ACTIE // 20% korting op full face IPL en ontharingsbehandelingen
Easy TCA Peeling
Easy TCA Peeling

Easy TCA peeling van Skintech

 

Bij Ivy clinics werken we met verschillende peelings waaronder de Easy TCA peeling van Skintech. Een TCA peeling is een behandeling die voor iedereen geschikt is. Je huid krijgt weer een frisse glow doordat dode huidcellen geexfolieert worden en er een diepe stimulans plaats vind in de huid. Een TCA peeling kan fijne lijntjes, acne littekentjes, en de structuur van de huid verbeteren en geeft daarmee een fris ogende teint.

 

Een TCA peeling van Skintech is een hele controleerbare peeling en de unieke samenstelling ervan maakt deze peeling heel veilig, voor alle huidtypen, ook de getinte huid.

 

Benieuwd wat de Easy TCA peeling voor jouw huid kan doen? Plan een vrijblijvend consult bij één van Ivy’s huidspecialisten.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Je huid in optimale conditie
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Easy TCA Peeling

De ingreep

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beoordeelt onze huidtherapeute of cosmetisch consulente de huid nauwkeurig en bekijkt welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is.

 

Aan de hand van de huidanalyse worden alle mogelijkheden met je besproken. Afhankelijk van de conditie van jouw huid bepalen we de juiste behandeling. Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn.

 

Samen met de huidtherapeute of cosmetisch consulent worden alle stappen van de Easy TCA peeling besproken. Wat je kan verwachten en hoe je je huid moet behandelen na de peeling.

Tijdens de behandeling zal de huid eerst worden gereinigd. Daarna wordt de peeling vloeistof (trichloorazijnzuur) in verschillende laagjes op de huid aangebracht. Dit prikkelt, voelt warm aan, maar is niet pijnlijk. Hoe meer laagjes er worden aangebracht hoe dieper de peeling zal gaan.

 

Afhankelijk van de huidconditie en wat je wil behandelen is het belangrijk om te weten hoe diep de peeling moet gaan. De bedoeling is om letterlijk een laagje van je huid af te pellen om bij het probleem te komen. Voor de behandeling van een litteken is het belangrijk wat dieper te gaan daar voor de behandeling van het verkrijgen van een mooie glow.

 

Door de inwerking van het trichloorazijnzuur ontstaat er een chemische reactie in de huid waardoor de oppervlakkige cellen worden afgestoten en de diepere cellen worden gestimuleerd. Je huid zal hierdoor gaan schilferen of zelfs vervellen.

 

Wij adviseren deze behandeling altijd in een kuurverband van drie behandelingen. Nadat alle velletjes zijn verdwenen kan de volgende behandeling uitgevoerd worden.

Na een Easy TCA peeling moet je rekening houden met een hersteltijd. Hoe dieper de peeling hoe meer vervelling je kunt verwachten. Direct na de behandeling zal je huid wat rood zijn, op dag 3, 4 en 5 zal je het meeste last hebben van de velletjes. Het is heel belangrijk om niet aan de velletjes te trekken, hiermee kun je littekens veroorzaken.

 

Soms jeukt je huid en voelt het trekkerig aan, dit kan wat oncomfortabel zijn maar duurt meestal maar 5-7 dagen. Het is belangrijk is om tijdens de ‘down time’, dus de hersteltijd, alleen de producten van Skintech te gebruiken. Deze zijn namelijk precies afgestemd op de door de Easy TCA peeling aangedane huid.

 

De eerste 24 uur mag de huid niet nat worden en is het ook belangrijk om niet te sporten of naar een sauna te gaan. Verder is het vermijden van de zon (4-6 weken na de behandeling) en elke twee uur een de zonbescherming van Skintech aan te brengen. Dit is eigenlijk het allerbelangrijkste.

