Wij blijven open // Klik hier voor meer informatie
peeling
peeling

Peeling

 

Een peeling is een veel ingezette behandeling om huidaandoeningen en -veroudering in het gelaat aan te pakken. Een chemische peeling, ook wel TCA peeling of fruitzuur peeling, kent verschillende concentraties en werkzame stoffen, speciaal ontworpen om bepaalde problemen gericht aan te pakken.

 

De één pept je huid op zonder down time en wordt gezien als de ideale lunchtime treatment en de ander komt in kuurvorm. Het is mogelijk de peeling te combineren met een laserbehandeling voor het meest optimale, langdurige resultaat.

 

Welke peeling voor jouw huid het meest geschikt is en het beste past binnen jouw agenda, licht onze huidtherapeute graag toe.

 

Peelings worden ingezet bij:

 • Acne en puistjes
 • Acnelittekens
 • Grove poriën
 • Huidveroudering
 • Hyperpigmentatie
 • Rosacea (wanneer de ontsteking onder controle is)

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Peelings voor een frisse, jonge huid
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Peeling

De ingreep

Tijdens een volledig vrijblijvend intakegesprek beoordeelt de specialist welke peeling het beste bij jou past.

 

De huidspecialiste bespreekt vervolgens de mogelijkheden en beantwoordt vragen die misschien zijn ontstaan rondom de peeling.

 

Je kunt vervolgens bepalen of je de behandeling wilt laten uitvoeren.

Bij de zeer geconcentreerde peelings, zoals die van ZO Skin Health en ZO Medical is het belangrijk dat de huid vrij is van ontstekingen en gevoeligheden zoals bij acne en rosacea.

 

Ook kan het zijn dat de huid moet worden voorbereid om een optimale vochtbalans te behalen of pigmentcellen te stabiliseren. Ten slotte moet de huid zo min mogelijk talg bevatten. Of dit bij jouw huid van toepassing is, licht de huidtherapeute graag toe.

 

Er zijn een aantal situaties waarin wij niet behandelen met een peeling. Dit is bij:

 

 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Overgevoeligheid voor salicylaten
 • Een geïrriteerde of een door de zonbeschadigde huid
 • Een uitbraak van herpes
 • Het ondergaan van radio- of chemotherapie
 • Lupus of een andere auto-immuunziekte

De meer geconcentreerde peelings mogen alleen door een speciaal daarvoor opgeleide arts of huidtherapeute worden aangebracht. Om te monitoren of de huid goed reageert op de behandeling, vindt er regelmatig controle plaats, telefonisch of in de kliniek.

 

Bij sommige peelings wordt geadviseerd thuis de huid verder te behandelen. Volg daarbij het stappenplan met de producten die je van de huidtherapeute mee krijgt.

 

Situaties waarbij wij geen chemische peeling toepassen:

 

 • Tijdens zwangerschap/borstvoeding
 • Bij overgevoeligheid voor salicylaten
 • Bij een geïrriteerde, zonverbrande huid
 • Bij actieve herpes (uitbraak)
 • Wanneer je radiotherapie of chemotherapie ondergaat
 • Wanneer je lupus of een andere auto-immuunziekte hebt

De dieper reinigende peelings halen laagjes van de huid af. Dit kan de volgende reacties geven:

 

 • Schilfers en roodheid
 • Strakke aanvoelende huid(eerste 4 dagen)
 • Korstjes

 

De eerste weken is het raadzaam niet onbeschermd te zonnen. Gebruik altijd een hoge SPF.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Peeling

Ivy’s specialisten

Ankie van Putten

 

Ankie is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2018 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“Ivy clinics staat voor je natuurlijke schoonheid accentueren, zodat je beter in je vel zit. Het is de kunst om een onrustige en ongezonde huid weer gezond en stralend te maken. Een goede basis hiervoor zijn de juiste skincare producten. Daarnaast een intensieve start met behandelingen en daarna onderhouden met de juiste treatments om te voorkomen dat de huid weer problemen laat zien.”

 

Ankie kan goed in het inschatten wat een huid nodig heeft of er sprake is van een daadwerkelijk aandoening of huidveroudering. Ankie past haar advies deskundig aan op jouw wensen en behoeften. Haar lijfspreuk: “A beautiful skin is always in”.

 

Ankie heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Ankie alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Jenny Brouwers

 

Jenny is sinds 2020 werkzaam voor Ivy clinics als schoonheidsspecialiste en locatiemanager van in Amsterdam en Amstelveen gezien deze vestigingen van Ivy clinics nauw samenwerken.

 

“Werken bij Ivy clinics betekent voor mij bezig zijn met de natuurlijke schoonheid van binnen en buiten. Stil staan bij de persoon, de huid en diens behoeften en wensen. Het in contact staan met mensen is voor mij erg belangrijk, ik kijk naar het geheel. Dit vak is meer dan alleen een behandeling aanbieden, samen met de cliënt kijk ik naar het beste behandelplan. Dit kan nooit een vastomlijnd plan zijn want elke dag vertelt de huid je weer een nieuw verhaal. De combinatie van de cosmetisch arts assisteren en zelf mijn kennis inzetten tijdens de huidbehandelingen en de gesprekken met mensen geeft mij energie!”

 

Jenny is gespecialiseerd in het geven van de beste huidbehandelingen met onder andere het duurzame merk emerginC.

“De oplossing voor een gezonde huid is BALANS. Breng de huid weer in balans om vanuit daar stap voor stap verder te kijken wat jouw huid nodig heeft zowel van binnen als van buiten. Balans in je hoofd, lichaam en huid is ‘the key’ tot succes!”

 

Jenny is gespecialiseerd in facials, Hydrafacial, Ulthera en laserbehandelingen. Ook geeft zij jou graag adviezen over welke producten je thuis het beste kunt gebruiken. Je kunt haar ook tegenkomen in de behandelkamer van de cosmetisch arts als doktersassistente. Vraag haar gerust het hemd van haar lijf.

Joelle van der Plas

 

Joelle is sinds 2021 werkzaam bij Ivy clinics en is gespecialiseerd in behandelingen met emerginC en andere behandelingen ter bevordering van de huidconditie. Huidverbetering en huidverjonging staan hierbij voorop.

 

“Ivy clinics biedt veel verschillende treatments onder één dak zodat ik je altijd een transparant advies kan bieden over een behandeling die echt jou en jouw wensen past. Het leukste aan mijn vak vind ik mensen gelukkig maken gezien zij vaak een moedige stap durven te nemen om eventuele onzekerheden aan te pakken. Met als gevolg dat zij de mooiste versie van zichzelf kunnen zijn en zelfverzekerd de deur uit lopen”.

 

Joelle heeft ook erg veel ervaring in het geven van bindweefselmassages om de conditie en doorbloeding van de huid te bevorderen.

 

“De oplossing voor een goede huid is een combinatie van een gezonde levensstijl (gezond eten, voldoende slapen en bewegen) en onderhoud van de huid met de juiste behandelingen en producten. Bindweefselmassages en facials zijn in mijn ogen een winnend team. ”

 

Joelle is gespecialiseerd in facials, Hydrafacial, bindweefselmassage en laserbehandelingen. Ook geeft zij jou graag adviezen over welke producten je thuis het beste kunt gebruiken. Je kunt haar ook tegenkomen in de behandelkamer van de cosmetisch arts als doktersassistente. Mocht je brandende vragen hebben over de conditie van je huid, vraag het gerust aan Joelle.

Linda Rendering

 

Linda is een skinspecialist pur sang. Ze heeft veel ervaring opgedaan in het geven van trainingen aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. Linda is medeverantwoordelijk voor locatie Westervoort en coördineert alles met betrekking tot interne en externe trainingen. Ook staat Linda geregeld zelf nog op de werkvloer.

 

“Je komt mij tegen tijdens een vrijblijvend intakegesprek of een behandeling waarbij ik door mijn brede kennis en mijn enorme passie voor huidverbetering voor iedere cliënt een passend behandelplan maak. Ik adviseer klanten graag en begeleidt hen naar een doeltreffend, mooi en natuurlijk resultaat. Ook zorg ik ervoor dat alle medewerkers goed getraind en opgeleid zijn waardoor we de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen. Ik ben blij als cliënten gedurende de hele behandelperiode zich op-en-top voelen qua persoonlijke benadering en met een tevreden gevoel de deur uit gaan”

 

Linda weet alles over de behandelingen die Ivy clinics aanbiedt. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Lois Pieper

Lois Pieper

 

Lois is zowel afgestudeerd als doktersassistente en als BIG geregistreerd huidtherapeute en is al sinds december 2017 werkzaam bij Ivy clinics, waar ze zich met name richt op huidbehandelingen en adviesgesprekken met cliënten, maar ook staat ze artsen bij als assistente bij verschillende ingrepen.

 

“Ik houd erg van cliëntencontact en heb inmiddels veel ervaring opgedaan op het gebied van cosmetische behandelingen. In mijn werk als huidtherapeute richt ik mij dan ook volledig op huidverbetering, huidverjonging en laserontharing. Ik werk heel veel met verschillende soorten lasers maar zet ook peelings en microneedling in ter bevordering van de huidconditie. De juiste kennis is daarbij ‘key’ en deze zet ik dan ook graag in.”

 

Lois heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Lois veel over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Sterre Dekker

Sterre Dekker

 

Sterre is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2019 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“De huid is voor mij een fascinerend orgaan. Mijn enthousiasme voor huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep. Mijn passie ligt voornamelijk bij de ‘cosmetische’ behandelingen. Denk daarbij aan laser/IPL of peelings, waarbij we met vaak minder invasieve behandelingen toch effectieve resultaten kunnen behalen. Ik vind het leuk om samen te werken met onze cosmetisch artsen om voor de cliënt het beste resultaat te realiseren. Een gezonde huid begint voor mij bij een gezonde leefstijl, die goed aansluit bij de visie binnen Ivy. Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn, zowel voor innerlijke als uiterlijke schoonheid.”

 

Sterre heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Sterre alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Peelings voor en na foto’s

Resultaten

Afhankelijk van de peeling varieert het resultaat van; een frissere en egalere huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpels tot vermindering van acne, acnelittekens en hyperpigmentatie.

Wat kost een peeling?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Peeling informatie

Veelgestelde vragen

Peeling klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam