Traangoot filler behandeling
Traangoot filler behandeling

Traangoot fillers

 

Door veroudering, erfelijkheid en veel afvallen kunnen er permanent donkere kringen ontstaan en de traangootjes holler worden. De traangoot kenmerkt zich door de holling die loopt vanuit de binnenste ooghoek richting de wang. Soms loopt de holling door tot over de wang. De schaduw die ontstaat door de holling in de traangootjes maakt dat je er snel vermoeid uitziet. Bij Ivy clinics behandelen we de traangootjes met een hyaluronzuurfiller. Dit is een bijzonder dankbare cosmetische behandeling vanwege het grote effect. In sommige gevallen is een onderooglidcorrectie een betere keuze, dan vragen we onze artsen die onderooglidcorrecties uitvoeren er even bij.

 

 

Bij Ivy clinics behandelen onze cosmetisch artsen met als doel een mooi, natuurlijk resultaat te verkrijgen. Bij het behandelen van de traangootjes maken we in de meeste gevallen gebruik van hyaluronzuur fillers. Met een filler kunnen we namelijk het volumeverlies in de traangoot goed corrigeren. Soms geeft een combinatie met een huidverbeterende behandeling als de PlexR Soft Surgery een nog beter resultaat.

 

 

Overweeg je een fillerbehandeling van de traangootjes? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult. We geven je graag meer informatie over de behandeling. Zo zal de arts je vertellen over de ingreep, de te verwachten resultaten en veiligheid van cosmetische behandelingen. Wil je vrijblijvend in gesprek gaan met een van onze artsen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Veilig en betrouwbaar
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Traangoot fillers

De ingreep

Tijdens het adviesgesprek informeert de cosmetisch arts je over de behandeling van de traangoot filler, resultaten en mogelijke complicaties. We vinden het belangrijk dat je een weloverwogen beslissing kunt maken en zijn daarom transparant over alle voor- en nadelen van een cosmetische behandeling. We bieden je alle ruimte om je wensen te bespreken en ons vragen te stellen. De cosmetisch arts zal een analyse maken van het gezicht en je een passend behandelplan voorstellen. Je bent geenszins verplicht tot het overgaan op behandeling. Mocht je de behandeling willen ondergaan, dan kun je ook op een later moment een afspraak voor de behandeling inplannen.

De behandeling van een filler bij de traangootjes wordt uitgevoerd door de cosmetisch arts waarmee je het adviesgesprek hebt gevoerd. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts het behandelplan nog een keer met je door. De huid van het gezicht wordt schoongemaakt (make-up verwijderd) en gedesinfecteerd. Vooraf verdoven van de traangootjes is meestal niet nodig. De filler wordt door middel van een normale injectienaald of een canule (stompe, holle naald) geïnjecteerd. In het product zelf zit vaak wel verdoving (lidocaïne) verwerkt waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Je kunt wel wat druk voelen tijdens de behandeling.

Een filler behandeling van de traangootjes is een behandeling waarbij nazorg niet nodig is. Wel is het slim om de rest van de dag rustig aan te doen; niet te sporten en het hoofd hoger houden dan de rest van het lichaam om druk op het behandelde gebied te voorkomen. Druk kan eventuele zwelling verergeren. Vermijd in de dagen na de behandeling direct zonlicht, de zonnebank en sauna. De cosmetisch arts zal je verder adviseren over de beste nazorg na een traangoot behandeling.

In het algemeen is een behandeling met fillers veilig. Toch is het belangrijk om te weten dat geen enkele cosmetische behandeling zonder risico op complicaties is. Tijdens het adviesgesprek zal de cosmetisch arts je uitgebreid vertellen over de mogelijke complicaties.

 

Normale bijwerkingen van een fillerbehandeling van de traangootjes zijn tijdelijke zwelling en bloeduitstortingen. Atypische reacties op fillerbehandelingen worden ook gerapporteerd, maar zijn uitzonderlijk. Bij een fillerbehandeling van de traangootjes specifiek kan een teveel aan hyaluronzuur zorgen voor vochtophoping onder de ogen. Dat proberen we uiteraard te voorkomen door in dat gebied voor-zichtig en secuur te behandelen.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Traangoot fillers

Ivy’s specialisten

Dr. Natale Adamo

Drs. Natale Adamo

Natale is al werkzaam als cosmetisch arts sinds 2009 en zeer bedreven in het uitvoeren van injectables. Hij heeft zich gespecialiseerd in cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties (zowel boven als onder) liposucties (lichaam en gelaat), lipofilling en chirurgische ingrepen zoals oorlelcorrecties en oorlelverkleiningen.

 

“Cosmetische geneeskunde is echt mijn grootste passie. Ik vind het heel erg fijn om mensen te kunnen helpen bij het aanpakken van eventuele onzekerheden en zo samen de puntjes op de i te zetten. Door mijn jarenlange ervaring in het uitvoeren van injectables en cosmetische chirurgie ben ik zeer bekwaam en sta ik niet snel ergens van te kijken. Door deze rust kan ik mij ook vooral richten op het persoonlijk contact met mijn cliënten, zeker tijdens langere operaties. Dat maakt dit vak zo leuk.”

 

Naast zijn werk bij Ivy clinics is Natale ook actief betrokken bij de domeingroep chirurgie binnen de NVCG en heeft hij ook een rol bij de SOCG (opleiding cosmetische geneeskunde). Daarnaast is hij opleider voor de nieuwe generatie Cosmetisch Artsen KNMG.

 

Hij is co-auteur van verschillende richtlijnen binnen de cosmetische chirurgie en was ook betrokken bij de totstandkoming van het ‘Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde’.

 

Publicaties:

NVCG Magazine December 2019

nvcg-keurmerk
Marianne Stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. (VS) en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

 

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal.

 

“Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.”

 

Marianne is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert zij veel bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties uit. Daarnaast is Marianne locatiemanager van Ivy clinics Den Bosch en werkt zij zodoende nauw samen met de huidtherapeuten en doktersassistenten.

Traangoot fillers voor en na foto’s

Resultaten

Foto’s komen binnenkort online!

Wat kost een traangoot filler behandeling?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Meer informatie over traangoot fillers

Veelgestelde vragen

Waar wij traangoot filler behandelingen uitvoeren

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7