Het grote verschil tussen de TCA peeling van Skintech en die van andere merken is dat deze niet in water wordt opgelost. De vloeistof wordt samengesteld door toevoeging van saponines (dit gaat ontstekingen tegen) en antioxidanten (deze vangen de agressieve stofjes op). Hierdoor kan er op een veilige en zeer gecontroleerde manier behandeld worden.

 

Als je strikt de adviezen voor na de behandeling opvolgt is de kans op complicaties heel erg klein. In een uitzonderlijk geval kan er na de behandeling hyperpigmentatie ontstaan of kan de huid wat langer rood zien. In een zeer uitzonderlijk geval kan er een allergische reactie ontstaan op de peeling zelf.

 

Wanneer er toch problemen optreden zijn wij 24/7 te bereiken op ons spoednummer. Deze kun je bereiken via het algemene nummer van Ivy clinics.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Easy TCA Peeling

Ivy’s specialist

Jenny Brouwers

Schoonheidsspecialiste pur sang en gespecialiseerd in skintreatments, facials en ontspanningsmassages. Jenny is met name een pro in het werken met EmerginC, het duurzame merk uit New York.

 

Daarnaast is zij ook doktersassistente. Je ziet Jenny vooral bij Ivy clinics Amsterdam en Amstelveen waar zij veelal samenwerkt met dokter Max.

Linda Rendering

Linda Rendering

 

Linda is gekwalificeerd schoonheidsspecialiste en trainster en heeft meer dan 16 jaar ervaring. Na veel ervaring te hebben opgedaan in het geven van trainingen aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen maakt Linda nu vol enthousiasme deel uit als cosmetisch consulent, trainster en accountmanager van het Ivy clinics team.

 

Daarnaast voert Linda huidbehandelingen uit, assisteert ze de arts tijdens de cosmetische ingrepen en zorgt ze dat alle medewerkers goed getraind en opgeleid zijn waardoor we de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen.

 

“Je komt mij tegen tijdens een vrijblijvend intakegesprek waarbij ik door mijn brede kennis en mijn enorme passie voor huidverbetering voor iedere cliënt een passend behandelplan maak. Ik vind mijn werk geweldig omdat ik cliënten graag adviseer en begeleid naar een doeltreffend, mooi en natuurlijk resultaat. Ook vind ik de afwisseling van het werk en de sfeer binnen het team (wat je ook zeker merkt als cliënt) erg fijn!”

Ankie van Putten

Ankie van Putten, BIG geregistreerd huidtherapeute en absolute specialiste in laserbehandelingen en peeling. Heb jij een probleem met je huid, dan moet je zeker bij Ankie zijn. Ankie werkt met name bij Ivy clinics locatie Westervoort. Daar is zij 5 dagen in de week beschikbaar om jou te helpen met het verkrijgen van een gezonde huid.

 

Ankie is erg goed in het inschatten wat een huid nodig heeft of er nou sprake is van een daadwerkelijk aandoening of huidveroudering. Ankie past haar advies deskundig aan op jouw wensen en behoeften. Haar lijfspreuk: “A beautiful skin is always in”.

 

Afspraak maken bij Ankie?

 

Plan direct een afspraak in onze online agenda.

Eliza de Preijker

Eliza de Preijker

 

Eliza de Preijker is in 2010 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna heeft zij veel trainingen en opleidingen op het gebied van huidverbetering gevolgd. Al sinds 2014 werkt zij nauw samen met dokter Cathelijne de Lint.

 

Bij Ivy clinics in Amstelveen is Eliza over het algemeen het eerste aanspreekpunt. “Ik assisteer bij de diverse ingrepen en operaties. Daarnaast behandel, adviseer en coach ik cliënten op het gebied van huidverbetering.

 

Lees meer over Eliza

Easy TCA Peeling voor en na foto’s

Resultaten

Wat kost een Easy TCA Peeling behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Easy TCA Peeling informatie

Veelgestelde vragen

TCA Peeling klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam