zo skin health
zo skin health

ZO Skin Health

 

Dr. Zein Obagi (dermatoloog uit Beverly Hills) bedacht en ontwikkelde de medische en verzorgende producten van ZO Medical en ZO Skin Health. Dr. Obagi is marktleider in de VS op het gebied van medische producten voor huidverbetering en -verjonging. De resultaten van deze producten zijn klinisch bewezen. Het aanbod bestaat uit twee productlijnen: ZO Medical en ZO Skin Health.

 

Het uitgangspunt van de ZO Skin Health productenlijn is dat iedereen terug wil en kan naar de basis; een onbeschadigde babyhuid. Hiermee wordt bedoeld: fris, jong, stralend en vooral; onbeschadigd. Om terug te gaan naar die basis is het noodzakelijk dat het gebruik van ‘lekkere’ crèmes en moisturizers gestaakt wordt.

 

De producten van dr. Obagi zijn medisch van aard en bevatten werkzame stoffen die allerlei huidproblemen verminderen of wegnemen. Uitgangspunt is dat een gezonde huid geen problemen of ziekten heeft. De doelstelling is dus om de huid gezond te maken.

 

Obagi biedt huidverbetering bij:

 • Acne
 • Acnelittekens
 • Structuurproblemen en grove poriën
 • Pigmentatieproblemen
 • Ouderdomsvlekken
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Huidverslapping
 • Rosacea

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Een huid in optimale conditie
Een huid in optimale conditie
Behandeling door zeer huidspecialisten
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

ZO Skin Health

De ingreep

Tijdens een volledig vrijblijvend intakegesprek beoordeelt de specialist de huid nauwkeurig. Aan de hand van deze analyse wordt bekeken hoe een ZO Skin Health behandeling je kan helpen.

 

Bij dit gesprek bestaat er alle ruimte om vragen te stellen over ZO Skin Health, de behandeling, producten en te verwachten resultaten.

 

Je kunt vervolgens bepalen of je een ZO Skin Health behandeling wilt laten uitvoeren.

De behandeling van ZO Skin Health bestaat meestal uit meerdere onderdelen. Zo kan het zijn dat je meerdere peelings ondergaat. Daarbij ontvang je producten om thuis de huid mee te verzorgen.

 

Deze producten zijn ondersteunend aan de behandeling en kan de huidaandoening sterk verminderen.

 

Wanneer de behandeling start is het belangrijk dat de huid vrij is van ontstekingen en gevoeligheden zoals bij acne en rosacea. Ook kan het zijn dat de huid moet worden voorbereid om een optimale vochtbalans te behalen of pigmentcellen te stabiliseren. Ten slotte moet de huid zo min mogelijk talg bevatten.

Houd de eerste dagen rekening met een herstelproces van ongeveer 10 dagen. Erna zal de huid rustiger zijn. De eerste resultaten volgen na een paar weken en zijn aanhoudend (wanneer je de producten blijft gebruiken).

 

De producten zijn ontwikkeld door een zeer ervaren dermatoloog en zijn uitgebreid getest. Het gebruik is veilig, mits de producten door een ervaren arts of speciaal getrainde huidtherapeut wordt voorgeschreven en er goede begeleiding plaatsvindt. Het effect op de huid kan zeker in het begin best intens zijn. Dit hoort bij het proces en is nodig om tot het uiteindelijke resultaat te komen.

 

Net als bij andere chemische peelings, worden de peelings van dr. Obagi in de volgende situaties niet toegepast:

 

 • Tijdens zwangerschap/borstvoeding
 • Bij overgevoeligheid voor salicylaten
 • Bij een geïrriteerde, zonverbrande huid
 • Bij actieve herpes (uitbraak)
 • Wanneer je radiotherapie of chemotherapie ondergaat
 • Wanneer je lupus of een andere auto-immuunziekte hebt

De producten uit de ZO Skin Health en ZO Medical lijn werken diep in de huid door. Zeker in het begin zal de huid hierop reageren.

 

Een tintelende of prikkende huid en losse velletjes of een droge huid zijn normale verschijnselen.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

ZO Skin Health

Ivy’s specialisten

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

ZO Skin Health voor en na foto’s

Resultaten

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de indicatie. Na een paar weken merk je het eerste verschil; het egaler worden van de huid(toon), een verbetering van de structuur en verkleining van de poriën. Na een aantal maanden verminderen rimpels, pigmentafwijkingen en andere huidaandoeningen.

 

Als aanvulling op het thuisgebruik van de Zo Skin Health producten, adviseert Ivy aanvullende behandelingen om het resultaat te versnellen of optimaliseren. Om het resultaat vast te houden adviseren wij de producten te blijven gebruiken.

 

Resultaten:

 

 • Vermindering van acne
 • Vermindering of verdwijning van littekens
 • Vermindering of verdwijning van rosacea, melasma en pigmentafwijkingen
 • Vermindering van fijne rimpels
 • Algemene huidverbetering (textuur en huidtonen)

Wat kost een ZO Skin Health behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

ZO Skin Health informatie

Veelgestelde vragen

ZO Skin Health klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7