ACTIE // 20% korting op full face IPL en ontharingsbehandelingen
microneedling
microneedling

Microneedling

 

Microneedling is een behandeling die oneffenheden zoals acnelittekens, littekens van een operatie of fijne lijntjes door huidveroudering effectief aanpakt zonder injecties en operaties.

 

Huidveroudering, acnelittekens of littekens door een trauma kunnen zorgen voor een uitstraling die niet bij je past. Deze oneffenheden kunnen je onzeker laten voelen over je evenbeeld. Een voorkomen die wél bij je past, is dichterbij dan je denkt met deze huid booster.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Effectief zonder injecties
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Microneedling

De ingreep

Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek worden oneffenheden, littekens en andere huidproblemen nauwkeurig geanalyseerd door de specialist.

 

Op basis van deze analyse krijg je een advies op maat en vertelt de specialist wat je mag verwachten van de microneedling behandeling.

 

Je hebt hierbij uiteraard alle ruimte om vragen te stellen over microneedling. Vervolgens kun je de keuze maken om de behandeling te laten uitvoeren.

De huidtherapeute werkt met een dermapen waarmee zeer fijne naaldjes de lederhuid licht beschadigen. Ivy werkt met een methode waarbij trillende naaldjes snel over de huid bewegen. De diepte van de naaldjes is instelbaar. De huidtherapeute is hierdoor in staat om zeer precies te behandelen. Deze bewerking van de huid zorgt ervoor dat de celdeling (vernieuwing) van de huid en aanmaak van elastine en collageen toeneemt. Het resultaat: een jonge, egale, veerkrachtige huid met een gezonde glans.

 

Microneedling is geschikt voor iedereen die zijn of haar huid wil verjongen, verbeteren of een intensieve boost wil geven. Ook vervagen littekens (door acne) en striae.

 

In totaal ben je bij een microneedling behandeling ongeveer 30 minuten binnen. De behandeling zelf duurt ongeveer 20 minuten.

 

Microneedling is effectief bij:

 

 • Littekens door trauma of acne
 • Een beschadigde huid
 • Huidveroudering
 • Grove huidstructuur
 • Melasma
 • Cellulitis
 • Striae
 • Preventief, om huidveroudering te voorkomen

Een microneedling behandeling is erg veilig. Ondanks dat er niet in de huid wordt gesneden of er geen injectie aan deze behandeling te pas komt is het essentieel om de instructies van de huidtherapeut op te volgen om complicaties te voorkomen.

 

 • De rode huid is zeer kwetsbaar, bescherm de huid daarom goed met een hoge SPF wanneer je deze blootstelt aan de zon. Het is raadzaam de eerste twee weken uv-straling helemaal te vermijden.
 • De eerste 24 uur is het raadzaam de huid niet te reinigen of crèmes en make-up te gebruiken.
 • Vermijd de eerste 48 uur verhitting; hete douches, stoomcabines en transpiratie bij intensieve sporten.
 • Vermijd de eerste 48 uur retinol of exfoliërende producten.

De huid heeft zo ongeveer 7 dagen nodig om te herstellen. Om het resultaat van de behandeling te kunnen waarnemen heb je een beetje geduld nodig. De huid heeft de tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken en deze hun werk te laten doen. Dit is een proces van maanden waarbij in sommige gevallen meerdere behandelingen nodig zijn.

 

Het is mogelijk om de behandeling te ondersteunen met een chemische peeling of een skin booster.

Na de behandeling kan de huid geïrriteerd aanvoelen en zal de huid soms wat rood ogen. Dit trekt vanzelf weg.

 

Een verzorgende crème kan in de tussentijd verlichting geven.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Microneedling

Ivy’s specialisten

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Haar visie is dat goede zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn en is daarom volledig op haar plek bij Ivy clinics. Nikki weet alles van huidbehandelingen en heeft veel ervaring met (hardnekkige) huidproblemen en innovatieve behandelmethoden. Je zult haar zien tijdens de vrijblijvende intakegesprekken en in de kliniek.

 

“Door mijn brede kennis weet ik voor iedere cliënt een doeltreffend behandelplan te maken.”

