Profhilo Body

Profhilo Body

 

Heb je last van huidverslapping op het lichaam? Profhilo® Body is de eerste geregistreerde injectable voor het lichaam waarmee de huid verstevigd kan worden. Net als Profhilo® voor het gelaat, is Profhilo Body een skinbooster op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft als eigenschap vocht aan zich te binden waardoor er een diepe hydratatie van de huid plaatsvindt. Daarnaast stimuleert de lichaamsfiller de aanmaak van collageen en elastine. Beide belangrijke eiwitten in het bindweefsel, die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid.

 

De huid rondom de navel, boven de knieën en de bovenarmen veroudert door afname van hyaluronzuur, collageen en elastine, net als in het gezicht. Dit zijn indicaties die voorheen vrij lastig waren te behandelen. Voor hevige indicaties van huidverslapping is een chirurgische ingreep de beste oplossing, maar voor milde tot middelmatige huidverslapping waren de behandelmogelijkheden nihil. Met Profhilo Body is het nu mogelijk om met een relatief simpele behandeling snel zichtbare verbetering van de huid te bewerkstelligen.

 

Profhilo Body is dé anti-aging behandeling op basis van puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

fillers en injectables specialist
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Profhilo Body

De ingreep

Tijdens het intakegesprek wordt de conditie van de huid geanalyseerd en het te verwachten resultaat besproken. De behandelaar zal je informeren over de ingreep en mogelijke alternatieve behandelmogelijkheden bespreken.

 

Bij Ivy nemen we de tijd om al je vragen te beantwoorden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

De behandeling vindt plaats in een behandelkamer op een van onze locaties. Voor de behandeling neem je plaats op een behandelstoel, afhankelijk van de indicatie zal dat zittend of liggend zijn. Het te behandelen gebied zal worden ontbloot, maar verder kun je je kleding aanhouden.

 

De huid van het te behandelen gebied zal worden gedesinfecteerd en door middel van een speciaal ontworpen raster wordt bepaald waar het hyaluronzuur wordt geïnjecteerd. Voor het injecteren van Profhilo Body gebruiken we een gewone injectienaald of een canule (holle, stompe naald).

 

Het product wordt met 10 injecties in de huid gebracht. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar doordat het om een korte behandeling met relatief weinig prikken gaat, is verdoven niet nodig. De behandeling zelf duurt ongeveer 15 minuten.

Direct na de behandeling wordt de Profhilo® Figura Body Patch aangebracht. Dit is een speciale patch die zorgt voor extra hydratatie en ondersteunt bij het herstel van de behandeling. In de patch zit hyaluronzuur voor extra hydratatie, Salvia Haenkei dat werkt als een antioxidant, Arnica dat de huid kalmeert en bromelaïne (ananasextract) dat zwelling helpt voorkomen.

 

Na 2 tot 3 uur kun je de patch verwijderen. Vervolgens wordt geadviseerd het behandelde gebied dagelijks licht te masseren met de Profhilo Figura Body Cream. Vermijd de eerste dagen na de behandeling direct zonlicht en de sauna.

Zoals bij elke cosmetische ingreep kent ook deze behandeling een klein risico op complicaties. De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo Body zijn (milde) zwelling, roodheid en blauwe plekken.

 

Tijdens het intakegesprek zal de arts alle mogelijke risico’s en complicaties met je doornemen.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Profhilo Body

Ivy’s specialisten

Dr. Natale Adamo

Drs. Natale Adamo

Natale is al werkzaam als cosmetisch arts sinds 2009 en zeer bedreven in het uitvoeren van injectables. Hij heeft zich gespecialiseerd in cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties (zowel boven als onder) liposucties (lichaam en gelaat), lipofilling en chirurgische ingrepen zoals oorlelcorrecties en oorlelverkleiningen.

 

“Cosmetische geneeskunde is echt mijn grootste passie. Ik vind het heel erg fijn om mensen te kunnen helpen bij het aanpakken van eventuele onzekerheden en zo samen de puntjes op de i te zetten. Door mijn jarenlange ervaring in het uitvoeren van injectables en cosmetische chirurgie ben ik zeer bekwaam en sta ik niet snel ergens van te kijken. Door deze rust kan ik mij ook vooral richten op het persoonlijk contact met mijn cliënten, zeker tijdens langere operaties. Dat maakt dit vak zo leuk.”

 

Naast zijn werk bij Ivy clinics is Natale ook actief betrokken bij de domeingroep chirurgie binnen de NVCG en heeft hij ook een rol bij de SOCG (opleiding cosmetische geneeskunde). Daarnaast is hij opleider voor de nieuwe generatie Cosmetisch Artsen KNMG.

 

Hij is co-auteur van verschillende richtlijnen binnen de cosmetische chirurgie en was ook betrokken bij de totstandkoming van het ‘Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde’.

 

Publicaties:

NVCG Magazine December 2019

nvcg-keurmerk
Marianne Stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. (VS) en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

 

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal.

 

“Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.”

 

Marianne is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert zij veel bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties uit. Daarnaast is Marianne locatiemanager van Ivy clinics Den Bosch en werkt zij zodoende nauw samen met de huidtherapeuten en doktersassistenten.

Max Schram

Drs. Max Schram

 

Max is momenteel op sabbatical leave

 

Dokter Max Schram is aan de UvA afgestudeerd in 2018. Hij heeft enige tijd in de reizigersgeneeskunde gewerkt en op de interne geneeskunde. Zijn passie ligt echter in de cosmetische geneeskunde. Max houdt van reizen en zijn laatste coschap van zijn studie geneeskunde heeft hij in een klein regionaal ziekenhuis in Tanzania gedaan.

 

“Persoonlijk contact met de cliënten staat voor mij voorop. Ik luister aandachtig naar de wensen en behoeften van mijn cliënten en op basis daarvan maak ik mijn behandelplan. Met wat humor en het uitstralen van veel rust zorg ik er altijd voor dat cliënten met een goed gevoel de deur uit gaan”.

 

Max is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert hij veel bovenooglidcorrecties uit. Ook werkt Max graag met de Ulthera en PlexR vaak in combinatie met injectables om tot de beste resultaten te komen.

Profhilo Body voor en na foto’s

Resultaten

Afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat wordt de behandeling idealiter na 4 weken herhaald. Omdat deze behandeling een beroep doet op de collageen- en elastineproductie is het uiteindelijke resultaat niet direct zichtbaar. De aanmaak van collageen en elastine duurt 28 dagen.

 

Aanzienlijke resultaten mag je verwachten tussen 4 en 6 weken na de behandeling. Wel is de huid meteen na de behandeling en het dragen van de patch beter gehydrateerd.

Wat kost een Profhilo Body behandeling?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Profhilo® Body informatie

Veelgestelde vragen

Profhilo Body klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7