Lipolaser

Naarmate we ouder worden maakt het lichaam minder collageen en elastine aan waardoor de huid volume verliest en mogelijk verslapt. Wanneer dit het geval is rond de kaaklijn, kan de uitstraling behoorlijk veranderen.

Een behandeling met de lipolaser dient twee doelen: het wegsmelten van lokale vetophopingen en het verstrakken van de huid.

Het is een kleine ingreep met veel impact. De reductie van het vet is direct zichtbaar en neemt in de weken na de behandeling nog eens toe. Huidverstrakking volgt na een aantal maanden.

 

Een behandeling met de lipolaser geeft een groots, permanent, direct én indirect resultaat.

 

De lipolaser wordt succesvol ingezet bij:

  • Een verslapte kaaklijn
  • Hamsterwangen
  • Verslapte hals
  • Verslapte onderarmen
  • Verslapte bovenarmen
  • Vet op de buik en in de taille
  • Verslapte huid op de rug
  • Vet aan de buitenkant van de bovenbenen
  • Verslapte huid aan de binnenkant van de bovenbenen
  • Vetophoping of huidverslapping op de knieën
Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

Zoals de naam aangeeft behoort de lipolaser tot de laserfamilie. Een laser is een apparaat dat zeer gericht een probleemgebied behandelt met warmte en licht.

De laser gebruikt laserlicht om onderhuidse vetcellen weg te smelten. Om verslapping aan te pakken wekt de laser onderhuidse warmte op. Deze warmte is verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine; de twee essentiële bouwstenen voor een jeugdige huid.

Voor de behandeling wordt het te behandelen gebied door de arts afgetekend. Hierna volgt de lokale verdoving. Wanneer deze goed is ingewerkt zal de arts het gebied behandelen door de vetcellen pijnloos weg te smelten door de canule onderhuids parallel heen en weer te bewegen. Aan het uiteinde van de canule zit een fiber. Deze geeft gecontroleerde warmte af.

De opening waar de canule doorheen gaat is zo klein dat deze niet gehecht hoeft te worden.

Na de behandeling kan het gebied wat gezwollen zijn door de verdovingsvloeistof. Er wordt een absorberend verband aangelegd welke 2 dagen gedragen dient te worden. De druk van het verband gaat de zwelling tegen en zorgt ervoor dat de huid goed aanhecht. Om dit proces te bevorderen mag je het verband nog een aantal dagen langer dragen.

Het resultaat van de weggesmolten vetcellen is direct zichtbaar en permanent; verwijderde vetcellen komen niet terug. Daarbij zal het lichaam na de behandeling zelf ook vetcellen opruimen.

In totaal ben je ongeveer 1 uur binnen. De daadwerkelijke behandeling duurt ongeveer een kwartier.

Een lipo-laserbehandeling van de kaaklijn is een beperkt invasieve ingreep. De insteekopeningen zijn erg klein en hoeven niet gehecht te worden. De kans op littekens zijn erg klein.

Er is altijd een kleine kans op een infectie. Om dit te voorkomen zal er preventief antibiotica voorgeschreven worden. Daarnaast kan de laser kleine brandwondjes veroorzaken. Deze genezen vanzelf.  De huid kan de dagen na de ingreep blauw zijn en beurs aanvoelen. Dit geneest vanzelf.

De prijzen zijn altijd inclusief intakegesprek en nacontrole.

Kaaklijn
€1.000,00
Kaaklijn en onderkin
€1.500,00
Bovenarmen
€1.850,00
Binnenkant knieën
€1.050,00
Maag regio
v.a. €1.250,00
Onderbuik
€1.450,00
Buik
€2.100,00
totaal
Billen
€1.550,00
Stuitje
€950,00
Rugrollen
€1.050,00
Taille
v.a. €1.450,00
Mannen borsten
v.a. €1.850,00
Meerprijs; liposuctie
€500,00
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
plexr plasma behandeling
thermavein
ematrix behandeling