Ivy’s geschiedenis

Meet the visionairs.

 

Aan het roer van Ivy staan gedreven, betrokken en kundige specialisten die naam hebben gemaakt met Huisartskliniek (opgericht in 2008); een landelijke organisatie die cosmetische en chirurgische ingrepen bereikbaar maakt voor iedereen, door te werken met  gespecialiseerde huisartsen.

 

Deze artsen zijn allemaal huisarts en daarnaast opgeleid door Huisartskliniek voor het toedienen van injectables, PDO draden, en het uitvoeren van ooglidcorrecties en oorlelcorrecties. Met ruim 20 locaties veilig, laagdrempelig en dicht bij huis.

Natale Adamo | medisch specialist en cosmetisch arts

Judith Eggersman | algemeen directeur en cosmetisch specialist

Twee locaties van Huisartskliniek, respectievelijk in Westervoort en Den Bosch zijn in eigen beheer en in de loop der jaren zo gegroeid dat het tijd werd voor een nieuw concept, genaamd Ivy clinics.

 

Natale Adamo werkt inmiddels niet meer als huisarts en heeft zich volledig toegespitst op de cosmetische geneeskunde en draagt sinds  1 juli 2019 zelfs de titel Cosmetisch arts KNMG. Zijn partner Judith Eggersman is verantwoordelijk voor het leiden van zowel Huisartskliniek als Ivy clinics en kan zich met 10 jaar ervaring met recht een cosmetisch specialist noemen.

 

Het aanbod van Ivy clinics is uitgebreid met ingrepen zoals lipolaser en liposuctie, onderooglidcorrecties, verschillende soorten laser behandelingen, de spraakmakende Hydrafacial en zal zich in de komende jaren verder uitbreiden.

 

Bij Ivy clinics werken wij volgens nauwgezette kernwaarden. Zo ben je bij Ivy clinics verzekerd van een natuurlijk resultaat, een transparant advies en hoge kwaliteit. Onze kwaliteitsmanager houdt dit laatste nauwlettend in de gaten. Innerlijke en uiterlijke schoonheid gaan bij Ivy clinics hand in hand. Je wilt er immers zo goed uitzien als je je voelt.

 

Als laatste hecht Ivy clinics hoge waarde aan ethisch verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de materialen die wij inzetten.

 

#IVYCARES