Easy TCA Peeling
Easy TCA Peeling

Easy TCA peeling van Skintech

 

Bij Ivy clinics werken we met verschillende peelings waaronder de Easy TCA peeling van Skintech. Een TCA peeling is een behandeling die voor iedereen geschikt is. Je huid krijgt weer een frisse glow doordat dode huidcellen geexfolieert worden en er een diepe stimulans plaats vind in de huid. Een TCA peeling kan fijne lijntjes, acne littekentjes, en de structuur van de huid verbeteren en geeft daarmee een fris ogende teint.

 

Een TCA peeling van Skintech is een hele controleerbare peeling en de unieke samenstelling ervan maakt deze peeling heel veilig, voor alle huidtypen, ook de getinte huid.

 

Benieuwd wat de Easy TCA peeling voor jouw huid kan doen? Plan een vrijblijvend consult bij één van Ivy’s huidspecialisten.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Je huid in optimale conditie
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Easy TCA Peeling

De ingreep

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beoordeelt onze huidtherapeute of cosmetisch consulente de huid nauwkeurig en bekijkt welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is.

 

Aan de hand van de huidanalyse worden alle mogelijkheden met je besproken. Afhankelijk van de conditie van jouw huid bepalen we de juiste behandeling. Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn.

 

Samen met de huidtherapeute of cosmetisch consulent worden alle stappen van de Easy TCA peeling besproken. Wat je kan verwachten en hoe je je huid moet behandelen na de peeling.

Tijdens de behandeling zal de huid eerst worden gereinigd. Daarna wordt de peeling vloeistof (trichloorazijnzuur) in verschillende laagjes op de huid aangebracht. Dit prikkelt, voelt warm aan, maar is niet pijnlijk. Hoe meer laagjes er worden aangebracht hoe dieper de peeling zal gaan.

 

Afhankelijk van de huidconditie en wat je wil behandelen is het belangrijk om te weten hoe diep de peeling moet gaan. De bedoeling is om letterlijk een laagje van je huid af te pellen om bij het probleem te komen. Voor de behandeling van een litteken is het belangrijk wat dieper te gaan daar voor de behandeling van het verkrijgen van een mooie glow.

 

Door de inwerking van het trichloorazijnzuur ontstaat er een chemische reactie in de huid waardoor de oppervlakkige cellen worden afgestoten en de diepere cellen worden gestimuleerd. Je huid zal hierdoor gaan schilferen of zelfs vervellen.

 

Wij adviseren deze behandeling altijd in een kuurverband van drie behandelingen. Nadat alle velletjes zijn verdwenen kan de volgende behandeling uitgevoerd worden.

Na een Easy TCA peeling moet je rekening houden met een hersteltijd. Hoe dieper de peeling hoe meer vervelling je kunt verwachten. Direct na de behandeling zal je huid wat rood zijn, op dag 3, 4 en 5 zal je het meeste last hebben van de velletjes. Het is heel belangrijk om niet aan de velletjes te trekken, hiermee kun je littekens veroorzaken.

 

Soms jeukt je huid en voelt het trekkerig aan, dit kan wat oncomfortabel zijn maar duurt meestal maar 5-7 dagen. Het is belangrijk is om tijdens de ‘down time’, dus de hersteltijd, alleen de producten van Skintech te gebruiken. Deze zijn namelijk precies afgestemd op de door de Easy TCA peeling aangedane huid.

 

De eerste 24 uur mag de huid niet nat worden en is het ook belangrijk om niet te sporten of naar een sauna te gaan. Verder is het vermijden van de zon (4-6 weken na de behandeling) en elke twee uur een de zonbescherming van Skintech aan te brengen. Dit is eigenlijk het allerbelangrijkste.

Het grote verschil tussen de TCA peeling van Skintech en die van andere merken is dat deze niet in water wordt opgelost. De vloeistof wordt samengesteld door toevoeging van saponines (dit gaat ontstekingen tegen) en antioxidanten (deze vangen de agressieve stofjes op). Hierdoor kan er op een veilige en zeer gecontroleerde manier behandeld worden.

 

Als je strikt de adviezen voor na de behandeling opvolgt is de kans op complicaties heel erg klein. In een uitzonderlijk geval kan er na de behandeling hyperpigmentatie ontstaan of kan de huid wat langer rood zien. In een zeer uitzonderlijk geval kan er een allergische reactie ontstaan op de peeling zelf.

 

Wanneer er toch problemen optreden zijn wij 24/7 te bereiken op ons spoednummer. Deze kun je bereiken via het algemene nummer van Ivy clinics.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Easy TCA Peeling

Ivy’s specialisten

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Sterre Dekker

Sterre Dekker

 

Sterre is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2019 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“De huid is voor mij een fascinerend orgaan. Mijn enthousiasme voor huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep. Mijn passie ligt voornamelijk bij de ‘cosmetische’ behandelingen. Denk daarbij aan laser/IPL of peelings, waarbij we met vaak minder invasieve behandelingen toch effectieve resultaten kunnen behalen. Ik vind het leuk om samen te werken met onze cosmetisch artsen om voor de cliënt het beste resultaat te realiseren. Een gezonde huid begint voor mij bij een gezonde leefstijl, die goed aansluit bij de visie binnen Ivy. Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn, zowel voor innerlijke als uiterlijke schoonheid.”

 

Sterre heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Sterre alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Chantalle van Haselen

Chantalle van Haselen

“Huidtherapie is echt mijn passie omdat het heel afwisselend is en contact met mensen staat daarin voorop. De huid het meest zichtbare en grootste orgaan en doordat de huid erg bepalend is voor je uiterlijk, kan een onschuldige huidaandoening al grote impact hebben op iemand dagelijkse leven. Het mooie is echter dat we vaak met relatief simpele behandelingen al veel voor een cliënt kunnen betekenen.

 

Uitgebreid contact met de cliënt vind ik belangrijk om aan iemands persoonlijke wensen te kunnen voldoen. Iedere client heeft een specifieke hulpvraag wat dit werk elke dag weer uitdagend maakt. Samen met de cliënt zoek ik naar de meest passende oplossing. Ik vind het hierbij belangrijk dat verwachtingen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd. De samenwerking met onze cosmetisch artsen en chirurgen zorgt voor een verscheidenheid aan opties zodat wanneer onze cliënten de kliniek verlaten zij precies weten wat de mogelijke behandelingen zijn.”

Easy TCA Peeling voor en na foto’s

Resultaten

Wat kost een Easy TCA Peeling behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Easy TCA Peeling informatie

Veelgestelde vragen

TCA Peeling klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7