20% KORTING OP ALLE SUMMERPROOF TREATMENTS!
Neuscorrectie
Neuscorrectie

Neuscorrectie Fillers

 

Symmetrie wordt vaak als esthetisch ervaren. Zo ook bij de vorm van neuzen. Wanneer je hier niet mee bent geboren of door een trauma een afwijkende vorm hebt opgelopen, kan gekozen worden voor een neuscorrectie. Ivy clinics biedt een veilige neuscorrectie met hyaluronzuur fillers.

 

Neuscorrectie zonder operatie
Een neuscorrectie bij de plastisch chirurg is altijd operatief en vaak erg ingrijpend. In veel gevallen is een eenvoudige behandeling met een hyaluronzuur filler een veel laagdrempelige (tijdelijke) oplossing.

 

Door een hyaluronzuur filler op strategische plekken te injecteren is het mogelijk een scheefstand, lage neuspunt, deuk, bochel of haakneus te corrigeren.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Een neuscorrectie zonder operatie
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Neuscorrectie

De ingreep

Tijdens een volledig vrijblijvend intakegesprek beoordeelt de arts de staat van de neus nauwkeurig. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk en deskundig advies op maat.

 

De arts bespreekt vervolgens de mogelijkheden en beantwoordt vragen die misschien zijn ontstaan rondom de neuscorrectie.

 

Je kunt vervolgens bepalen of je een afspraak voor een behandeling wilt inplannen.

De filler wordt strategisch op een aantal plekken in de neus geïnjecteerd, waarna tijdelijk de grootte of stand gecorrigeerd wordt.

Het gebruik van onze A-merk fillers is bewezen effectief en veilig.

 

Er is geen nazorg nodig na een neuscorrectie met fillers.

 

Wel raden we aan om de eerste twee weken na behandeling kou en warmte te vermijden. Denk hierbij aan wintersport, zonnebank en de sauna.

De kans op bijwerkingen is minimaal.

 

Wel kan de plaats van de injectie wat gezwollen en gevoelig zijn. Bij problemen zijn we 24/7 te bereiken op ons spoednummer.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Neuscorrectie

Ivy’s specialist

Janneke Gilden

Drs. Janneke Gilden

 

Janneke Gilden is onze nieuwe arts in Den Bosch. Ze studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en haalde in 2014 haar Artsexamen. Daarna heeft Janneke vijf jaar gewerkt als arts-onderzoeker psychiatrie en als cosmetisch arts.

 

Janneke heeft veel aandacht voor cliënten en kan zo goed achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Ze kijkt graag samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw specifieke situatie en zorgt altijd voor een natuurlijk resultaat.

 

Lees meer over Janneke

Chantalle Burgers

Drs. Chantalle Burgers

 

Chantalle volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en behaalde in 2011 haar arts examen.

 

Daarna is zij gaan werken als cosmetisch arts bij onze zusterorganisatie Huisartskliniek waar zij ook haar opleiding tot cosmetisch arts behaalde.

 

Chantalle voert al ruim 7 jaar ooglidcorrecties en injectables behandelingen uit. Naast haar werk als cosmetisch arts is zij ook huisarts en heeft zij een speciale interesse in preventieve geneeskunde.

 

Lees meer over Chantalle

marianne-stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. in de V.S. en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal. "Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.

Drs. Natale Adamo

 

Natale is zeer bedreven in het uitvoeren van fillers en injectables, ooglidcorrecties en chirurgische behandelingen zoals oorlelcorrecties, facelifts en meer.

 

Met een uitstekend oog voor detail zorgt Natale bij een neuscorrectie altijd voor een natuurlijk resultaat. Zie ook de vele positieve beoordelingen van voorgaande klanten.

nvcg-keurmerk

Neuscorrectie voor en na foto’s

Resultaten

Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer een jaar aan.

 

Wil je het effect behouden dan zal een herhaalbehandeling noodzakelijk zijn.

Wat kost een neuscorrectie?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Neuscorrectie informatie

Veelgestelde vragen

Neuscorrectie klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam