Bovenooglidcorrectie PlexR

De meest bekende behandeling met de PlexR Soft Surgery is de ooglidcorrectie zonder snijden. De PlexR Soft Surgery behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Dit apparaat is voorzien van de allernieuwste technologie en werkt op basis van plasma (geinoseerde gasmoleculen). Dit proces ‘verdampt’ de bovenste huidlaag en heeft een krimpend effect op de huid. Een veilige, laagdrempelige en bovenal effectieve manier om overtollige huid aan te pakken.

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en wordt een verdovende crème aangebracht. De PlexR behandeling is niet volledig pijnloos, maar de behandeling is zeker draaglijk. Afhankelijk van de huid, omvang en aard van de klacht duurt een behandeling tussen de 10 en 30 minuten. Na de behandeling mag je direct weer naar huis. Je krijgt speciale plexR crème mee. Deze creme camoufleert, droogt de korstjes uit en er zit een goede zonbescherming in zonder chemische filters.

Door de innovatieve werking verdampt de bovenste huidlaag plaatselijk, een krimpeffect van de huid treedt op. Dit zorgt voor een verstrakking en verjonging van de huid. Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange termijn voordeel; een PlexR ingreep geeft ook een bio-stimulatie in de diepere huidlagen. Dit zorgt voor aanmaak van collageen en elastinevezels, wat uw huid sterker en jonger maakt.

In totaal ben je ongeveer 1,5 uur binnen. De daadwerkelijke ingreep duurt ongeveer 0,5 uur.

Voor een optimaal resultaat en om eventuele bijwerkingen van de PlexR te voorkomen, is enige nazorg vereist. Na de behandeling is het belangrijk dat de korstjes zo droog mogelijk gehouden worden. Douchen is toegestaan maar langdurig in de stoom staan wordt afgeraden.

  • Dep de huid na het douchen droog en smeer een nieuwe laag camouflerende creme op.
  • Als je naar buiten gaat, dient de camouflerende creme om de 4 uur opnieuw aangebracht te worden. Ook wanneer de zon niet schijnt.
  • De korstjes vallen na 4-5 dagen vanzelf af. Trekken en krabben vertraagt het herstel.
  • Nadat de korstjes eraf zijn toont zich de nieuwe, roze, huid.
  • Gebruik de eerste 6-8 weken altijd minimaal een factor 50 beschermingsfactor op de aangedane huid om pigmentproblemen te voorkomen. Eventueel in combinatie met een camouflerende crème.
  • Wanneer een zwelling ontstaat mag je koelen met een koelbril (maximaal 10 x 10 minuten).

Omdat deze behandeling niet invasief is (niet in de huid dringt), is de kans op complicaties minimaal. In zeldzame gevallen is de zwelling erger en duurt deze langer dan normaal. Hyperpigmentatie kan optreden na deze behandeling, volg daarom altijd de instructies van de arts op qua nazorg en bescherming.

Wanneer er zich problemen voordoen zijn wij 24/7 te bereiken op ons spoednummer.

De genoemde prijzen zijn inclusief intakegesprek en controle.

Bovenooglidcorrectie - PlexR Soft Surgery
€475,00
zonder snijden
Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
chirurgische bovenooglidcorrectie
filler behandeling