningen en behandelingen.”

Cryolipolyse voor en na foto’s

Resultaten

Wat kost een cryolipolyse behandeling?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Cryolypolyse informatie

Veelgestelde vragen

Cryolipoyse klinieken

Locaties

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7