Corona update: Ivy clinics is weer open op alle locaties, klik hier voor meer info.
fillers
fillers

Profhilo behandeling

 

Ben je op zoek naar een filler behandeling die jouw huid een flinke boost geeft maar geen extra volume? Dan is Profhilo de beste keuze. Met deze behandeling wordt de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine van de huid gestimuleerd. Hiermee kunnen we de huid zichtbaar verjongen en verbeteren, zonder direct volume toe te voegen aan het gezicht. Het maakt de huid weer stevig en gezond, tot diep van binnen.

 

Deze behandeling is ideaal voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is erg natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

 

We herstellen en verstevigen de huid door middel van een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Deze unieke en werkzame huidverbeteringstherapie is ook goed te combineren met andere fillers of huidverbeteringsbehandeling.

 

Wil je graag huidverslapping tegen gaan en de huid verjongen en verbeteren, maar liever geen echte filler die volume toevoegt? Dan is de Profhilo behandeling wellicht een goede keuze.

fillers en injectables specialist
fillers en injectables specialist
Behandeling door zeer ervaren arts
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

Profhilo behandeling

De ingreep

Tijdens het intakegesprek wordt de huid tot in detail geanalyseerd en op basis hiervan de mogelijkheden besproken.

 

Hierbij bestaat er alle mogelijkheid om vragen te stellen en vertellen we uitgebreid hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat er verwacht kan worden van het herstel en eindresultaat.

Op beiden helften van het gezicht wordt op vijf strategische plekken middels de BAP-techniek een kleine hoeveelheid puur hyaluronzuur geïnjecteerd.

 

Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid van binnenuit herstelt.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor stevigheid en hydratatie van je huid. Profhilo is een pure vorm van hyaluronzuur en zorgt dus voor een natuurlijke boost.

 

Deze stof is bewezen veilig en wordt toegediend door zeer ervaren cosmetisch artsen. Na de behandeling kun je direct weer naar huis.

Zoals bij elke cosmetische ingreep zijn er kleine risico’s bij deze behandeling.

De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit zal de arts met je doorspreken tijdens het intakegesprek.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 09:00 - 17:00 MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Profhilo behandeling

Ivy’s specialisten

Cathelijne de Lint

Drs. Cathelijne de Lint

 

Cathelijne de Lint is arts bij Ivy clinics. Na het afronden van haar studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam in 2002 heeft zij ruim 4 jaar als arts-assistent Plastische Chirurgie gewerkt.

 

Vanaf begin 2020 werkt zij voor Ivy clinics Overveen. Cathelijne is gespecialiseerd in ooglidcorrecties, injectables zoals botuline toxine, fillers en peelings en PlexR.

 

“Na bijna 7 jaar zocht ik naar meer positiviteit in mijn werk. Het cosmetische en chirurgische vakwerk is mij altijd blijven interesseren.”

 

Lees meer over Cathelijne

Janneke Gilden

Drs. Janneke Gilden

 

Janneke Gilden is onze nieuwe arts in Den Bosch. Ze studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en haalde in 2014 haar Artsexamen. Daarna heeft Janneke vijf jaar gewerkt als arts-onderzoeker psychiatrie en als cosmetisch arts.

 

Janneke heeft veel aandacht voor cliënten en kan zo goed achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Ze kijkt graag samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw specifieke situatie en zorgt altijd voor een natuurlijk resultaat.

 

Lees meer over Janneke

Natale Adamo - Ivy clinics

Drs. Natale Adamo

 

Natale is zeer bedreven in het uitvoeren van injectables, ooglidcorrecties (zowel boven als onder) en chirurgische behandelingen zoals oorlelcorrecties en oorlelverkleiningen, mini-facelifts en meer. “Ik heb inmiddels ruim 3000 ooglidcorrecties uitgevoerd.”

 

Met een uitstekend oog voor detail zorgt Natale tijdens de behandeling voor een natuurlijk resultaat. Zie ook de vele positieve beoordelingen van voorgaande klanten en de resultaten hieronder.

 

Publicaties:

NVCG Magazine December 2019

nvcg-keurmerk
Chantalle Burgers

Drs. Chantalle Burgers

 

Chantalle volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en behaalde in 2011 haar arts examen.

 

Daarna is zij gaan werken als cosmetisch arts bij onze zusterorganisatie Huisartskliniek waar zij ook haar opleiding tot cosmetisch arts behaalde.

 

Chantalle voert al ruim 7 jaar ooglidcorrecties en injectables behandelingen uit. Naast haar werk als cosmetisch arts is zij ook huisarts en heeft zij een speciale interesse in preventieve geneeskunde.

 

Lees meer over Chantalle

Profhilo voor en na foto’s

Resultaten

Er zijn twee tot drie behandelingen nodig met ongeveer een maand er tussen afhankelijk van de mate van huidveroudering.

 

Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Je kunt al wel zien en voelen dat de huid beter gehydrateerd is.

 

Vanaf zes tot acht weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker te zien. De aanmaak van collageen en elastine heeft namelijk tijd nodig.

Wat kost een Profhilo behandeling?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Profhilo® informatie

Veelgestelde vragen

Profhilo klinieken

Locaties

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Overveen

Julianalaan 2a
2051 JR | Overveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Je hebt geen bevoegdheid om te registreren