WIJ ZIJN OPEN // BEKIJK DOWNTIME
prp behandeling
prp behandeling

PRP Behandeling

 

PRP is een afkorting die staat voor Platelet Rich Plasma. Dat is het bloedplasma dat rijk is aan bloedplaatjes. Iedereen heeft bloedplasma in zijn of haar bloed.

 

Het bloedplasma bevat waardevolle stoffen die je huid helpen verjongen. Na de behandeling wordt de huid sterker en oogt de huid bovendien jonger en frisser.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Uiterst effectieve huidverjonging
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

PRP behandeling

De ingreep

Tijdens het intakegesprek worden de wensen besproken en de huid nauwkeurig geanalyseerd. Op basis hiervan worden de mogelijkheden besproken.

 

Gedurende dit gesprek bestaat er alle ruimte om vragen te stellen over het verloop van de behandeling en de bijhorende nazorg. De arts zal bespreken wat er verwacht mag worden van zowel de behandeling als het eindresultaat.

De cosmetisch arts neemt eerst wat bloed af en plaatst het buisje met jouw bloed in een speciale machine die het bloedplasma scheidt van de rest van je bloed. Het gefilterde bloedplasme wordt vervolgens in de probleemzones geïnjecteerd.

 

Het bloedplasma zet de huid aan om collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid steviger wordt, meer volume krijgt en jonger oogt.

 

Deze behandeling is geschikt voor zowel het gezicht als de hals.

De arts maakt gebruik van je eigen bloedplasma. Dat maakt deze behandeling volledig veilig.

 

Onze artsen hebben tevens ruime ervaring en zijn speciaal opgeleid om cosmetische behandelingen uit te voeren. Na de behandeling mag je direct naar huis.

Omdat de PRP behandeling gebruik maakt van eigen bloedplasma zijn er nauwelijks risico’s verbonden aan deze behandeling.

 

Wel kunnen kleine bloeduitstortingen en lichte blauwheid ontstaan na de behandeling. Deze verdwijnen vanzelf weer en zijn geen reden voor zorgen.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

PRP behandeling

Ivy’s specialist

Chantalle Burgers

Drs. Chantalle Burgers

 

Chantalle volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en behaalde in 2011 haar arts examen.

 

Daarna is zij gaan werken als cosmetisch arts bij onze zusterorganisatie Huisartskliniek waar zij ook haar opleiding tot cosmetisch arts behaalde.

 

Chantalle voert al ruim 7 jaar ooglidcorrecties en injectables behandelingen uit. Naast haar werk als cosmetisch arts is zij ook huisarts en heeft zij een speciale interesse in preventieve geneeskunde.

 

Lees meer over Chantalle

marianne-stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. in de V.S. en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal. "Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.

Drs. Max Schram

 

Dokter Max Schram is aan de UvA afgestudeerd in 2018. Hij heeft enige tijd in de reizigersgeneeskunde gewerkt en op de interne geneeskunde.

 

Zijn passie ligt echter in de cosmetische geneeskunde. Max houdt van reizen en zijn laatste coschap van zijn studie geneeskunde heeft hij in een klein regionaal ziekenhuis in Tanzania gedaan.

 

Max werkt voornamelijk in Amstelveen en straks in Amsterdam en is gespecialiseerd in injectables en ooglidcorrecties.

Natale Adamo - Ivy clinics

Drs. Natale Adamo

 

Natale is een zeer ervaren arts en heeft talloze PRP behandeling succesvol uitgevoerd. Daarbij heeft hij een groot oog voor detail en staan de wensen en doelen van de klant altijd centraal.

 

Bij het uitvoeren van de behandeling zorgt Natale altijd voor een volledig veilig verloop met een optimaal resultaat, zodat je met een frisse, stevige huid weer de deur uit kunt stappen.

nvcg-keurmerk
Janneke Gilden

Drs. Janneke Gilden

 

Janneke Gilden is onze nieuwe arts in Den Bosch. Ze studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en haalde in 2014 haar Artsexamen. Daarna heeft Janneke vijf jaar gewerkt als arts-onderzoeker psychiatrie en als cosmetisch arts.

 

Janneke heeft veel aandacht voor cliënten en kan zo goed achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Ze kijkt graag samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw specifieke situatie en zorgt altijd voor een natuurlijk resultaat.

 

Lees meer over Janneke

PRP behandeling voor en na foto’s

Resultaten

Na vier tot acht weken is het eindresultaat zichtbaar. Voor een langdurig resultaat raden we een serie van drie behandelingen aan, met steeds vier tot zes weken tussenpauze om de huid tot rust te laten komen.

 

Daarna is een jaarlijkse herhaalbehandeling raadzaam om het resultaat te verlengen.

Wat kost een PRP behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

PRP informatie

Veelgestelde vragen

PRP behandeling klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Ivy clinics
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 60 beoordelingen
×
Je hebt geen bevoegdheid om te registreren