Radiesse Hyper-Diluted
Radiesse Hyper-Diluted

Radiesse® Hyper-Diluted behandeling

 

Anders dan een filler of skinbooster op basis van hyaluronzuur is Radiesse een filler die bestaat uit een zachte, witte gel met kleine calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen. Het bijzondere aan Radiesse is dat zowel de gel als de microsferen in de loop van tijd geleidelijk worden afgebroken, maar het resultaat nog ver daarna zichtbaar is door de sterke stimulatie van de collageen productie. Radiesse wordt ook wel een ‘biostimulator’ genoemd, wat betekent dat het de huid aanzet tot het produceren van collageen.

 

Radiesse is in onverdunde vorm door de hoge G-prime (mate van viscositeit en elasticiteit) vooral bekend als de ideale filler om (diep) volumeverlies in het gelaat mee te corrigeren. Verdund, ofwel Hyper-Diluted, is Radiesse dé ideale skinbooster voor het liften en verstevigen van de huid. Radiesse Hyper-Diluted is tevens geschikt voor het behandelen van de handen, hals, buik en het decolleté.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

fillers en injectables specialist
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Radiesse behandeling

De ingreep

Tijdens het intakegesprek wordt de conditie van de huid geanalyseerd. De behandelaar zal je informeren over de behandeling, mogelijke alternatieve behandelmogelijkheden met je bespreken en een passend behandeladvies geven.

 

We vinden het belangrijk dat je een weloverwogen keuze kunt maken. De behandelaar beantwoord daarom graag al je vragen over de behandeling, het resultaat en mogelijke bijwerkingen.

De huid wordt vooraf gedesinfecteerd en eventuele make-up wordt verwijderd. De Radiesse Hyper-Diluted wordt middels een canule (holle, stompe naald) in de huid geïnjecteerd.

 

In de Radiesse Hyper-Diluted zit verdoving (lidocaïne), wat maakt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. De behandeling zelf duurt in totaal ongeveer 15 minuten.

Direct na de behandeling kan de huid wat geïrriteerd en rood zijn. Ook kan de huid wat gezwollen zijn. Het is daarom belangrijk de eerste dagen na de ingreep direct zonlicht te vermijden en niet naar de sauna te gaan. Sporten raden we in de eerste 24 uur na de behandeling ook af.

 

Plan je bezoek aan de schoonheidsspecialiste of bindweefselmassagetherapeut pas vanaf 6 weken na de behandeling.

Zoals bij elke cosmetische ingreep is er ook bij deze behandeling risico op complicaties, zij het zeer klein.

 

De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Radiesse Hyper-Dilted zijn (milde) zwelling, roodheid en blauwe plekken. Tijdens het intakegesprek zal de behandelaar alle mogelijke risico’s en complicaties uitgebreid met je doornemen.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Profhilo behandeling

Ivy’s specialisten

Dr. Natale Adamo

Drs. Natale Adamo

Natale is al werkzaam als cosmetisch arts sinds 2009 en zeer bedreven in het uitvoeren van injectables. Hij heeft zich gespecialiseerd in cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties (zowel boven als onder) liposucties (lichaam en gelaat), lipofilling en chirurgische ingrepen zoals oorlelcorrecties en oorlelverkleiningen.

 

“Cosmetische geneeskunde is echt mijn grootste passie. Ik vind het heel erg fijn om mensen te kunnen helpen bij het aanpakken van eventuele onzekerheden en zo samen de puntjes op de i te zetten. Door mijn jarenlange ervaring in het uitvoeren van injectables en cosmetische chirurgie ben ik zeer bekwaam en sta ik niet snel ergens van te kijken. Door deze rust kan ik mij ook vooral richten op het persoonlijk contact met mijn cliënten, zeker tijdens langere operaties. Dat maakt dit vak zo leuk.”

 

Naast zijn werk bij Ivy clinics is Natale ook actief betrokken bij de domeingroep chirurgie binnen de NVCG en heeft hij ook een rol bij de SOCG (opleiding cosmetische geneeskunde). Daarnaast is hij opleider voor de nieuwe generatie Cosmetisch Artsen KNMG.

 

Hij is co-auteur van verschillende richtlijnen binnen de cosmetische chirurgie en was ook betrokken bij de totstandkoming van het ‘Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde’.

 

Publicaties:

NVCG Magazine December 2019

nvcg-keurmerk
Marianne Stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. (VS) en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

 

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal.

 

“Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.”

 

Marianne is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert zij veel bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties uit. Daarnaast is Marianne locatiemanager van Ivy clinics Den Bosch en werkt zij zodoende nauw samen met de huidtherapeuten en doktersassistenten.

Max Schram

Drs. Max Schram

 

Max is momenteel op sabbatical leave

 

Dokter Max Schram is aan de UvA afgestudeerd in 2018. Hij heeft enige tijd in de reizigersgeneeskunde gewerkt en op de interne geneeskunde. Zijn passie ligt echter in de cosmetische geneeskunde. Max houdt van reizen en zijn laatste coschap van zijn studie geneeskunde heeft hij in een klein regionaal ziekenhuis in Tanzania gedaan.

 

“Persoonlijk contact met de cliënten staat voor mij voorop. Ik luister aandachtig naar de wensen en behoeften van mijn cliënten en op basis daarvan maak ik mijn behandelplan. Met wat humor en het uitstralen van veel rust zorg ik er altijd voor dat cliënten met een goed gevoel de deur uit gaan”.

 

Max is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert hij veel bovenooglidcorrecties uit. Ook werkt Max graag met de Ulthera en PlexR vaak in combinatie met injectables om tot de beste resultaten te komen.

Radiesse voor en na foto’s

Resultaten

Afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat zijn er doorgaans 1 of 2 behandelingen met Radiesse Hyper-Diluted nodig. Het duurt vanaf 8 tot 12 weken voordat het eindresultaat zichtbaar is. Vervolgens houdt het resultaat ongeveer 1.5 jaar aan.

Wat kost een Radiesse behandeling?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Radiesse Hyper-Diluted informatie

Veelgestelde vragen

Profhilo klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7