Huid

Ivy clinics huidbehandelingen

GREAT SKIN

Een optimale huid is een huid die straalt en jou er goed uit laat zien. Het is daarom belangrijk zorg te dragen voor een gezonde huid. Onze huidtherapeuten en cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van problemen als acne en hyperpigmentatie maar ook in het behandelen van huidveroudering.  Ivy clinics werkt met de allernieuwste, veilige technieken en apparatuur. Iedere huid is uniek en daarmee ook ieder behandelplan.

 

Huidtherapie is een verzamelnaam voor behandelingen die klachten van en huidaandoeningen verminderen, verhelpen en helpen te voorkomen.

 

De huidtherapeute is bij uitstek de specialist die je raadpleegt wanneer een huidprobleem vraagt om een cosmetische – of medische verbetering. Een huidtherapeute is een paramedisch specialist met een afgeronde HBO opleiding en een BIG registratie. Dit verzekert jou, dat je in goede, kundige handen bent. Onze huidtherapeuten werken nauw samen met onze medisch specialisten en cosmetisch artsen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste treatment voor jouw probleem en wensen.

BEHANDELINGEN
huidverbetering behandelingen
litteken behandelingen
laserbehandeling