Canthopexie

Canthopexie is een kleine chirurgische ingreep die de spier onder de ogen verstrakt. Canthopexie wordt ingezet wanneer het onderooglid sterk verslapt en uitgezakt is en gaat vrijwel altijd gepaard met een onderooglidcorrectie. Het voordeel van deze combinatie: een optimaal en langdurig resultaat.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

Naast het verwijderen van een strookje huid en het aanpassen van de vetpockets (de onderooglidcorrectie) wordt de oogkringspier strakker gehecht in de buitenste ooghoek. Met deze behandeling voorkom je het opnieuw ontstaan van wallen. Het litteken zal in de wimperrand liggen en op termijn volledig onzichtbaar zijn.

Het resultaat is een frissere en jongere aanblik. Het resultaat is  langdurig en houdt tot wel tientallen jaren aan. In combinatie met een onderooglidcorrectiewordt de duur van het resultaat verlengd.

Canthopexie is vaak onderdeel van een onderooglidcorrectie. De totale ingreep duurt zo’n 1 tot 1,5 uur.

Canthopexie is een veilige ingreep en kent geen extra risico’s. De ingreep wordt altijd uitgevoerd door een zeer ervaren cosmetisch arts. De nazorg verschilt niet van een reguliere onderooglidcorrectie.

Net als bij andere ingrepen kunnen er complicaties voordoen. Een nabloeding of infectie kan ontstaan. Dit komt echter zelden voor. Wanneer er zich problemen voordoen zijn wij 24/7 te bereiken op ons spoednummer.

De genoemde prijzen zijn inclusief intakegesprek en controle.

Canthopexie
€1.095,00
In combinatie met een chirurgische onderooglidcorrectie
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
chirurgische onderooglidcorrectie