Ivy’s geschiedenis

Meet the visionairs.

 

Aan het roer van Ivy Clinics staan gedreven, betrokken en kundige specialisten die naam hebben gemaakt met de organisatie Huisartskliniek (opgericht in 2008); een landelijke organisatie die cosmetische en chirurgische ingrepen bereikbaar maakt voor iedereen, door te werken met  gespecialiseerde huisartsen. Met ruim 35 locaties was Huisartskliniek een enorm succes, veilig, laagdrempelig en dicht bij huis.

Dr. Natale Adamo

Natale Adamo | medisch specialist en cosmetisch arts

Judith Eggersman

Judith Eggersman | algemeen directeur en cosmetisch specialist

Zowel Natale Adamo als Judith Eggersman waren daarnaast nauw betrokken bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie (NVvCC) en hebben onder leiding van het Zorg Instituut Nederland samen met andere relevante partijen in de cosmetische branche ruim 2 jaar mee gewerkt aan het inmiddels gepubliceerde Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde. Een leidraad voor kwaliteitsbewaking in de cosmetische branche.

 

Twee locaties van het toenmalige Huisartskliniek (Westervoort en Den Bosch) waren in eigen beheer en in de loop der jaren zo gegroeid dat het tijd werd voor een nieuw concept, onder de naam Ivy clinics. Sinds 2020 is er ook een locatie in het Stadshart Amstelveen en in Amsterdam centrum. Ivy clinics had als een van de eerste cosmetische klinieken een duidelijke missie, visie en waarden, ook wel ons ethisch kompas genoemd. Daarbij staan natuurlijke resultaten, een eerlijk en transparant advies en duurzaamheid voorop.

 

Natale Adamo, medisch directeur, werkt inmiddels al lang niet meer als huisarts en heeft zich volledig toegespitst op de cosmetische geneeskunde. Hij draagt sinds 1 juli 2019 de titel Cosmetisch arts KNMG. Judith Eggersman is naast algemeen directeur van Ivy clinics al sinds 2008 opleider voor het toedienen van injectables en heeft inmiddels ruim 40 artsen opgeleid. Je kunt haar dus ook geregeld op de werkvloer treffen. Ivy clinics is tevens sinds 2022 opleidingskliniek voor het opleidingsinstituut de SOCG, welke verantwoordelijk is voor het behalen van de titel cosmetisch arts KNMG. Een arts in opleiding tot cosmetisch arts KNMG is minimaal 2 jaar werkzaam in de kliniek. Het kan dus goed zijn dat er soms een tweede arts aanwezig is bij een consult.

 

Het aanbod van Ivy clinics is zeer uitgebreid. Denk hierbij aan huidtherapeutische behandelingen (lasers, peelings etc.), injectables (botuline toxine, fillers en skinboosters) en chirurgische behandelingen zoals boven- en onderooglidcorrecties, liposucties, oorlel verkleiningen etc.

 

Bij Ivy clinics werken wij volgens nauwgezette kernwaarden. Zo ben je bij Ivy clinics verzekerd van een natuurlijk resultaat, een transparant advies en hoge kwaliteit. Onze kwaliteitsmanager houdt dit laatste nauwlettend in de gaten. Innerlijke en uiterlijke schoonheid gaan bij Ivy clinics hand in hand. Je wilt er immers zo goed uitzien als je je voelt.

 

Als laatste hecht Ivy clinics hoge waarde aan ethisch verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de materialen die wij inzetten.

 

#IVYCARES