cryolipolyse
cryolipolyse

Cryolipolyse

 

Bijna iedereen heeft wel een probleemzone op het lichaam die minder mooi word gevonden. Ivy clinics biedt hiervoor verschillende oplossingen zoals lipolaser of liposuctie. Maar in veel gevallen is het ook mogelijk om cryolipolyse toe te passen.

 

Het voordeel hiervan is dat het geen chirurgische ingreep is en daardoor heb je geen enkele hersteltijd. Ivy clinics heeft de nieuwste beschikbare apparatuur hiervoor de Cryocool MAX. Deze heeft vier koppen zodat we op vier verschillende plaatsen tegelijk kunnen behandelen.

 

Cryolipolyse is een bewezen effectieve behandeling om vet op specifieke plaatsen permanent te verwijderen. Dit betekent dat de werkzaamheid van deze behandeling uitgebreid in wetenschappelijk onderzoek bewezen is.

 

Door middel van behandeling van een uur zonder verdoving en zonder kans op bijwerkingen zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van het vet te verwijderen. Je kunt de behandelingen meerdere keren herhalen, steeds zal er dan weer 20% extra verwijderd worden. Lees meer informatie hieronder in de meest gestelde vragen.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Effectief vet verwijderen
Effectief vet verwijderen
Behandeling door ervaren specialisten
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

Cryolipoyse

De ingreep

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek worden de vetophopingen nauwkeurig beoordeeld. Samen met jou wordt besproken welke zones behandeld moeten worden. Er zijn twee zones tegelijk behandelbaar.

 

Tevens worden vragen beantwoord die misschien zijn ontstaan rondom in het gesprek over de cryolipolyse. De behandelaar zal ook adviezen geven over nazorg en voeding, beweging en lifestyle.

De cryolipolyse-behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam permanent te verwijderen. Dit apparaat verwijdert maar liefst 20 procent van jouw vet, zonder operatie en zonder hersteltijd.

 

Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld.

 

Neem in de week vóór de behandeling geen bloed verdunnende medicatie zoals
aspirine of warfarine. Draag tijdens de behandeling comfortabele ruim zittende kleding.

Na de behandeling is het slim om de behandelde zones goed te masseren tot deze weer warm gaan aanvoelen. Je kunt de vermindering van vetcellen ondersteunen door in de weken na behandeling te letten op je calorie-inname en te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging.

 

Voldoende water drinken direct na en gedurende de weken na de behandeling zal bijdragen aan de afvoer van afgebroken vetcellen. Wij adviseren om de sportschool, de sauna en de zonnebank in ieder geval 24 uur te vermijden.

Na de behandeling kan de huid mogelijk wat rood worden. Dit kan een aantal minuten tot een aantal uren aanhouden.

 

In zeldzame gevallen kunnen blauwe plekken en zwelling optreden. Patiënten bekend met capillaire bloedingen hebben een verhoogt risico op blauwe plekken maar dit is geen risico voor de gezondheid. Alleen de periode dat de blauwe plek zichtbaar is zal langer zijn.

 

Paradoxale Vethyperplasie

 

Een zeer zeldzame (0.0051% van de gevallen) maar ernstige bijwerking van Cryolipolyse is Paradoxale Vethyperplasie. Dit betekent dat de vetcellen op de behandelde zone groter worden in plaats van kleiner. Paradoxale Vethyperplasie lijkt vaker voor te komen bij mannen. Paradoxale vethyperplasie verdwijnt niet vanzelf.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Cryolipolyse

Ivy’s specialist

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Cryolipolyse voor en na foto’s

Resultaten

Wat kost een cryolipolyse behandeling?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Cryolypolyse informatie

Veelgestelde vragen

Cryolipoyse klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7