Wij blijven open // Klik hier voor meer informatie
thermavein
thermavein

ThermaVein

 

Rode adertjes. rosacea, couperose, cherry angioma of andere huidaandoeningen kunnen het behouden van een jeugdige, frisse uitstraling in de weg zitten, zeker wanneer de huidaandoening zichtbaar is in het gelaat. De ongemakken hoeven niet permanent te zijn.

 

Een behandeling met de innovatieve ThermaVein (een energy based device) wordt wereldwijd ingezet om veilig, effectief, snel en zonder pijn de huidaandoeningen permanent te verwijderen.

 

As easy as that.

 

De ThermaVein behandeling wordt ingezet bij:

  • Rode vaatjes
  • Rode vlekjes
  • Couperose
  • Rosacea
  • Spider naevi / vascular spider
  • Cherry angioma

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Snelle behandeling met maximaal resultaat
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

ThermaVein

De ingreep

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek wordt de huid goed bekeken. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk advies op maat. Iedere huid is anders waardoor de toe te passen methode kan verschillen van persoon tot persoon. Daarom is een adviesgesprek altijd een must.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

ThermaVein behandelt vaatjes zeer precies. Een klein dun naaldje geeft korte pulses van 4 mHz af in het vaatje. Het vaatje sluit zich en wordt daarna opgenomen door het lichaam waardoor het volledig verdwijnt.

 

Kleine gebieden kunnen zelfs in een aantal minuten succesvol behandeld worden. Na de behandeling wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende medische crème. De huid zal tijdelijk iets roder ogen en soms vormt er een klein korstje.

 

De behandeling zelf is nagenoeg pijnloos.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Na 6-8 weken vindt er eventueel een controle plaats.

Er bestaat een mogelijkheid dat een vaatje te oppervlakkig ligt waardoor er meerdere behandelingen nodig zijn of dat het vaatje te hardnekkig is. De huidtherapeute zal dat dan ook zeker bespreken.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Er zijn geen complicaties bekend. Wel is het belangrijk om de huid zeker de eerste 6 weken goed te beschermen tegen UV licht, met een broedspectrum SPF. Dit geldt eigenlijk het gehele jaar door en zeker na huidbehandelingen. Belangrijk om te weten is dat UV licht ook door glas heen komt. Dus smeer je ook in op minder zonnige dagen en zelfs wanneer je alleen maar binnen bent.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

ThermaVein

Ivy’s specialisten

Ankie van Putten

 

Ankie is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2018 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“Ivy clinics staat voor je natuurlijke schoonheid accentueren, zodat je beter in je vel zit. Het is de kunst om een onrustige en ongezonde huid weer gezond en stralend te maken. Een goede basis hiervoor zijn de juiste skincare producten. Daarnaast een intensieve start met behandelingen en daarna onderhouden met de juiste treatments om te voorkomen dat de huid weer problemen laat zien.”

 

Ankie kan goed in het inschatten wat een huid nodig heeft of er sprake is van een daadwerkelijk aandoening of huidveroudering. Ankie past haar advies deskundig aan op jouw wensen en behoeften. Haar lijfspreuk: “A beautiful skin is always in”.

 

Ankie heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Ankie alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Lois Pieper

Lois Pieper

 

Lois is zowel afgestudeerd als doktersassistente en als BIG geregistreerd huidtherapeute en is al sinds december 2017 werkzaam bij Ivy clinics, waar ze zich met name richt op huidbehandelingen en adviesgesprekken met cliënten, maar ook staat ze artsen bij als assistente bij verschillende ingrepen.

 

“Ik houd erg van cliëntencontact en heb inmiddels veel ervaring opgedaan op het gebied van cosmetische behandelingen. In mijn werk als huidtherapeute richt ik mij dan ook volledig op huidverbetering, huidverjonging en laserontharing. Ik werk heel veel met verschillende soorten lasers maar zet ook peelings en microneedling in ter bevordering van de huidconditie. De juiste kennis is daarbij ‘key’ en deze zet ik dan ook graag in.”

 

Lois heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Lois veel over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Sterre Dekker

Sterre Dekker

 

Sterre is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2019 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“De huid is voor mij een fascinerend orgaan. Mijn enthousiasme voor huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep. Mijn passie ligt voornamelijk bij de ‘cosmetische’ behandelingen. Denk daarbij aan laser/IPL of peelings, waarbij we met vaak minder invasieve behandelingen toch effectieve resultaten kunnen behalen. Ik vind het leuk om samen te werken met onze cosmetisch artsen om voor de cliënt het beste resultaat te realiseren. Een gezonde huid begint voor mij bij een gezonde leefstijl, die goed aansluit bij de visie binnen Ivy. Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn, zowel voor innerlijke als uiterlijke schoonheid.”

 

Sterre heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Sterre alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Jenny Brouwers

 

Jenny is sinds 2020 werkzaam voor Ivy clinics als schoonheidsspecialiste en locatiemanager van in Amsterdam en Amstelveen gezien deze vestigingen van Ivy clinics nauw samenwerken.

 

“Werken bij Ivy clinics betekent voor mij bezig zijn met de natuurlijke schoonheid van binnen en buiten. Stil staan bij de persoon, de huid en diens behoeften en wensen. Het in contact staan met mensen is voor mij erg belangrijk, ik kijk naar het geheel. Dit vak is meer dan alleen een behandeling aanbieden, samen met de cliënt kijk ik naar het beste behandelplan. Dit kan nooit een vastomlijnd plan zijn want elke dag vertelt de huid je weer een nieuw verhaal. De combinatie van de cosmetisch arts assisteren en zelf mijn kennis inzetten tijdens de huidbehandelingen en de gesprekken met mensen geeft mij energie!”

 

Jenny is gespecialiseerd in het geven van de beste huidbehandelingen met onder andere het duurzame merk emerginC.

“De oplossing voor een gezonde huid is BALANS. Breng de huid weer in balans om vanuit daar stap voor stap verder te kijken wat jouw huid nodig heeft zowel van binnen als van buiten. Balans in je hoofd, lichaam en huid is ‘the key’ tot succes!”

 

Jenny is gespecialiseerd in facials, Hydrafacial, Ulthera en laserbehandelingen. Ook geeft zij jou graag adviezen over welke producten je thuis het beste kunt gebruiken. Je kunt haar ook tegenkomen in de behandelkamer van de cosmetisch arts als doktersassistente. Vraag haar gerust het hemd van haar lijf.

ThermaVein voor en na foto’s

Resultaten

Het permanente effect is direct zichtbaar. De korte puls sluit het vaatje, waardoor het zich niet meer kan vullen.

 

Eenmaal afgesloten wordt het door het lichaam opgenomen en afgebroken.

Wat kost een ThermaVein-behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

ThermaVein informatie

Veelgestelde vragen

ThermaVein klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam