Hydrafacial

Hydrafacial is dé absolute winnaar op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Want alleen Hydrafacial combineert een gepatenteerde technologie met slechts de allerbeste, voedende ingrediënten die geformuleerd zijn om specifieke  huidproblemen aan te pakken. Een Hydrafacial behandeling garandeert jou in 3 stappen en 30 minuten ‘the best skin of your life’. En dat kunnen we niet anders dan volledig beamen. Om deze behandeling kan je simpelweg niet heen. Amen!

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

De Hydrafacial reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusingäinsluizing van peptides, antioxidanten en hyaluronzuur. De Hydrafacial behandeling bestaat uit 3 stappen en is optioneel te verrijken met een LED lichttherapie (rood + blauw).

  • Reiniging + peeling
  • Extractie + hydratatie
  • Insluizing + bescherming

Stap 1: Een zachte reiniging en een milde exfoliëring zorgen voor een nieuwe huidlaag.

 

Stap 2: Met een pijnloze zuigkracht worden de poriën grondig ontdaan van onzuiverheden. Hierna volgt een intense hydratatie die de huid volledig op peil brengt.

 

Stap 3: Een rijke verzadiging van de huid met antioxidanten en peptides, met een maximale happy glow, als resultaat.

Heeft jouw huid een specifieke boost nodig? Dan is de behandeling te completeren met een extra Superserum: de Dermabuilder boost voor veroudering, de Glysal boost voor het minimaliseren van onzuiverheden en het verbeteren van acnelittekens en de Britenol boost tegen hyperpigmentatie en het creëren van een meer egale teint. Ook te combineren met Hydrafacial boosters van ZO Skinhealth.

 

De Hydrafacial behandeling kan daarnaast verrijkt worden met de LED lichttherapie modus. Het rode LED licht wordt gebruikt ter verbetering van de huid; een betere huidstevigheid, minder lijntjes en rimpels en meer weerstand. Het blauwe LED licht wordt ingezet bij een vettige huid en acne; het licht remt de productie van talg en doodt bacteriën.

De behandeling is volledig af te stemmen op de behoefte van jouw huid. Het overall resultaat is een geweldige huid! Een huid die zich kenmerkt als;

 

  • Zuiver en stralend
  • Strakker en jong: minder rimpels en lijnen
  • Egaal (teint): minder donkere vlekken en hyperpigmentatie
  • Egaal (huid): minder littekens en oneffenheden
  • Verbeterde huidtextuur: minder zichtbare poriën
  • Gezond: herstel van (zon)schade

De behandeling duurt in totaal 30 minuten. De zicht- en voelbare resultaten houden lang aan. De resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten die dezelfde ingrediënten bevatten als de superserums.

De Hydrafacial behandeling is niet-invasief en niet-chirurgisch. De behandeling is kalmerend, hydraterend en irriteert niet. De huid toont geen roodheid, alleen maar het positieve effect.

De genoemde prijzen zijn inclusief intakegesprek en controle.

Hydrafacial signature
€150,00
45 minuten
Hydrafacial inclusief booster
€175,00*
* actieprijs van 01-07-2019 / 31-08-2019. Normaal: €195,00 | 45 minuten
Hydrafacial inclusief lymfedrainage en booster
€195,00*
* actieprijs van 01-07-2019 / 31-08-2019. Normaal: €225,00 | 60 minuten
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
hydro behandeling
rimpelbehandeling