Huidverbetering handen

Je huid verandert met de jaren en door invloeden van buitenaf. Dit kan ervoor zorgen dat pezen en bloedvaten in je handen steeds zichtbaarder worden en je huid volume verliest. Een behandeling met een A-merk filler biedt dan uitkomst.

PROBLEEM

  • Zichtbare bloedvaten en pezen op de handen
  • Dunner wordende huid
  • Rimpels op de handen

RESULTAAT

  • Toename in volume
  • Frisser en jonger uitziende handen

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

Ken je dat? Je verzorgt je handen graag met een voedende crème, gebruikt een fleurige nagellak en toch lijken je handen ouder dan je daadwerkelijk bent. Als dit het geval is, kan je kiezen voor een verjongende en hydraterende behandeling met een A-merk filler.

Voor we beginnen spreken we de hele behandeling nogmaals met je door. De arts reinigt je handen en vervolgens wordt de hyaluronzuur filler in de rug van de handen geïnjecteerd. Daarna wordt je hand gemasseerd om de filler te verspreiden naar de juiste plekken.

Het resultaat houdt ongeveer een jaar aan. Wens je een blijvend resultaat dan adviseren wij een herhaalbehandeling.

Een fillerbehandeling ter verbetering van de huid op de handen duurt ongeveer 30 minuten. In totaal ben je ongeveer 45 minuten binnen. Na de behandeling mag je direct weer naar huis.

We werken uitsluitend met een A-merk hyaluronzuur filler. Deze filler is bewezen veilig. Net als bij andere fillerbehandelingen is het aan te raden de eerste twee weken na behandeling extreme kou en warmte te mijden.

Normale verschijnselen na de behandeling zijn blauwheid en een lichte zwelling op de plaats van de injectie. Deze verdwijnen vanzelf.

Prijzen bij Ivy Clinics zijn inclusief consult en controle.

Huidverbetering handen
€695,00
Beide handen
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
spataderen verwijderen
haartransplantatie
liposuctie
medische botxuline