CO2 Laser

 

Een behandeling met de CO2 laser is een behandeling zoals je niet eerder hebt gehad. De Youlaser MT is een hybride laser en een echte champion in het behandelen van een veranderende huid. Het verfraaien van lijntjes, grove poriën, acnelittekens en het verstrakken en verbeteren van de huid; het behoort allemaal binnen het bereik van deze bijzondere CO2 laser met een dubbele werking.

 

De Youlaser MT wordt ingezet bij:

 

 • Fijne en diepe lijnen
 • Huidverslapping
 • Dyschromia (huidverkleuringen)
 • Acne littekens
 • Hypertrofische littekens
 • Atrofische littekens
 • Grove poriën
 • Skintags | steelwratjes

 

Ook wanneer je een ooglidcorrectie hebt ondergaan kan je ervoor kiezen de huid rondom te verstrakken voor een ultieme finishing touch die je uitstraling een aantal jaren terug in de tijd laat gaan.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Hybride laser voor optimaal resultaat
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

CO2 laser

De ingreep

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek beoordeelt de specialist de huid nauwkeurig. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk advies op maat.

 

Aan de hand van de analyse bespreekt de specialist alle mogelijkheden met je. Uiteraard is er alle mogelijkheid om vragen te stellen over de CO2 laser-behandeling.

 

Bij het eerste gesprek worden ook vast foto’s gemaakt, zodat we de huid na de behandeling goed kunnen vergelijken met de huid voorafgaande aan de behandeling.

De Youlaser is een hybride laser. Dit geeft aan dat twee verschillende lasers gecombineerd worden binnen één behandeling. De fractionele CO2 laser zorgt voor ablatie (verdamping) van de huid terwijl de 1540 nm laser voor coagulatie (warmte in de huid) zorgt. Een behandeling met de innovatieve hybride CO2 laser stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid en realiseert een zicht- en voelbaar jongere huid.

 

Voorafgaande aan de behandeling wordt de huid lokaal verdoofd met een speciale crème. De laser verdampt hele kleine stukjes huid. Daartussen blijft de huid intact. De huid zal warm/branderig aanvoelen en mogelijk ervaar je wat pijn. Door de verdamping van de huid kan de behandeling onaangenaam ruiken.

 

De behandeling kan ondanks de verdoving licht voelbaar zijn.

Een laserbehandeling met onze CO2 laser is veilig. Na de ingreep wordt de huid ingesmeerd met Alydran SPF 30; een medische littekencrème op basis van aloë vera. De crème kalmeert de huid en zorgt dat deze sneller herstelt. Daarnaast beschermd deze crème tegen schadelijke UV-straling.

 

De huid kan na de behandeling wat dik en rood worden. Dit trekt binnen enkele dagen weg. Ook eventuele korstjes verdwijnen na enkele dagen.

 

Voor een succesvolle CO2 laser-behandeling moeten we met enkele zaken rekening houden.

 

Voor de behandeling:

 

 • De huid mag niet gebruind zijn door de zon, zonnebank, spray tan of andere zelfbruiners.
 • Neem een uur voor de behandeling 2 paracetamol (500 mg) in.
 • Houd de huid vrij van make-up en crèmes

 

Na de behandeling:

 

 • Gebruik na de behandeling nooit een crème zonder dit overlegd te hebben met de huidtherapeute.
 • Op de dag van de behandeling moet de huid droog blijven.
 • De volgende dag mag de huid gereinigd worden met een milde reiniging.
 • Houd de korstjes zo droog mogelijk. Douche kort. Lang douchen (stoom) maakt de korstjes week. Na het douchen is het belangrijk de behandelde huid droog te deppen (niet wrijven) en in te smeren met de geadviseerde crème.
 • Wondvocht kan je deppen met een gaasje.
 • Ga de eerste 12 weken niet onbeschermd de zon in.
 • Gebruik minimaal SPF 30 of hoger, ook wanneer het een bewolkte dag is.
 • Mijd de sauna, het zwembad en zonnebank tot de huid hersteld is.
 • Pulk of trek niet aan de korstjes, deze vallen er vanzelf af.
 • Onderga niet direct na de behandeling een andere behandeling
 • De nieuwe, rozige huid kan met een camouflerende crème worden ingesmeerd

Ook zonder dat er geïnjecteerd of gesneden wordt kan de huid reageren op een behandeling. Mogelijke, maar volkomen normale bijwerkingen zijn: jeuk, een trekkerige of gevoelige huid en zwelling op en rond de behandelde gebieden.

 

In sommige gevallen ontstaat er hyperpigmentatie op het behandelde gebied. Mijd daarom direct zonlicht en houd de huid goed beschermd tegen uv-straling. Hierbij is het belangrijk om te weten dat uv-straling ook op een bewolkte dag door glas heen kan komen.

