draadjeslift
draadjeslift

Draadjeslift met APTOS draden

 

Als je ouder wordt verslapt de huid, waardoor specifieke delen van het gezicht meer gaan hangen. Zoals de jukbeentjes en hamsterwangen, maar ook de wenkbrauwen. Dit kun je niet in alle gevallen oplossen met fillers want soms is extra volume niet gewenst.

 

Een draadjeslift behandeling (ook wel de ‘APTOS draadlift’) is een effectieve behandeling voor wie de V-vorm van het gezicht wil herstellen om net de wenkbrauwen iets te liften. Ideaal voor wanneer je nog niet toe bent aan een chirurgische wenkbrauwlift of een facelift of mini facelift.

 

Ivy clinics werkte in het verleden vooral met PDO draadjes maar zocht al langere tijd naar draden die een duurzamer resultaat geven. Aptos draden bleken uiterst geschikt, deze draden zijn gemaakt van andere materiaal als PDO, even veilig, alleen blijft het resultaat van deze draden tot wel 2 jaar zichtbaar. Aptos draden worden momenteel gezien als de beste draden op de markt vanwege hun kwaliteit en bijzondere samenstelling die naast een liftend effect ook een zeer krachtige biostimulatie geven.

 

Door deze draden strategisch in de huid aan te brengen wordt een liftend effect gecreëerd. Tevens zorgen de draden ervoor dat huid extra collageen aanmaakt waardoor de huid herstelt in volume en stevigheid. Lees meer over deze behandeling in de meest gesteld vragen onder aan deze pagina.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Draadjeslift voor volume en stevigheid
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Draadjeslift APTOS draden

De ingreep

Tijdens het intakegesprek worden de wensen besproken en wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn. Op basis hiervan wordt besproken wat er verwacht mag worden van de behandeling en de bijhorende nazorg. Daarbij is er alle ruimte om vragen te stellen.

Bij het plaatsen van draden is het belangrijk om alle mogelijkheden voor het liften van de huid op een specifieke plaats samen te bespreken. Soms kan een combinatie behandeling ook een goede keuze zijn zoals een wenkbrauwlift met Ultherapy.

De draadjeslift is een relatief eenvoudige behandeling. De arts tekent af waar de draden geplaatst moeten worden en kiest welke APTOS draden het meest geschikt zijn.

Vervolgens wordt de huid grondig gereinigd met hibicet en wordt er lokale verdoving toepast.  De arts brengt de oplosbare draden in en verwijdert de markeringen.

Je kunt na afloop van de ingreep direct weer naar huis.

Door de injecties moet je rekening houden met wat lichte blauwheid en zwelling op de injectieplaatsen. Na de ingreep blijven slechts kleine injectiegaatjes over, die zonder littekens herstellen.

 

Het is belangrijk om ruim een week niet te zwemmen of een sauna te bezoeken. Ook adviseren wij om uit te kijken met sporten zoals paardrijden of contactsporten.

Na de behandeling kunnen er blauwe plekken en lichte zwellingen ontstaan. Deze verdwijnen echter vanzelf weer en zijn geen reden tot zorg.

De steristrips die op de insteekopeningen geplaatst zijn kunnen na 2-3 dagen verwijderd worden.

Mocht er sprake zijn van flinke roodheid, warmte, koorts of andere tekenenen van een ontsteking neem dan contact op met de spoedlijn.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Draadjeslift met APTOS draden

Ivy’s specialist

Dr. Natale Adamo

Drs. Natale Adamo

Natale is al werkzaam als cosmetisch arts sinds 2009 en zeer bedreven in het uitvoeren van injectables. Hij heeft zich gespecialiseerd in cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties (zowel boven als onder) liposucties (lichaam en gelaat), lipofilling en chirurgische ingrepen zoals oorlelcorrecties en oorlelverkleiningen.

 

“Cosmetische geneeskunde is echt mijn grootste passie. Ik vind het heel erg fijn om mensen te kunnen helpen bij het aanpakken van eventuele onzekerheden en zo samen de puntjes op de i te zetten. Door mijn jarenlange ervaring in het uitvoeren van injectables en cosmetische chirurgie ben ik zeer bekwaam en sta ik niet snel ergens van te kijken. Door deze rust kan ik mij ook vooral richten op het persoonlijk contact met mijn cliënten, zeker tijdens langere operaties. Dat maakt dit vak zo leuk.”

 

Naast zijn werk bij Ivy clinics is Natale ook actief betrokken bij de domeingroep chirurgie binnen de NVCG en heeft hij ook een rol bij de SOCG (opleiding cosmetische geneeskunde).

 

Hij is co-auteur van verschillende richtlijnen binnen de cosmetische chirurgie en was ook betrokken bij de totstandkoming van het ‘Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde’.

 

Publicaties:

NVCG Magazine December 2019

nvcg-keurmerk
Marianne Stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne gaat medio juli met zwangerschapsverlof, Nastja Hendriks zal haar in die tijd vervangen.

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. (VS) en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

 

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal.

 

“Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.”

 

Marianne is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert zij veel bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties uit. Daarnaast is Marianne locatiemanager van Ivy clinics Den Bosch en werkt zij zodoende nauw samen met de huidtherapeuten en doktersassistenten.

Drs. Max Schram

 

Dokter Max Schram is aan de UvA afgestudeerd in 2018. Hij heeft enige tijd in de reizigersgeneeskunde gewerkt en op de interne geneeskunde. Zijn passie ligt echter in de cosmetische geneeskunde. Max houdt van reizen en zijn laatste coschap van zijn studie geneeskunde heeft hij in een klein regionaal ziekenhuis in Tanzania gedaan.

 

“Persoonlijk contact met de cliënten staat voor mij voorop. Ik luister aandachtig naar de wensen en behoeften van mijn cliënten en op basis daarvan maak ik mijn behandelplan. Met wat humor en het uitstralen van veel rust zorg ik er altijd voor dat cliënten met een goed gevoel de deur uit gaan”.

 

Max is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert hij veel bovenooglidcorrecties uit. Ook werkt Max graag met de Ulthera en PlexR vaak in combinatie met injectables om tot de beste resultaten te komen.

Draadjeslift met APTOS draden voor en na foto’s

Resultaten

Zodra de draadjes zijn ingebracht, begint het liftende effect. De huid gaat rondom de draden collageen aanmaken. Dit zorgt voor:

 

  • Liftend effect en herpositionering van weefsel (direct)
  • Verbeterde, gladdere, vollere teint (na ca. 4 weken)
  • Herstel van volume, een dikkere huid en vermindering van rimpels (na ca. 2 maanden)

Wat kost een Draadjeslift met APTOS draden

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Draadjeslift PDO informatie

Veelgestelde vragen

Draadjeslift met APTOS draden klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7