ACTIE // 20% korting op full face IPL en ontharingsbehandelingen
Ultherapy
Ultherapy

Ultherapy®

 

Een jonger en frisser uitstraling zonder snijden of prikken. Met Ultherapy® kun je hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes op decolleté verminderen.

 

Deze behandeling werkt op basis van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren met als gevolg een liftend en verstrakkend effect.

 

Ultherapy® is geschikte voor de volgende zones:

 

  • Zakkende wenkbrauwen
  • Hangende oogleden
  • Verslapte huid van de hals
  • Verslapte kaaklijn
  • Slappe huid onder de kin
  • Lijnen en rimpels op het decolleté

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

De ultieme facelift zonder operatie
De ultieme facelift zonder operatie
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in 4 steden

Ultherapy®

De ingreep

Tijdens een volledig vrijblijvend intakegesprek wordt besproken waar je je aan stoort en welke behandelmogelijkheden wij allemaal hebben.

 

Dit is ook het ideale moment alle vragen te stellen over de behandeling en te bespreken of er nazorg nodig is.

Een behandeling start altijd met het maken van foto’s en het tekenen van een informed consent formulier. De behandelaar legt alles klaar en jij kunt lekker plaats nemen op de stoel.

 

Na het reinigen van je huid wordt er met een echo gekeken naar de dieperliggende lagen in de huid. Zo kan de behandelaar ook de optimale energie bepalen die nodig is in de te behandelen zone. Hierna wordt er een gel opgebracht om de behandeling soepel te laten verlopen en de behandelapplicator te laten geleiden. Tijdens de behandeling kun je wat pijn ervaren maar meestal valt dit erg mee.

e nazorg na een behandeling met Ultherapy® is makkelijk. Je kunt direct je dagelijks activiteiten weer oppakken en verder hoef je nergens rekening mee te houden. Er wordt immers geen huidschade aan het oppervlak aangericht.

 

Wel kun je enkele uren last hebben van wat roodheid en/of zwelling.

Complicaties ontstaan eigenlijk nooit na een behandeling met Ultherapy®.

 

Hou rekening met lichte roodheid en zwelling voor maximaal 24 uur.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Ultherapy®

Ivy’s specialist

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Haar visie is dat goede zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn en is daarom volledig op haar plek bij Ivy clinics. Nikki weet alles van huidbehandelingen en heeft veel ervaring met (hardnekkige) huidproblemen en innovatieve behandelmethoden. Je zult haar zien tijdens de vrijblijvende intakegesprekken en in de kliniek.

 

“Door mijn brede kennis weet ik voor iedere cliënt een doeltreffend behandelplan te maken.”

Ankie van Putten

Ankie van Putten, BIG geregistreerd huidtherapeute en absolute specialiste in laserbehandelingen en peeling. Heb jij een probleem met je huid, dan moet je zeker bij Ankie zijn. Ankie werkt met name bij Ivy clinics locatie Westervoort. Daar is zij 5 dagen in de week beschikbaar om jou te helpen met het verkrijgen van een gezonde huid.

 

Ankie is erg goed in het inschatten wat een huid nodig heeft of er nou sprake is van een daadwerkelijk aandoening of huidveroudering. Ankie past haar advies deskundig aan op jouw wensen en behoeften. Haar lijfspreuk: “A beautiful skin is always in”.

 

Afspraak maken bij Ankie?

 

Plan direct een afspraak in onze online agenda.

Linda Rendering

Linda Rendering

 

Linda is gekwalificeerd schoonheidsspecialiste en trainster en heeft meer dan 16 jaar ervaring. Na veel ervaring te hebben opgedaan in het geven van trainingen aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen maakt Linda nu vol enthousiasme deel uit als cosmetisch consulent, trainster en accountmanager van het Ivy clinics team.

 

Daarnaast voert Linda huidbehandelingen uit, assisteert ze de arts tijdens de cosmetische ingrepen en zorgt ze dat alle medewerkers goed getraind en opgeleid zijn waardoor we de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen.

 

“Je komt mij tegen tijdens een vrijblijvend intakegesprek waarbij ik door mijn brede kennis en mijn enorme passie voor huidverbetering voor iedere cliënt een passend behandelplan maak. Ik vind mijn werk geweldig omdat ik cliënten graag adviseer en begeleid naar een doeltreffend, mooi en natuurlijk resultaat. Ook vind ik de afwisseling van het werk en de sfeer binnen het team (wat je ook zeker merkt als cliënt) erg fijn!”

Drs. Natale Adamo

 

Natale is een zeer ervaren arts en heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van liquid facelifts. Met oog voor detail weet Natale precies wat er nodig is voor een vernieuwde, jonge uitstraling.

 

Goede zorg en een optimaal resultaat staat centraal bij de behandeling door Natale. Met de liquid facelift bij Ivy clinics kies je voor kwaliteit.

nvcg-keurmerk

Ultherapy® voor en na foto’s

Resultaten

Wat kost Ultherapy®

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Ultherapy® informatie

Veelgestelde vragen

Ultherapy® klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam