Update: Corona maatregelen
draadjeslift
draadjeslift

Draadjeslift met APTOS draden

 

Als je ouder wordt verslapt de huid, waardoor specifieke delen van het gezicht meer gaan hangen. Zoals de jukbeentjes en hamsterwangen, maar ook de wenkbrauwen. Dit kun je niet in alle gevallen oplossen met fillers want soms is extra volume niet gewenst.

 

Een draadjeslift behandeling (ook wel de ‘APTOS draadlift’) is een effectieve behandeling voor wie de V-vorm van het gezicht wil herstellen om net de wenkbrauwen iets te liften. Ideaal voor wanneer je nog niet toe bent aan een chirurgische wenkbrauwlift of een facelift of mini facelift.

 

Ivy clinics werkte in het verleden vooral met PDO draadjes maar zocht al langere tijd naar draden die een duurzamer resultaat geven. Aptos draden bleken uiterst geschikt, deze draden zijn gemaakt van andere materiaal als PDO, even veilig, alleen blijft het resultaat van deze draden tot wel 2 jaar zichtbaar. Aptos draden worden momenteel gezien als de beste draden op de markt vanwege hun kwaliteit en bijzondere samenstelling die naast een liftend effect ook een zeer krachtige biostimulatie geven.

 

Door deze draden strategisch in de huid aan te brengen wordt een liftend effect gecreëerd. Tevens zorgen de draden ervoor dat huid extra collageen aanmaakt waardoor de huid herstelt in volume en stevigheid. Lees meer over deze behandeling in de meest gesteld vragen onder aan deze pagina.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Draadjeslift voor volume en stevigheid
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Draadjeslift APTOS draden

De ingreep

Tijdens het intakegesprek worden de wensen besproken en wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn. Op basis hiervan wordt besproken wat er verwacht mag worden van de behandeling en de bijhorende nazorg. Daarbij is er alle ruimte om vragen te stellen.

Bij het plaatsen van draden is het belangrijk om alle mogelijkheden voor het liften van de huid op een specifieke plaats samen te bespreken. Soms kan een combinatie behandeling ook een goede keuze zijn zoals een wenkbrauwlift met Ultherapy.

De draadjeslift is een relatief eenvoudige behandeling. De arts tekent af waar de draden geplaatst moeten worden en kiest welke APTOS draden het meest geschikt zijn.

Vervolgens wordt de huid grondig gereinigd met hibicet en wordt er lokale verdoving toepast.  De arts brengt de oplosbare draden in en verwijdert de markeringen.

Je kunt na afloop van de ingreep direct weer naar huis.

Door de injecties moet je rekening houden met wat lichte blauwheid en zwelling op de injectieplaatsen. Na de ingreep blijven slechts kleine injectiegaatjes over, die zonder littekens herstellen.

 

Het is belangrijk om ruim een week niet te zwemmen of een sauna te bezoeken. Ook adviseren wij om uit te kijken met sporten zoals paardrijden of contactsporten.

Na de behandeling kunnen er blauwe plekken en lichte zwellingen ontstaan. Deze verdwijnen echter vanzelf weer en zijn geen reden tot zorg.

De steristrips die op de insteekopeningen geplaatst zijn kunnen na 2-3 dagen verwijderd worden.

Mocht er sprake zijn van flinke roodheid, warmte, koorts of andere tekenenen van een ontsteking neem dan contact op met de spoedlijn.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 09:00 - 17:00 MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Draadjeslift met APTOS draden

Ivy’s specialist

Janneke Gilden

Drs. Janneke Gilden

 

Janneke Gilden is onze nieuwe arts in Den Bosch. Ze studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en haalde in 2014 haar Artsexamen. Daarna heeft Janneke vijf jaar gewerkt als arts-onderzoeker psychiatrie en als cosmetisch arts.

 

Janneke heeft veel aandacht voor cliënten en kan zo goed achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Ze kijkt graag samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw specifieke situatie en zorgt altijd voor een natuurlijk resultaat.

 

Lees meer over Janneke

Chantalle Burgers

Drs. Chantalle Burgers

 

Chantalle volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en behaalde in 2011 haar arts examen.

 

Daarna is zij gaan werken als cosmetisch arts bij onze zusterorganisatie Huisartskliniek waar zij ook haar opleiding tot cosmetisch arts behaalde.

 

Chantalle voert al ruim 7 jaar ooglidcorrecties en injectables behandelingen uit. Naast haar werk als cosmetisch arts is zij ook huisarts en heeft zij een speciale interesse in preventieve geneeskunde.

 

Lees meer over Chantalle

Natale Adamo - Ivy clinics

Drs. Natale Adamo

 

Natale is een zeer ervaren arts en heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van de draadjeslift PDO. Hij weet dankzij deze ervaring precies wat er nodig is om de huid weer een jonge, stevige uitstraling vol volume te geven.

 

Bij iedere behandeling bij Ivy clinics staat goede zorg en een optimaal resultaat centraal. Met oog voor detail zorgt Natale dat iedereen tevreden is met de behandeling.

nvcg-keurmerk

Draadjeslift met APTOS draden voor en na foto’s

Resultaten

Zodra de draadjes zijn ingebracht, begint het liftende effect. De huid gaat rondom de draden collageen aanmaken. Dit zorgt voor:

 

  • Liftend effect en herpositionering van weefsel (direct)
  • Verbeterde, gladdere, vollere teint (na ca. 4 weken)
  • Herstel van volume, een dikkere huid en vermindering van rimpels (na ca. 2 maanden)

Wat kost een Draadjeslift met APTOS draden

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Draadjeslift PDO informatie

Veelgestelde vragen

Draadjeslift met APTOS draden klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

 

Opening medio oktober

Ivy clinics
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
×
Je hebt geen bevoegdheid om te registreren