 

Omdat deze behandeling niet-invasief is (niet in de huid dringt), is de kans op complicaties minimaal. Wanneer er toch problemen optreden zijn wij 24/7 te bereiken op ons spoednummer.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

CO2 Laser

Ivy’s specialisten

Ankie van Putten

 

Ankie is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2018 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“Ivy clinics staat voor je natuurlijke schoonheid accentueren, zodat je beter in je vel zit. Het is de kunst om een onrustige en ongezonde huid weer gezond en stralend te maken. Een goede basis hiervoor zijn de juiste skincare producten. Daarnaast een intensieve start met behandelingen en daarna onderhouden met de juiste treatments om te voorkomen dat de huid weer problemen laat zien.”

 

Ankie kan goed in het inschatten wat een huid nodig heeft of er sprake is van een daadwerkelijk aandoening of huidveroudering. Ankie past haar advies deskundig aan op jouw wensen en behoeften. Haar lijfspreuk: “A beautiful skin is always in”.

 

Ankie heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Ankie alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Lois Pieper

Lois Pieper

 

Lois is zowel afgestudeerd als doktersassistente en als BIG geregistreerd huidtherapeute en is al sinds december 2017 werkzaam bij Ivy clinics, waar ze zich met name richt op huidbehandelingen en adviesgesprekken met cliënten, maar ook staat ze artsen bij als assistente bij verschillende ingrepen.

 

“Ik houd erg van cliëntencontact en heb inmiddels veel ervaring opgedaan op het gebied van cosmetische behandelingen. In mijn werk als huidtherapeute richt ik mij dan ook volledig op huidverbetering, huidverjonging en laserontharing. Ik werk heel veel met verschillende soorten lasers maar zet ook peelings en microneedling in ter bevordering van de huidconditie. De juiste kennis is daarbij ‘key’ en deze zet ik dan ook graag in.”

 

Lois heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Lois veel over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Sterre Dekker

Sterre Dekker

 

Sterre is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2019 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“De huid is voor mij een fascinerend orgaan. Mijn enthousiasme voor huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep. Mijn passie ligt voornamelijk bij de ‘cosmetische’ behandelingen. Denk daarbij aan laser/IPL of peelings, waarbij we met vaak minder invasieve behandelingen toch effectieve resultaten kunnen behalen. Ik vind het leuk om samen te werken met onze cosmetisch artsen om voor de cliënt het beste resultaat te realiseren. Een gezonde huid begint voor mij bij een gezonde leefstijl, die goed aansluit bij de visie binnen Ivy. Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn, zowel voor innerlijke als uiterlijke schoonheid.”

 

Sterre heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Sterre alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Jenny Brouwers

 

Jenny is sinds 2020 werkzaam voor Ivy clinics als schoonheidsspecialiste en locatiemanager van in Amsterdam en Amstelveen gezien deze vestigingen van Ivy clinics nauw samenwerken.

 

“Werken bij Ivy clinics betekent voor mij bezig zijn met de natuurlijke schoonheid van binnen en buiten. Stil staan bij de persoon, de huid en diens behoeften en wensen. Het in contact staan met mensen is voor mij erg belangrijk, ik kijk naar het geheel. Dit vak is meer dan alleen een behandeling aanbieden, samen met de cliënt kijk ik naar het beste behandelplan. Dit kan nooit een vastomlijnd plan zijn want elke dag vertelt de huid je weer een nieuw verhaal. De combinatie van de cosmetisch arts assisteren en zelf mijn kennis inzetten tijdens de huidbehandelingen en de gesprekken met mensen geeft mij energie!”

 

Jenny is gespecialiseerd in het geven van de beste huidbehandelingen met onder andere het duurzame merk emerginC.

“De oplossing voor een gezonde huid is BALANS. Breng de huid weer in balans om vanuit daar stap voor stap verder te kijken wat jouw huid nodig heeft zowel van binnen als van buiten. Balans in je hoofd, lichaam en huid is ‘the key’ tot succes!”

 

Jenny is gespecialiseerd in facials, Hydrafacial, Ulthera en laserbehandelingen. Ook geeft zij jou graag adviezen over welke producten je thuis het beste kunt gebruiken. Je kunt haar ook tegenkomen in de behandelkamer van de cosmetisch arts als doktersassistente. Vraag haar gerust het hemd van haar lijf.

CO2 Laser voor en na foto’s

Resultaten

De fractionele laser zorgt voor een verstrakking van – en een biostimulatie in de diepere lagen van de huid en de 1540 nm laser zorgt voor een betere huidstructuur en huidtoon.

 

Het resultaat is tegelijkertijd groots en duurzaam. Het verschil is namelijk aanzienlijk en de positieve uitwerking kan vanwege de biostimulatie tot wel jaren aanhouden. Een behandeling met deze hybride laser is een investering in je huid.

Voor co2 laser voorkant
Voor co2 laser voorkant
Na co2 laser voorkant
Na co2 laser voorkant
Voor co2 laser zijkant
Voor co2 laser zijkant
Na co2 laser zijkant
Na co2 laser zijkant
Voor co2 laser schuin
Voor co2 laser schuin
Na co2 laser schuin
Na co2 laser schuin

Wat kost een CO2 Laser-behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

CO2 Laser informatie

Veelgestelde vragen

CO2 Laser klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7