Ons ethisch kompas

 

De kernwaarden die Ivy geformuleerd heeft ziet zij als haar ethisch kompas, een leidraad voor onze keuzes:

 

  •   Natuurlijke uitstraling
  •   Transparant advies
  •   Kwaliteit
  •   Ethisch verantwoorde zorg
  •   Duurzaam ondernemen

 

#IVYCARES

Natuurlijke uitstraling

 

Ivy biedt de ‘natuurlijke schoonheid-garantie’. Wij werken vanuit de filosofie waarbinnen natuurlijke schoonheid regeert. Met natuurlijke schoonheid wordt de ‘eigen schoonheid’ bedoeld, die door het aanbod van Ivy wordt geaccentueerd en versterkt.

 

Benadrukkend: wat we niet onder natuurlijke schoonheid verstaan zijn te dikke lippen, een verbaasde blik of andere overdreven accenten. Een behandeling doe je voor jezelf. Met onze behandelingen accentueren we je schoonheid, zonder dat iemand kan zien dat je bij een cosmetisch arts bent geweest.

Transparant advies

 

Het aanbod van Ivy is zodanig breed dat er voor elke cliënt, wens en budget een passende oplossing is.

 

Bij Ivy staan de cliënt en het probleem centraal, niet het aanbod. Dat houdt in dat het probleem of de wens altijd het uitgangspunt is. Er wordt gekeken naar de beste oplossing voor het probleem, passend binnen het budget.

 

In een adviesgesprek bepaalt de cliënt samen met de adviseurs wat past binnen de behoefte, levensfase en financiën. Past het niet in onze medisch opinie of druist het in tegen ons ethische kompas dan durven wij ook nee te zeggen. Zo ben je verzekerd van een eerlijk advies.

Kwaliteit

 

Of het nou om een peeling gaat of een kin/kaaklijn-liposuctie; een cosmetische ingreep doe je altijd voor jezelf. Daarom is het des te belangrijk dat de ervaring positief is. Een pijnloze ervaring kunnen we niet garanderen, ook daar zijn we eerlijk in. Maar het creëren van een verwenmoment, voor en na de behandeling, dát garanderen we wel.

 

Ivy biedt de cliënt een prettige ervaring: vanaf de eerste (digitale) kennismaking tot aan de eindcontrole.

Ethisch verantwoord ondernemen

 

Anders dan bij een kliniek die kleine ingrepen aanbiedt, gaat het aanbieden van een breed scala cosmetische behandelingen en chirurgische ingrepen gepaard met kwaliteitseisen en -controles. Zo heb jij als cliënt de zekerheid dat veiligheid, hygiëne en ethisch handelen bij Ivy voorop staan.

Footprint

 

Ivy probeert haar footprint zo klein mogelijk te houden door bewust te ondernemen. Dit doen wij door slim in te kopen, te werken met gecertificeerde producten, het gebruik van papier en plastic te beperken en waar mogelijk te kiezen voor een verantwoord en duurzaam alternatief.

 

Bij Ivy staan wij niet alleen stil bij wat goed is voor jou, maar ook wat goed is voor het milieu.