ONDEROOGLIDCORRECTIE | EXTRA DATA BESCHIKBAAR IN WESTERVOORT

Ethisch verantwoorde zorg

KERNWAARDEN

 

De kernwaarden die Ivy geformuleerd heeft ziet zij als haar ethisch kompas, een leidraad voor keuzes:

 

  •   Natuurlijke uitstraling
  •   Transparant advies
  •   Innerlijke en uiterlijke schoonheid verenigen
  •   Continu streven naar de hoogst mogelijke zorgkwaliteit
  •   Ethisch verantwoorde zorg en duurzaam ondernemen

 

#IVYCARES

NATUURLIJKE UITSTRALING

Ivy biedt de ‘natuurlijke schoonheid-garantie’. Wij werken vanuit de filosofie waarbinnen natuurlijke schoonheid regeert. Met natuurlijke schoonheid wordt de ‘eigen schoonheid’ bedoeld die door het aanbod van Ivy wordt geaccentueerd en versterkt.

 

Benadrukkend: wat we niet onder natuurlijke schoonheid verstaan zijn dikke lippen, verbaasde ogen of andere overdreven accenten. Een behandeling doe je voor jezelf en alleen voor jezelf zodat niemand in de supermarkt kan raden dat jij bij een cosmetisch arts bent geweest.

 

TRANSPARANT ADVIES

Het aanbod van Ivy is zodanig breed dat er voor elke cliënt, wens en budget een passende oplossing is.

 

Bij Ivy staan de cliënt en het probleem centraal, niet het aanbod. Dat houdt in dat het probleem of de wens altijd het vertrekpunt is. Er wordt gekeken naar de beste oplossing voor het probleem, dat past binnen het budget.

 

Toelichting: Als voorbeeld genomen. Voor een probleem als ‘verslapte oogleden’ bieden wij niet alleen een chirurgische oplossing maar ook een behandeling met injectables, laser, PlexR of gewoon een goede crème. Deze weidsheid geldt voor veel wensen en problemen.

 

In een adviesgesprek bepaalt de cliënt samen met de adviseurs wat past binnen de behoefte, levensfase en financiën. Past het niet in onze medisch opinie of druist het in tegen ons ethische kompas. Dan durven wij daadwerkelijk nee te zeggen. Zo ben je verzekerd van een eerlijk advies.

 

INNERLIJKE EN UITERLIJKE SCHOONHEID VERENIGEN

Schoonheid zit van binnen en straalt van buiten. Daarom hebben wij ook oog voor de binnenkant, in de vorm van healthy lifestyle adviezen, cosmetische gyneacologie (medio 2020) bij vrouwelijke onzekerheden en liposuctie bij lipoedeem (een aandoening die ernstige gevolgen kan hebben voor de psyche van een vrouw). Dit alles gaat gepaard met de juiste aandacht en begeleiding.

 

 

CONTINU STREVEN NAAR DE HOOGST MOGELIJKE ZORGKWALITEIT

Of het nou om een peeling gaat of een hals-liposuctie; een cosmetische ingreep doe je altijd voor jezelf. Daarom is het des te belangrijk dat de ervaring positief is. Een pijnloze ervaring kunnen we niet garanderen, ook daar zijn we eerlijk in. Maar het creëren van een verwenmoment, voor en na de behandeling, dát garanderen we wel.

 

Ivy biedt de cliënt een prettige ervaring: vanaf de eerste (digitale) kennismaking tot aan de eindcontrole.

 

ETHISCH VERANTWOORDE ZORG EN DUURZAAM ONDERNEMEN

Anders dan bij een kliniek die kleine ingrepen aanbiedt, gaat het aanbieden van een breed scala cosmetische behandelingen en chirurgische ingrepen gepaard met kwaliteitseisen en -controles. Zo heb jij als cliënt de zekerheid dat veiligheid, hygiëne en ethisch handelen bij Ivy voorop staan.

 

Daarnaast streven wij naar een zo klein en groen mogelijke footprint. Dat zie je onder andere terug in de keuze van onze materialen. Bij Ivy staan we niet alleen stil bij wat goed is voor jou maar ook wat goed is voor het milieu.

Je hebt geen bevoegdheid om te registreren