synergie-skin
synergie-skin

Synergie Skin

 

Cosmeceutical Skincare op het hoogste niveau. Ivy clinics werkt met verschillende huidproducten waaronder Synergie Skin. Dit merk past perfect bij onze kernwaarden met betrekking tot duurzaamheid. Synergie Skin staat namelijk bekend om haar clean science filosofie.

 

Clean Science betekent dat alleen de allerbeste en meest zuivere ingrediënten worden gebruikt om deze cosmeceuticals te ontwikkelen. Het beste uit de natuur gecombineerd met het beste uit de wetenschap. Op deze manier breng je je huid in topconditie.

 

Synergie Skin Cosmeceuticals hebben een ongekend hoge concentratie aan werkstoffen, dringen diep door in de huid en zorgen daardoor voor indrukwekkende huidverbetering. Door de juiste ingrediënten te combineren in een dagelijkse huidverzorgingsroutine, werkt de huid doelgericht aan verbetering van binnenuit.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Je huid in optimale conditie
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Clean Science ®

Het hart van Synergie Skin

De cosmeceutische producten van Synergie skin worden door cosmetisch artsen en huidartsen als toonaangevend beschouwd.

 

Alle producten worden samengesteld door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemicus Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC). Synergie-producten zijn wetenschappelijk onderbouwd, klinisch effectief en bevatten geen twijfelachtige ingrediënten.

 

Synergie Skin cosmeceuticals zijn op basis van stabiele, hoogwaardige actieve stoffen die zijn ontwikkeld om de huid van binnenuit te veranderen en te herprogrammeren.

 

Alle Synergie Skin producten zijn 100% Australisch, niet getest op dieren en zijn CCF (Choose Cruelty Free) geaccrediteerd.

 

Alle producten zijn vrij van:

 

 • Parabenen
 • Kunstmatige kleurstoffen
 • Kunstmatige geurstoffen
 • SLS (of andere natriumsulfaten)
 • PEG’s
 • Propyleenglycol
 • Dimeticon
synergie-skin

Synergie Minerals

Huidverbeterende en beschermende make-up

synergie skin producten

“Met het unieke concept en de kracht van Clean Science®, produceert Synergie ethische en effectieve producten die ervoor zorgen dat je je zeker voelt over je huid, ongeacht leeftijd.”

Voor een mooie huid is het noodzakelijk om haar goed te verzorgen.

 

De minerale make-up van Synergie Skin is een aanvulling op de dagelijkse verzorging. Het sluit de poriën niet, hydrateert en beschermt de huid. Elk ingrediënt in de make-up heeft een functie. Er worden dus geen “opvulmiddelen” gebruikt in de minerale make-up producten van Synergie Skin.

 

Synergie Minerals® is een make- up lijn die in hoge mate een breedspectrum UV-bescherming biedt en is vrij van schadelijke stoffen. De functie van deze make-up is tweeledig. Het biedt bescherming maar zorgt ook voor verandering van de huid.

 

Synergie maakt de beste kwaliteit minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor bescherming van alle huidtypen.

 

De Synergie filosofie is gebaseerd op stabiele, actieve ingrediënten en een effectief delivery systeem om de huid als het ware van binnenuit te herprogrammeren.

Synergie Skin

Voeding

Alle Synergie producten zijn gemaakt zonder toevoeging van de goedkope vulmiddelen en twijfelachtige ingrediënten, zoals parabenen, dimeticon en kunstmatige kleur- en geurstoffen. De huid moet beschermd worden tegen het ophopen van afval- en gifstoffen.

 

In Synergie Minerals® make-up is wat er niet in de producten zit net zo belangrijk als wat er wel in zit.

 

 

Een belangrijk onderdeel van onze Clean Science filosofie en belofte is dat al onze producten niet worden getest op dieren en vrij zijn van:

 

 

 • Talk
 • Parabenen
 • Dimeticon
 • PEG’s of propyleen glycol
 • SLS of andere natriumsulfaten
 • Kunstmatige kleur- en geurstoffen

 

Onze huidspecialisten bij Ivy kunnen je alles uitleggen over deze make-up lijn en tevens adviseren welke kleuren goed bij je huid passen. Daarnaast biedt synergie ook prachtige kwasten om de make-up op te brengen.

synergie skin producten
synergie skin producten

Een oplossing voor elk huid type

Ivy’s Synergie Skin Medifacials

synergie skin producten
synergie skin producten

Ivy’s Purifying Medifacial

Wil je graag iets doen aan een vette, onzuivere en acne-gevoelige dan past de Ivy’s Purifying medifacial bij jou. Tijdens de behandeling krijgt de huid een grondige, dubbele reiniging met een zachte exfoliering van korund korrels. Er wordt een unieke antioxiderend masker van mineralen aangebracht. Het masker is gericht om de poriën te verfijnen. Na de behandeling worden er hoogwaardige producten aangebracht met alfa- en beta-hydroxyzuren en een zonnebescherming om de huid te kalmeren en te beschermen.

