Neuslippenplooi filler behandeling
Neuslippenplooi filler behandeling

Neus-lippenplooi filler

 

De neus-lippenplooi of ‘nasolabial folds’ lopen van de neus tot naast de mondhoeken. Tijdens het verouderingsproces neemt botweefsel wat af, onderhuids (vet)weefsels verschuift en de huid wordt slapper. Die drie factoren maken, onder invloed van de zwaartekracht, dat het gezicht van een jeugdige V-vorm mettertijd verandert in een omgekeerde V. Zo zakken o.a. de wenkbrauwen iets, de oogleden en de wangen. Dankzij de ligamenten (de verbinding tussen bot, huid en aanhechtingsspieren) in het gezicht blijft het gezicht gelukkig goed in model, maar er kunnen wel diepere rimpels ontstaan. De neus-lippenplooi is een van de meest in het oog springende rimpel of plooi die kan ontstaan. De neus-lippenplooi is goed te behandelen met een filler.

 

Bij Ivy clinics streven we naar natuurlijke resultaten. Zo nemen onze artsen de natuurlijke schoonheid als uitgangspunt en zullen nooit ‘overbehandelen’. Bij het behandelen van de neus-lippenplooi maken we in de meeste gevallen gebruik van hyaluronzuur fillers. Met een filler kunnen we namelijk het volumeverlies goed corrigeren waardoor de rimpel minder diep wordt. In het geval van de neus-lippenplooi kan het soms mooi zijn om het volumeverlies hoger in het gezicht te corrigeren, in plaats van alleen lokaal in de neus-lippenplooi, om zo de huid te liften. Soms geeft een combinatie met een huidverbeterende behandeling een nog beter resultaat.

 

Overweeg je een behandeling van de neus-lippenplooi? We ontvangen je graag op een van onze vestigingen voor een vrijblijvend adviesgesprek. De cosmetisch arts zal je informeren over de ingreep en de te verwachten resultaten. Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Veilig en betrouwbaar
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Neus-lippenplooi filler

De ingreep

Tijdens het adviesgesprek informeert de cosmetisch arts je over de behandeling van de neus-lippenplooi, resultaten en mogelijke complicaties. We vinden het belangrijk dat je een weloverwogen beslissing kunt maken en zijn daarom transparant over alle voor- en nadelen van een cosmetische behandeling. We bieden je alle ruimte om je wensen te bespreken en ons vragen te stellen. De cosmetisch arts zal een analyse maken van het gezicht en je een passend behandelplan voorstellen. Je bent geenszins verplicht tot het overgaan op behandeling. Mocht je de behandeling willen ondergaan, dan kun je ook op een later moment een afspraak voor de behandeling inplannen.

De behandeling wordt uitgevoerd door de cosmetisch arts waarmee je het adviesgesprek hebt gevoerd. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts het behandelplan nog een keer met je door. De huid van het gezicht wordt schoongemaakt (make-up verwijderd) en gedesinfecteerd. Vooraf verdoven van de neus-lippenplooi is meestal niet nodig. De filler wordt door middel van een normale injectienaald of een canule (stompe, holle naald) geïnjecteerd. In het product zelf zit vaak wel verdoving (lidocaïne) verwerkt waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Je kunt wel wat druk voelen tijdens de behandeling.

Een fillerbehandeling van de neus-lippenplooi is een behandeling waarbij nazorg niet nodig is. Wel is het slim om de rest van de dag rustig aan te doen; niet te sporten en het hoofd hoger houden dan de rest van het lichaam om druk op het behandelde gebied te voorkomen. Druk kan eventuele zwelling verergeren. Vermijd in de dagen na de behandeling direct zonlicht, de zonnebank en sauna. De cosmetisch arts zal je na verder adviseren over de beste nazorg na een neus-lippenplooi behandeling.

In het algemeen is een behandeling met fillers veilig. Toch is het belangrijk om te weten dat geen enkele cosmetische behandeling zonder risico op complicatie is. Tijdens het adviesgesprek zal de cosmetisch arts je uitgebreid vertellen over de mogelijke complicaties. Normale bijwerkingen van een fillerbehandeling van de neus-lippenplooi zijn tijdelijke zwelling en bloeduitstortingen. Atypische reacties op fillerbehandelingen worden ook gerapporteerd, maar zijn uitzonderlijk.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Neus-lippenplooi filler

Ivy’s specialisten

Dr. Natale Adamo

Drs. Natale Adamo

Natale is al werkzaam als cosmetisch arts sinds 2009 en zeer bedreven in het uitvoeren van injectables. Hij heeft zich gespecialiseerd in cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties (zowel boven als onder) liposucties (lichaam en gelaat), lipofilling en chirurgische ingrepen zoals oorlelcorrecties en oorlelverkleiningen.

 

“Cosmetische geneeskunde is echt mijn grootste passie. Ik vind het heel erg fijn om mensen te kunnen helpen bij het aanpakken van eventuele onzekerheden en zo samen de puntjes op de i te zetten. Door mijn jarenlange ervaring in het uitvoeren van injectables en cosmetische chirurgie ben ik zeer bekwaam en sta ik niet snel ergens van te kijken. Door deze rust kan ik mij ook vooral richten op het persoonlijk contact met mijn cliënten, zeker tijdens langere operaties. Dat maakt dit vak zo leuk.”

 

Naast zijn werk bij Ivy clinics is Natale ook actief betrokken bij de domeingroep chirurgie binnen de NVCG en heeft hij ook een rol bij de SOCG (opleiding cosmetische geneeskunde). Daarnaast is hij opleider voor de nieuwe generatie Cosmetisch Artsen KNMG.

 

Hij is co-auteur van verschillende richtlijnen binnen de cosmetische chirurgie en was ook betrokken bij de totstandkoming van het ‘Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde’.

 

Publicaties:

NVCG Magazine December 2019

nvcg-keurmerk
Marianne Stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. (VS) en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

 

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal.

 

“Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.”

 

Marianne is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert zij veel bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties uit. Daarnaast is Marianne locatiemanager van Ivy clinics Den Bosch en werkt zij zodoende nauw samen met de huidtherapeuten en doktersassistenten.

Neus-lippenplooi filler voor en na foto’s

Resultaten

Foto’s komen binnenkort online!

Wat kost een neus-lippenplooi filler behandeling?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Meer informatie over de neus-lippenplooi filler

Veelgestelde vragen

Waar wij neus-lippenplooi behandelingen uitvoeren

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7