NIEUW: DE SPARK PRO LASER!
Hydrafacial
Hydrafacial

Hydrafacial

 

Hydrafacial is dé absolute winnaar op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Want alleen Hydrafacial combineert een gepatenteerde technologie met slechts de allerbeste, voedende ingrediënten die geformuleerd zijn om specifieke  huidproblemen aan te pakken.

 

Een Hydrafacial behandeling garandeert jou in drie stappen en 30 minuten ‘the best skin of your life’. En dat kunnen we niet anders dan volledig beamen. Om deze behandeling kan je simpelweg niet heen. Amen!

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Kies voor een stralende huid
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Hydrafacial

Treatment

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek beoordeelt de specialist de huid nauwkeurig. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk advies op maat.

 

Aan de hand van de analyse bespreekt de huidtherapeute alle mogelijkheden met je. Uiteraard is er alle mogelijkheid om vragen te stellen over de Hydrafacial.

 

Bij het eerste gesprek worden ook vast foto’s gemaakt, zodat we de huid na de behandeling goed kunnen vergelijken met de huid voorafgaande aan de behandeling.

 

Na het adviesgesprek starten we de behandeling.

De behandeling duurt in totaal 30 minuten. De zicht- en voelbare resultaten houden lang aan. De resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten die dezelfde ingrediënten bevatten als de superserums.

 

De Hydrafacial reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusingäinsluizing van peptides, antioxidanten en hyaluronzuur. De Hydrafacial behandeling bestaat uit 3 stappen en is optioneel te verrijken met een LED lichttherapie (rood + blauw).

 

  • Reiniging + peeling
  • Extractie + hydratatie
  • Insluizing + bescherming

 

Stap 1
Een zachte reiniging en een milde exfoliëring zorgen voor een nieuwe huidlaag.

 

Stap 2
Met een pijnloze zuigkracht worden de poriën grondig ontdaan van onzuiverheden. Hierna volgt een intense hydratatie die de huid volledig op peil brengt.

 

Stap 3
Een rijke verzadiging van de huid met antioxidanten en peptides, met een maximale happy glow, als resultaat.

 

Heeft jouw huid een specifieke boost nodig? Dan is de behandeling te completeren met een extra Superserum: de Dermabuilder boost voor veroudering, de Glysal boost voor het minimaliseren van onzuiverheden en het verbeteren van acnelittekens en de Britenol boost tegen hyperpigmentatie en het creëren van een meer egale teint. Ook te combineren met Hydrafacial boosters van ZO Skinhealth.

 

De Hydrafacial behandeling kan daarnaast verrijkt worden met de LED lichttherapie modus. Het rode LED licht wordt gebruikt ter verbetering van de huid; een betere huidstevigheid, minder lijntjes en rimpels en meer weerstand. Het blauwe LED licht wordt ingezet bij een vettige huid en acne; het licht remt de productie van talg en doodt bacteriën.

De Hydrafacial behandeling is niet-invasief en niet-chirurgisch. De behandeling is kalmerend, hydraterend en irriteert niet.

 

De huid toont geen roodheid, alleen maar het positieve effect.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Hydrafacial

Ivy’s specialisten

Eliza de Preijker

Eliza de Preijker

 

Eliza de Preijker is in 2010 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna heeft zij veel trainingen en opleidingen op het gebied van huidverbetering gevolgd. Al sinds 2014 werkt zij nauw samen met dokter Cathelijne de Lint.

 

Bij Ivy clinics in Amstelveen is Eliza over het algemeen het eerste aanspreekpunt. “Ik assisteer bij de diverse ingrepen en operaties. Daarnaast behandel, adviseer en coach ik cliënten op het gebied van huidverbetering.

 

Lees meer over Eliza

Jenny Brouwers

Schoonheidsspecialiste pur sang en gespecialiseerd in skintreatments, facials en ontspanningsmassages. Jenny is met name een pro in het werken met EmerginC, het duurzame merk uit New York.

 

Daarnaast is zij ook doktersassistente. Je ziet Jenny vooral bij Ivy clinics Amsterdam en Amstelveen waar zij veelal samenwerkt met dokter Max.

Ankie van Putten

Ankie van Putten, BIG geregistreerd huidtherapeute en absolute specialiste in laserbehandelingen en peeling. Heb jij een probleem met je huid, dan moet je zeker bij Ankie zijn. Ankie werkt met name bij Ivy clinics locatie Westervoort. Daar is zij 5 dagen in de week beschikbaar om jou te helpen met het verkrijgen van een gezonde huid.

 

Ankie is erg goed in het inschatten wat een huid nodig heeft of er nou sprake is van een daadwerkelijk aandoening of huidveroudering. Ankie past haar advies deskundig aan op jouw wensen en behoeften. Haar lijfspreuk: “A beautiful skin is always in”.

 

Afspraak maken bij Ankie?

 

Plan direct een afspraak in onze online agenda.

Elyne van Tongeren

Elyne van Tongeren

 

Elyne is verpleegkundige en daarnaast studente huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Bij Ivy clinics assisteert ze bij cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties en het aanbrengen van injectables. Elyne heeft veel adviesgesprekken met cliënten, zowel telefonisch als in de kliniek. Ook voert ze huidbehandelingen als de No Needle Skin Booster en de Hydrafacial behandeling uit.

 

“Bij Ivy clinics staat duurzaamheid centraal, wat goed aansluit bij mijn persoonlijke visie. Daarnaast geeft het werk bij Ivy mij veel voldoening, omdat je mensen altijd een stukje zelfverzekerder maakt.”

Linda Rendering

Linda Rendering

 

Linda is gekwalificeerd schoonheidsspecialiste en trainster en heeft meer dan 16 jaar ervaring. Na veel ervaring te hebben opgedaan in het geven van trainingen aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen maakt Linda nu vol enthousiasme deel uit als cosmetisch consulent, trainster en accountmanager van het Ivy clinics team.

 

Daarnaast voert Linda huidbehandelingen uit, assisteert ze de arts tijdens de cosmetische ingrepen en zorgt ze dat alle medewerkers goed getraind en opgeleid zijn waardoor we de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen.

 

“Je komt mij tegen tijdens een vrijblijvend intakegesprek waarbij ik door mijn brede kennis en mijn enorme passie voor huidverbetering voor iedere cliënt een passend behandelplan maak. Ik vind mijn werk geweldig omdat ik cliënten graag adviseer en begeleid naar een doeltreffend, mooi en natuurlijk resultaat. Ook vind ik de afwisseling van het werk en de sfeer binnen het team (wat je ook zeker merkt als cliënt) erg fijn!”

Lois Pieper

Lois Pieper

 

Lois is afgestudeerd doktersassistente en derdejaars huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Lois is sinds december 2017 werkzaam bij Ivy clinics, waar ze zich met name richt op huidbehandelingen en adviesgesprekken met cliënten, maar ook staat ze artsen bij als assistente bij bepaalde ingrepen.

 

“Ik houd erg van cliëntencontact en bij Ivy clinics heb ik de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan op het gebied van huidaandoeningen en behandelingen.”

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Haar visie is dat goede zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn en is daarom volledig op haar plek bij Ivy clinics. Nikki weet alles van huidbehandelingen en heeft veel ervaring met (hardnekkige) huidproblemen en innovatieve behandelmethoden. Je zult haar zien tijdens de vrijblijvende intakegesprekken en in de kliniek.

 

“Door mijn brede kennis weet ik voor iedere cliënt een doeltreffend behandelplan te maken.”

Hydrafacial voor en na foto’s

Resultaten

De behandeling is volledig af te stemmen op de behoefte van jouw huid. Het overall resultaat is een geweldige huid! Een huid die zich kenmerkt als;

 

  • Zuiver en stralend
  • Strakker en jong: minder rimpels en lijnen
  • Egaal (teint): minder donkere vlekken en hyperpigmentatie
  • Egaal (huid): minder littekens en oneffenheden
  • Verbeterde huidtextuur: minder zichtbare poriën
  • Gezond: herstel van (zon)schade

Wat kost een Hydrafacial

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Hydrafacial informatie

Veelgestelde vragen

Hydrafacial klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam