plexr
plexr

PlexR behandeling

 

Rimpels (maar ook vlekjes en oneffenheden) kunnen veilig, snel en effectief aangepakt worden met de PlexR Soft Surgery. PlexR werkt op basis van plasma. Dit proces ‘verdampt’ de bovenste huidlaag. Dat heeft een krimpend effect op de huid waardoor rimpels verdwijnen. Daarnaast stimuleert de warmte die door de behandeling wordt opgewekt, de aanmaak van collageen en elastine. Dit heeft een lange termijn voordeel: een sterke, jonger uitziende huid.

 

PlexR Soft Surgery is de volledige benaming. Met ‘soft surgery’ wordt bedoeld dat de behandeling wordt uitgevoerd zónder snijden, injecteren of hechten. Een behandeling met de PlexR geeft dan ook nauwelijks complicaties en is een uitkomst voor wie angst heeft voor bloed of naalden.

 

De meest bekende behandeling met de PlexR Soft Surgery is de ooglidcorrectie zonder snijden.

 

PlexR wordt ook ingezet bij:

 

 • Huidverstrakking
 • Minilift
 • Wratjes en moedervlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Pigmentvlekken
 • Bultjes (vet)
 • Hypertrofische littekens
 • Acnelittekens
 • Xanthelasme

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Optimaal resultaat zonder injecties
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

PlexR

De ingreep

Tijdens een volledig vrijblijvend intakegesprek beoordeelt de specialist de huid nauwkeurig. Op basis van de huidanalyse ontvang je een persoonlijk advies op maat.

 

De specialist bespreekt de mogelijkheden en beantwoordt vragen die misschien zijn ontstaan rondom de PlexR behandeling.

 

Je kunt vervolgens bepalen of je de PlexR behandeling wilt laten uitvoeren voor je klachten.

Voor de behandeling:

 

 • Neem 1 uur voor de behandeling 2 paracetamol (500 mg) in
 • Houd de huid vrij van make-up

 

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en wordt de verdovende crème aangebracht. De PlexR behandeling is niet volledig pijnloos maar zeker draaglijk. Na de behandeling krijg je speciale PlexR crème mee.

 

Deze crème camoufleert, droogt de korstjes uit en bevat een hoge SPF zonder chemische filters. De huid kan nog wat dik en rood worden na de behandeling. Dit trekt binnen een aantal dagen weg. De korstjes verdwijnen binnen 7 tot 10 dagen.

 

PlexR in het kort:

 

 • Geen injecties of snijden
 • Nauwelijks kans op complicaties
 • Betaalbaar
 • Geen littekens
 • Chirurgisch resultaat
 • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden
 • Korte hersteltijd

Na de behandeling moet er met een aantal factoren rekening worden gehouden:

 

 • Houd de korstjes droog. Kort douchen is toegestaan. De behandelde huid langdurig blootstellen aan stoom zorgt dat de korstjes week worden. Voorkom dat de crème van het gezicht wordt gepoetst. Dep de huid droog en breng een nieuwe crèmelaag aan.

 

 • Wanneer je naar buiten gaat; breng om de 4 uur de crème opnieuw aan. Ook wanneer het niet zonnig is. De UV- bescherming in de speciale crème voorkomt pigmentproblemen.

 

 • Krab niet aan de korstjes. Na 7-10 dagen beginnen de korstjes af te vallen waarna zich een nieuwe, rozige huid toont. Smeer de camouflerende crème óók op de nieuwe huid.

 

 • Gebruik de eerste 8 weken na de behandeling minimaal SPF 50 zonbescherming. Eventueel in combinatie met de camouflerende crème

Ondanks dat een behandeling met de PlexR (ook voor bovenooglidcorrectie) geen invasieve ingreep is en er dus niet geïnjecteerd of gesneden wordt, is het mogelijk dat huid reageert op de behandeling. Mogelijke reacties zijn:

 

 • Roodheid, korstjes en/of zwelling
 • Jeukende, trekkerige en/of gevoelige huid
 • Hyperpigmentatie

 

Bij problemen zijn wij 24/7 te bereiken op ons spoednummer.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

PlexR

Ivy’s specialisten

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Sterre Dekker

Sterre Dekker

 

Sterre is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2019 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“De huid is voor mij een fascinerend orgaan. Mijn enthousiasme voor huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep. Mijn passie ligt voornamelijk bij de ‘cosmetische’ behandelingen. Denk daarbij aan laser/IPL of peelings, waarbij we met vaak minder invasieve behandelingen toch effectieve resultaten kunnen behalen. Ik vind het leuk om samen te werken met onze cosmetisch artsen om voor de cliënt het beste resultaat te realiseren. Een gezonde huid begint voor mij bij een gezonde leefstijl, die goed aansluit bij de visie binnen Ivy. Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn, zowel voor innerlijke als uiterlijke schoonheid.”

 

Sterre heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Sterre alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Chantalle van Haselen

Chantalle van Haselen

“Huidtherapie is echt mijn passie omdat het heel afwisselend is en contact met mensen staat daarin voorop. De huid het meest zichtbare en grootste orgaan en doordat de huid erg bepalend is voor je uiterlijk, kan een onschuldige huidaandoening al grote impact hebben op iemand dagelijkse leven. Het mooie is echter dat we vaak met relatief simpele behandelingen al veel voor een cliënt kunnen betekenen.

 

Uitgebreid contact met de cliënt vind ik belangrijk om aan iemands persoonlijke wensen te kunnen voldoen. Iedere client heeft een specifieke hulpvraag wat dit werk elke dag weer uitdagend maakt. Samen met de cliënt zoek ik naar de meest passende oplossing. Ik vind het hierbij belangrijk dat verwachtingen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd. De samenwerking met onze cosmetisch artsen en chirurgen zorgt voor een verscheidenheid aan opties zodat wanneer onze cliënten de kliniek verlaten zij precies weten wat de mogelijke behandelingen zijn.”

PlexR behandeling voor en na foto’s

Resultaten

Het resultaat van de PlexR behandeling is een strakkere, jongere huid zónder snijden, bloed of hechtingen. Naast dat het krimpeffect direct huidverstrakking en verjonging geeft, stimuleert de PlexR ook de aanmaak van collageen en elastine waardoor een lange termijn voordeel optreedt: een sterke, jonger uitziende huid.

 

Bij 70% van de mensen is 1 behandeling voldoende om het gewenste resultaat te krijgen.

 

Als de korstjes na 7 tot 10 dagen afvallen toont zich een nieuwe huid. Deze huid is jonger, strakker en egaler. Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange termijn voordeel; de ingreep geeft ook een bio-stimulatie in de diepere huidlagen. Dit zorgt voor het aanmaak van collageen en elastine.

 

Het effect van de PlexR behandeling is bewezen. Door de innovatieve werking verdampt de bovenste huidlaag plaatselijk, een krimpeffect van de huid treedt op. Dit zorgt voor een verstrakking en verjonging.

Mond schuin voor
Mond schuin voor
Mond schuin na
Mond schuin na
Mond voorkant voor
Mond voorkant voor
Mond voorkant na
Mond voorkant na
Oogleden zijkant voor
Oogleden zijkant na
Oogleden zijkant na
Oogleden schuin voor
Oogleden schuin voor
Oogleden schuin na
Oogleden schuin na
Oogleden voorkant voor
Oogleden voorkant voor
Oogleden voorkant na
Oogleden voorkant na

Wat kost een PlexR behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

PlexR informatie

Veelgestelde vragen

PlexR klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7