laserbehandelingen
laserbehandelingen

Laserbehandelingen

 

Een behandeling met een laser is een breed begrip. Er zijn verschillende lasers die elk een eigen doel dienen. Maar wanneer je last hebt van littekens, hyperpigmentatie, rode vaatjes of huidveroudering kan een behandeling met een laser of een energy based device (EDB) uitkomst bieden.

 

Een algemene uitwerking van een laser is de collageenstimulatie in de huid. Dit betekent dat iedere laserbehandeling (indirect) huidverjonging realiseert.  De Youlaser MT is een hybride laser die naast huidverjonging óók -verbetering realiseert. Deze laser heeft een hybride functie en combineert zowel een CO2 laser als ook een 540 nm laser die samen zorgen voor huidverstrakking in de huid en huidverbetering aan de buitenzijde van de huid.

 

Daarnaast heeft Ivy clinics een MAGMA laser. Deze laser combineert 3 verschillende lasertechnieken: IPL, Diode, en NdYag. Met deze lasers, of een combinatie ervan kunnen wij wel meer dan 20 verschillende huidaandoeningen behandelen zoals vaatjes op gezicht of lichaam, het egaliseren van de huid door het verwijderen van pigmentatie, en natuurlijk het laseronthalen. Een leuke combinatie van behandelingen met deze laser is de Renaissance treatment. Deze behandeling combineert de NdYag met de IPL waardoor collageen diep in de huid gestimuleerd wordt en tevens pigment naar de oppervlakte komt, en dit alles zonder downtime.

 

De Spark Pro lasers van Ivy clinics combineren twee technieken, namelijk IPL en Diode. Ook hiermee kunnen wij zowel ontharen, vaatjes en pigment verwijderen. Naast het ontharen is ook skin rejuvenation met deze lasers erg populair, ook wel PHOTO rejuvenation genoemd. Bij deze manier van laseren worden alle oneffenheden in het gezicht aangepakt voor een egale teint en een frisse glow.

 

Voor mensen met hardnekkige acne littekens hebben wij ook de eMatrix, een laser gebaseerd op radiofrequentie die ook uitermate geschikt is voor de donkere huid zonder dat er pigmentschade kan ontstaan.

 

Welke laser past bij jouw wensen, wordt samen met jou besproken tijdens een informatief adviesgesprek. Omdat het aanbod in lasers en lasertechnieken zo groot is adviseren wij altijd om eerst je wensen goed te bespreken met onze laserspecialisten alvorens een behandeling in te plannen. Zij kunnen exact aangeven wat je kunt verwachten van een behandeling, hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn en wat je zelf kunt doen qua nazorg. Lees meer over onze laserbehandelingen in het menu onder MAGMA laser, CO2 laser, Spark Pro laser en eMatrix laser.

 

Reviews Ivy clinics

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Effectief een strakkere, frissere huid
Effectief een strakkere, frissere huid
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Laser behandelingen

De behandelingen van Ivy

Oog voor detail

Ivy’s specialisten

Nikki Ewes

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Sterre Dekker

Sterre Dekker

 

Sterre is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2019 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“De huid is voor mij een fascinerend orgaan. Mijn enthousiasme voor huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep. Mijn passie ligt voornamelijk bij de ‘cosmetische’ behandelingen. Denk daarbij aan laser/IPL of peelings, waarbij we met vaak minder invasieve behandelingen toch effectieve resultaten kunnen behalen. Ik vind het leuk om samen te werken met onze cosmetisch artsen om voor de cliënt het beste resultaat te realiseren. Een gezonde huid begint voor mij bij een gezonde leefstijl, die goed aansluit bij de visie binnen Ivy. Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn, zowel voor innerlijke als uiterlijke schoonheid.”

 

Sterre heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Sterre alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Chantalle van Haselen

Chantalle van Haselen

“Huidtherapie is echt mijn passie omdat het heel afwisselend is en contact met mensen staat daarin voorop. De huid het meest zichtbare en grootste orgaan en doordat de huid erg bepalend is voor je uiterlijk, kan een onschuldige huidaandoening al grote impact hebben op iemand dagelijkse leven. Het mooie is echter dat we vaak met relatief simpele behandelingen al veel voor een cliënt kunnen betekenen.

 

Uitgebreid contact met de cliënt vind ik belangrijk om aan iemands persoonlijke wensen te kunnen voldoen. Iedere client heeft een specifieke hulpvraag wat dit werk elke dag weer uitdagend maakt. Samen met de cliënt zoek ik naar de meest passende oplossing. Ik vind het hierbij belangrijk dat verwachtingen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd. De samenwerking met onze cosmetisch artsen en chirurgen zorgt voor een verscheidenheid aan opties zodat wanneer onze cliënten de kliniek verlaten zij precies weten wat de mogelijke behandelingen zijn.”

Laserbehandelingen informatie

Veelgestelde vragen

Welke laserbehandelingen biedt Ivy aan?

Ivy clinics heeft veel verschillende soorten apparatuur. Laser is een verzamelnaam voor verschillende huidbehandelingen in de wandelgangen ook al vallen niet alle behandelingen daadwerkelijk onder laser behandelingen.

 

Ivy clinics heeft veel verschillende types laser (CO2, 1540nm, NdYag, Diode, radiofrequentie, HIFU, lipolaser, IPL, PlexR).

Worden laserbehandelingen vergoed?

Sommige huidtherapeutische behandelingen worden vergoed onder specifieke voorwaarden. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw zorgverzekeraar.

Welke laserbehandeling is geschikt voor ontharen?

Ivy clinics heeft een laser platform met verschillende lasers. Dat maakt dat wij altijd de grootste kans op succes kunnen aanbieden. Waar andere salons of klinieken bijvoorbeeld alleen IPL of alleen Diode aanbieden hebben wij een apparaat met meerdere mogelijkheden.

 

We leggen het graag even uit:

 

Het meest werken we met de diode 808nm laser. Deze laser is de goudstandaard in laser ontharen en werkt het best op de stugge en donkere haren. Deze laser bevat vijf verschillende modes. Het verschil hierin is dat de ene stand meer energie afgeeft dan de andere stand. Door dit verschil in energie kunnen we zelfs donkere huidtypes (fitzpatrick V en VI) veilig en effectief behandelen.

 

Voor de wat lichtere en dunnere haartjes gebruikten we de IPL. Deze haartjes liggen wat oppervlakkiger in de huid en kunnen we door het brede spectrum van de IPL beter aanpakken. Verder werkt de IPL hetzelfde als de diode. Ook hier wordt het melanine verwarmt en het haarzakje vernietigd.

 

Dan hebben we nog voor de wat hardnekkige haartjes de Nd:YAG 1064nm. Deze laser is oorspronkelijk een vaatlaser. Bij deze behandeling wordt het bloedvaatje dat de haar van voeding voorziet weg gelaserd. Hierdoor zal de haar niet meer kunnen groeien en zal deze verdwijnen.

 

Wij adviseren graag in een persoonlijk gesprek welke laser of combinaties van lasers het beste is voor jouw probleem.

Doet een laserbehandeling pijn?

De ene laserbehandeling doet meer pijn dan de andere. Wij doen er alles aan om de eventuele pijnbeleving zo prettig mogelijk te maken bijvoorbeeld door het gebruik van koeling of verdovingscrème.

Wat kost een laserbehandeling?

De prijzen variëren sterk per behandeling en per de zone die behandeld dient te worden. Voor een totaal overzicht van onze prijzen verwijzen wij jou graag naar onze prijzen pagina.

Hebben de specialisten van Ivy veel ervaring met laserbehandelingen?

Bij Ivy clinics werken meerdere huidtherapeuten, en cosmetisch specialisten die veel ervaring hebben met laserbehandelingen.

 

Daarnaast heeft Ivy clinics veel verschillende soorten lasers waardoor wij jou altijd precies de juiste laserbehandeling kunnen aanbieden voor jouw probleem.

Bij welke kliniek kan ik terecht voor een laserbehandeling?

De laserbehandelingen zijn op meerdere locaties mogelijk afhankelijk van de planning. Onze doktersassistentes die de telefoon aannemen informeren jou graag over de mogelijkheden.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Ivy’s klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7