Jenny Brouwers

Schoonheidsspecialiste pur sang en gespecialiseerd in skintreatments, facials en ontspanningsmassages. Jenny is met name een pro in het werken met EmerginC, het duurzame merk uit New York.

 

Daarnaast is zij ook doktersassistente. Je ziet Jenny vooral bij Ivy clinics Amsterdam en Amstelveen waar zij veelal samenwerkt met dokter Max.

Ankie van Putten

Ankie van Putten, BIG geregistreerd huidtherapeute en absolute specialiste in laserbehandelingen en peeling. Heb jij een probleem met je huid, dan moet je zeker bij Ankie zijn. Ankie werkt met name bij Ivy clinics locatie Westervoort. Daar is zij 5 dagen in de week beschikbaar om jou te helpen met het verkrijgen van een gezonde huid.

 

Ankie is erg goed in het inschatten wat een huid nodig heeft of er nou sprake is van een daadwerkelijk aandoening of huidveroudering. Ankie past haar advies deskundig aan op jouw wensen en behoeften. Haar lijfspreuk: “A beautiful skin is always in”.

 

Afspraak maken bij Ankie?

 

Plan direct een afspraak in onze online agenda.

Linda Rendering

Linda Rendering

 

Linda is gekwalificeerd schoonheidsspecialiste en trainster en heeft meer dan 16 jaar ervaring. Na veel ervaring te hebben opgedaan in het geven van trainingen aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen maakt Linda nu vol enthousiasme deel uit als cosmetisch consulent, trainster en accountmanager van het Ivy clinics team.

 

Daarnaast voert Linda huidbehandelingen uit, assisteert ze de arts tijdens de cosmetische ingrepen en zorgt ze dat alle medewerkers goed getraind en opgeleid zijn waardoor we de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen.

 

“Je komt mij tegen tijdens een vrijblijvend intakegesprek waarbij ik door mijn brede kennis en mijn enorme passie voor huidverbetering voor iedere cliënt een passend behandelplan maak. Ik vind mijn werk geweldig omdat ik cliënten graag adviseer en begeleid naar een doeltreffend, mooi en natuurlijk resultaat. Ook vind ik de afwisseling van het werk en de sfeer binnen het team (wat je ook zeker merkt als cliënt) erg fijn!”

Lois Pieper

Lois Pieper

 

Lois is afgestudeerd doktersassistente en derdejaars huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Lois is sinds december 2017 werkzaam bij Ivy clinics, waar ze zich met name richt op huidbehandelingen en adviesgesprekken met cliënten, maar ook staat ze artsen bij als assistente bij bepaalde ingrepen.

 

“Ik houd erg van cliëntencontact en bij Ivy clinics heb ik de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan op het gebied van huidaandoeningen en behandelingen.”

Microneedling voor en na foto’s

Resultaten

Na de microneedling behandeling is het effect niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om elastine en collageen aan te maken die zorgen voor de verbeteringen in de huid. Na een aantal maanden is het eindresultaat zichtbaar. Microneedling is goed te combineren met een No Needle Skin Booster of een andere chemische peeling voor een optimaal resultaat.

 

Resultaten:

 • Een gladde, frisse huid
 • Opvulling van acnelittekens
 • Fijnere poriën
 • Vermindering én voorkoming (dieper worden) van lijntjes en rimpels
 • Verbeterde huidconditie
 • Verbeterde huidstructuur
 • Verminderde hyperpigmentatie of pigmentatiestoornis
 • Vervlakking van littekens door trauma of operatie
Microneedling voorfoto
Microneedling voorfoto
Microneedling resultaat
Microneedling resultaat
Voor voorhoofd
Voor voorhoofd
Na voorhoofd
Na voorhoofd
Voor mond
Voor mond
Na mond
Na mond
Voor zijkant
Voor zijkant
Na zijkant
Na zijkant
Voor zijkant
Voor zijkant
Resultaat zijkant
Resultaat zijkant

Wat kost een microneedling behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Microneedling informatie

Veelgestelde vragen

Microneedling klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam