Preloader image

Laserbehandelingen

 

Een behandeling met een laser is een breed begrip. Er zijn verschillende lasers die elk een eigen doel dienen. Maar wanneer je last hebt van littekens, hyperpigmentatie, rode vaatjes of huidveroudering kan een behandeling met een laser of een energy based device (EDB) uitkomst bieden.

 

Een algemene uitwerking van een laser is de collageenstimulatie in de huid. Dit betekent dat iedere laserbehandeling (indirect) huidverjonging realiseert.  De Youlaser MT is een hybride laser die naast huidverjonging óók -verbetering realiseert.

 

Welke laser geschikt is voor jouw behoefte, wordt samen met jou besproken tijdens een informatief kennismakingsgesprek. Het resultaat van een behandeling met een laser blijft doorgaans jaren zichtbaar.

 

Laserbehandelingen kunnen problemen aanpakken als ontsierende oneffenheden, een boze of vermoeide blik en een uiterlijk dat ouder oogt dan de werkelijke leeftijd. Het resultaat: een frisser uiterlijk en jonger uitziende huid.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Effectief een strakkere, frissere huid
Effectief een strakkere, frissere huid
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

Laser behandelingen

De behandelingen van Ivy

Oog voor detail

Ivy’s specialist

Natale Adamo - Ivy clinics

Drs. Natale Adamo

 

Natale is een zeer ervaren arts en heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van laserbehandelingen. Dankzij deze ervaring weet Natale altijd precies wat er nodig is om het optimale resultaat te bereiken.

 

Met een laserbehandeling bij Ivy clinics ben je zeker van een hernieuwde, frissere en jonger ogende huid. Goede zorg en een mooi resultaat staat centraal bij Ivy.

Ivy’s klinieken

Locaties

Ivy clinics ‘s-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | ‘s-Hertogenbosch
Maandag – vrijdag: 09.00 – 21.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag – vrijdag: 09.00 – 21.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Spoedzorg: 24/7