Hydrafacial
Hydrafacial

HydraFacial

 

De HydraFacial is een multifunctionele behandeling bekend van de gepatenteerde technologie en de verbluffende resultaten op het gebied van huidverbetering én huidverzorging. Effectief bij specifieke indicaties als een onzuivere of oneffen huid. Ideaal als maandelijkse behandeling om de huid in goede conditie te houden én als boost voor een belangrijk event.

 

Elke HydraFacial behandeling begint met drie eenvoudige stappen, van daaruit wordt de behandeling gepersonaliseerd op basis van jouw huidtype en het effect dat je wilt bereiken. De stappen zijn: reiniging, exfoliatie en hydratatie.

 

Eerst ondergaat de huid een diepe reiniging en een zachte peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens worden onzuiverheden met een zacht vacuüm uit de poriën gehaald. Daarna wordt de huid gehydrateerd en gevoed met gepersonaliseerde ingrediënten in de HydraFacial boosters op basis van peptides, antioxidanten en hyaluronzuur.

 

We kunnen de HydraFacial behandeling volledig aanpassen op de specifieke behoeften van de huid, wat maakt dat de behandeling geschikt is voor alle huidtypes en alle huidproblemen. De behandeling is optioneel te combineren met LED lichttherapie (rood + blauw). Met lichttherapie stimuleren we, afhankelijk van de lichtkleur, de aanmaak van collageen en behandelen we ontstekingen van de huid. Het rode LED licht wordt gebruikt ter verbetering van de huid; een verbeterde stevigheid, minder lijntjes en rimpels en een betere weerstand. Het blauwe LED licht wordt ingezet bij een vettige huid en acne; het licht remt de productie van talg en doodt bacteriën.

 

Heeft jouw huid een specifieke boost nodig? Dan adviseren we een extra booster: de Dermabuilder boost bij huidveroudering, de Glysal boost voor het minimaliseren van onzuiverheden en het verbeteren van acnelittekens en de Britenol boost tegen hyperpigmentatie en het creëren van een meer egale teint. Ook te combineren met de boosters van ZO Skinhealth. Vraag je behandelaar om de beste booster voor jou te adviseren.

De Hydrafacial wordt uitgevoerd op de locatie Westervoort (nabij Arnhem)

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Kies voor een stralende huid
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

HydraFacial

Treatment

Tijdens het adviesgesprek beoordeelt de specialist de huid nauwkeurig en is er de mogelijkheid om je huiddoelen te bespreken. Op basis van de huidanalyse en het beoogde effect wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Als er wordt besloten over te gaan tot de behandeling, dan worden er eerst foto’s gemaakt. Zo kunnen we het verschil voor en na de behandeling goed beoordelen.

Voor de behandeling neem je plaats in de behandelstoel. Je krijgt een haarband om en we dekken de bovenkleding af met een handdoek. De behandeling duurt in totaal 30 minuten en is geheel pijnloos. Tijdens de behandeling zal de behandelaar uitleg geven over de stappen en de voortgang van de behandeling desgewenst met je bespreken. Uiteraard kun je er ook voor kiezen even een half uur je ogen te sluiten en gewoon te ontspannen. In dat geval behandelen we in stilte.

 

De HydraFacial behandeling is niet-invasief, wat betekent dat er geen schade aan de huid wordt toegebracht. De behandeling heeft juist een kalmerende werking op de huid.

 

De behandeling bestaat uit de drie stappen;

 

1. Reiniging + peeling; een zachte reiniging en een milde exfoliatie zorgen voor een nieuwe huidlaag.

2. Extractie + hydratatie; met een pijnloze zuigkracht worden de poriën grondig ontdaan van onzuiverheden. Hierna volgt een intense hydratatie die de huid volledig op peil brengt.

3. Insluizing + bescherming; een rijke verzadiging van de huid met antioxidanten en peptides, met een mooie glow als resultaat.

Groot voordeel van een HydraFacial behandeling is dat er geen downtime is en dus ook geen nazorg nodig. De huid is niet rood. Sterker nog, je zult alleen het positieve effect van de behandeling zien. De huid ziet er na de behandeling mooi en gehydrateerd uit. Je kunt, als je dat wil, make-up aanbrengen na de behandeling.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

HydraFacial

Ivy’s specialisten

team_image
Huidtherapeute

Nikki Ewes

team_image
Huidtherapeute

Chantalle van Haselen

team_image
Huidtherapeute

Nikki Ewes

team_image
Huidtherapeute

Chantalle van Haselen

HydraFacial voor en na foto’s

Resultaten

De behandeling is volledig af te stemmen op de behoefte van jouw huid en zal dus een positief effect hebben op de algehele kwaliteit van de huid.

 

De resultaten die je mag verwachten van een HydraFacial behandeling zijn;

 

  • een schone en stralende huid,
  • minder rimpels en lijnen,
  • een egale teint: minder donkere vlekken en hyperpigmentatie,
  • een egale huid: minder littekens en oneffenheden,
  • minder zichtbare poriën,
  • herstel van (zonne)schade.

Wat kost een HydraFacial

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

HydraFacial informatie

Veelgestelde vragen

Hydrafacial klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7