 

Wil jij de Purifying medifacial behandeling uitbreiden? Dat is zeker mogelijk met onze BioAlginate masker. Door de upgrade zal je nog sneller de resultaten behalen van de zuiverende behandeling. De BioAlginate maker zorgt voor een diepe hydratatie, werkt verzachtend en voedend op de huid.

 

Aantal behandelingen: 4-6

Interval: 1 keer per maand

Duur: 90 minuten per behandeling

Prijs: € 125,- per behandeling

Vraag nu een adviesgesprek aan

Ivy’s Cellulair Repair Medifacial

De Ivy’s Cellulair Repair medifacial is een unieke behandeling om de vochtbalans in de huid te herstellen. Als je last hebt van een droge en vochtarme huid dan biedt deze medifacial een uitkomst. Tijdens de medifacial wordt de huid eerst grondig en dubbel gereinigd. Door het gebruik van korund korrels in de vorm van een scrub geeft het de huid een zachte exfoliatie.

 

Er wordt gebruik gemaakt van essentiële vitaminen (gestabiliseerde retinol en niacinamide) wat helpt om ceramiden te stimuleren. Ceramiden zijn essentieel voor de huid en geeft een bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze vitaminen blijven op de huid waarna er een BioAlginate masker wordt aangebracht. Hierdoor kunnen de vitaminen in diepe huidlagen doordringen. We sluiten altijd af met een zinkoxide die de huid beschermt tegen schadelijk invloeden van de zon.

 

Wil jij de Cellulair repair medifacial uitbreiden? Dat kan dat met een intensieve massage. Wij gebruiken hiervoor een olie met zuivere squaleen van olijf en ontstekingsremmende botanische extracten. De olie wordt intensief ingemasseerd en zo het vocht in de opperhuid weer aan te vullen.

 

Aantal behandelingen: 4-6

Interval: 1 keer per maand

Duur: 60 minuten per behandeling

Prijs: € 85,- per behandeling

Vraag nu een adviesgesprek aan

Ivy’s Radiance Medifacial

Als je graag iets aan de pigmentvlekken en ongelijkmatige tint van de huid wil doen dan is de Radiance medifacial iets voor jou. De facial werkt op celniveau tegen hyperpigmentatie en verkleuringen in de huid en pakt de oorzaak aan. Tijdens de medifacial wordt de huid eerst grondig en dubbel gereinigd. Door het gebruik van korund korrels in de vorm van een scrub geeft het de huid een zachte exfoliatie.

 

Er worden krachtige producten gebruikt zoals tyrosine remmende peptiden en l-ascorbinezuur om het pigment tegen te gaan en te voorkomen. Natuurlijk sluiten we altijd af met een laagje zinkoxide om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. Zoals we allemaal weten is dit een grote boosdoener in het ontwikkelen van pigment.

 

Wil jij de Radiance medifacial behandeling uitbreiden? Dat is zeker mogelijk met onze BioAlginate masker. Door de upgrade zal je nog sneller de resultaten behalen door de indrukwekkende infuserende eigenschappen van het masker. Zo komen ingrediënten nog dieper in de huid.

 

Aantal behandelingen: 4-6

Interval: 1 keer per maand

Duur: 90 minuten per behandeling

Prijs: € 125,- per behandeling

Vraag nu een adviesgesprek aan

Ivy’s Vitamin Infusion Medifacial

Dit is Ivy’s medifacial die multi-inzetbaar is voor alle huidtypes, voor een frisse look en geeft direct veel stevigheid. Of het nou gaat om huidveroudering, hyperpigmentatie, onzuiverheden of een oneffen huidteint. De Vitamin Infusion medifacial kan je hiervoor goed inzetten. Tijdens de behandeling worden krachtige producten gebruikt van actieve peptiden en essentiële vitamines welke zorgen voor een zichtbare en cellulaire verbetering bij alle huiden en huidproblemen.

 

Wil jij de Vitamin Infusion medifacial behandeling uitbreiden? Dat is zeker mogelijk met onze BioAlginate masker. Door de upgrade zal je nog sneller de resultaten behalen door de indrukwekkende infuserende eigenschappen van het masker. Zo komen ingrediënten nog dieper in de huid.

 

Aantal behandelingen: 4-6

Interval: 1 keer per maand

Duur: 90 minuten per behandeling

Prijs: € 125,- per behandeling

Vraag nu een adviesgesprek aan

Ivy’s Retinol Enzyme Medifacial

De Retinol enzyme medifacial is een behandeling geschikt voor alle huidtypes. Wil je gaan voor huidverbetering dan is deze facial geschikt. Het is een combinatie van gestabiliseerd retinol en fuitenzymen van ananas en papaya om de balans te herstellen en te verfijnen. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging. Hierdoor is de huid goed voorbereid en zijn onzuiverheden verwijderd.

 

Celfuncties worden gereset en de huid zal een frisse uitstraling krijgen. Dit komt door een herstellende exfoliering met de krachtige werking van retinol en enzyme-ingrediënten. Het gebruik van niacinamide en peptide tijdens de behandeling herstelt de opperhuid en stimuleert de immuniteit van de huid. De ingrediënten blijven op de huid waarna er een BioAlginate masker wordt aangebracht. Hierdoor kunnen de actieve ingrediënten dieper in de huid doordringen. We sluiten altijd af met zinkoxide die de huid beschermt tegen schadelijk invloeden van de zon.

 

Wil jij de Retinol Enzyme medifacial uitbreiden? Dat kan dat met een intensieve massage. Wij gebruiken hiervoor een olie met zuivere squaleen van olijf en ontstekingsremmende botanische extracten. De olie wordt intensief ingemasseerd en zo het vocht in de opperhuid weer aan te vullen.

 

 

Aantal behandelingen: 4-6

Interval: 1 keer per maand

Duur: 60 minuten per behandeling

Prijs: € 85,- per behandeling

Vraag nu een adviesgesprek aan

Ivy’s Barrier Repair Medifacial

Een zeer geschikte meidfacial voor de geïrriteerde, ontstoken en rode huid. De herstellende facial zorgt voor een intense kalmering van de huid. Er worden alleen ingrediënten gebruikt die niet agressief en ontstekingsremmend werken. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging. Hierdoor is de huid goed voorbereid en zijn onzuiverheden verwijderd. Door de niacinamide herstelt de proteïne in de huidlaag en verbeterd de immuniteit.

 

Een herstellend masker welke gebruikt wordt tijdens de facial bevat probiotica, vitamine B3, ontstekingsremmers en anti-oxidanten. Dit zorgt voor een goede reparatie in de huidbalans. Na het masker starten we met een intensieve massage. Wij gebruiken hiervoor een olie met zuivere squaleen van olijf en ontstekingsremmende botanische extracten. De olie wordt intensief ingemasseerd om zo het vocht in de opperhuid weer aan te vullen. We sluiten altijd af met zinkoxide die de huid beschermt tegen schadelijk invloeden van de zon.

 

Wil jij de Barrier repair medifacial behandeling uitbreiden? Dat is zeker mogelijk met onze BioAlginate masker. Door de upgrade zal je nog sneller de resultaten behalen van de herstellende en kalmerende behandeling. De BioAlginate maker zorgt voor een diepe hydratatie, werkt verzachtend, kalmerend en voedend op de huid. Ook zullen voorgaande ingrediënten dieper in de huid doordringen.

 

Aantal behandelingen: 4-6

Interval: 1 keer per maand

Duur: 90 minuten per behandeling

Prijs: € 125,- per behandeling

Vraag nu een adviesgesprek aan

Ivy’s Advanced Anti-Aging Medifacial

De ultieme medifacial om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De huid wordt tijdens de behandeling dubbel en grondig gereinigd. De korund korrels tegen een mechanische exfoliering van de huid. Er worden veel hoogwaardige ingrediënten gebruikt zoals gestabiliseerd retinol en peptiden gevolgd door een intensief masker met probiotica, niacinamide, ontstekingsremmende en anti-oxiderende bestandsdelen.

 

Deze ingrediënten worden dieper in de huid gebracht door het BioAlginate masker. Tijdens de facial wordt geëindigd met intensieve massage. Wij gebruiken hiervoor een olie met zuivere squaleen van olijf en ontstekingsremmende botanische extracten. De olie wordt intensief ingemasseerd en zo het vocht in de opperhuid weer aan te vullen. We sluiten altijd af met zinkoxide die de huid beschermt tegen schadelijk invloeden van de zon.

 

Aantal behandelingen: 4-6

Interval: 1 keer per maand

Duur: 90 minuten per behandeling

Prijs: € 125,- per behandeling

Vraag nu een adviesgesprek aan

Direct online bestelbaar

Producten

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Synergie Skin informatie

Veelgestelde vragen

Synergie Skin klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7