Lippen opvullen

Ook je lippen kunnen met de tijd dunner worden door volumeverlies. Een scheefstand of een vorm die niet langer past bij het gezicht, zijn vaak ongewenste gevolgen. Het subtiel en natuurlijk opvullen van je lippen met een hyaluronzuur filler, biedt uitkomst.

 

De arts zal altijd streven naar een juiste verhouding tussen de boven- en onderlip en wanneer gewenst kunnen ook de fijne lijntjes (de zogeheten rokerslijntjes) rondom de mond behandeld worden. Een bijkomend voordeel: hyaluronzuur hydrateert krachtig; vaarwel droge lippen!

 

Lippen opvullen

Mooie, volle lippen worden gezien als een teken van vrouwelijkheid. Wanneer je hier niet mee geboren bent, of wanneer volume door de tijd heen is afgenomen, kan je voor een veilige behandeling met hyaluronzuur kiezen.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

Samen met de arts bespreek je de gewenste vorm van de lippen. De arts bekijkt hoeveel ml. nodig is om het maximale (natuurlijke) resultaat te behalen. De lippen worden plaatselijk verdoofd met een verdovende crème.  Direct na de behandeling mag je weer naar huis.

Het resultaat houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan.

Het opvullen van de lippen met een filler duurt ongeveer 15 minuten. In totaal ben je ongeveer 45 minuten binnen.

Een behandeling met fillers is erg veilig en bewezen effectief. Nazorg is in principe niet nodig. Wel is het raadzaam extreme kou en hitte, zoals wintersport, zonnebank en sauna, de eerste weken na de behandeling te vermijden. Hierover zal de arts meer vertellen.

Normale verschijnselen waar je rekening mee dient te houden zijn mogelijke zwellingen of bloeduitstortingen op de plaats waar geïnjecteerd is.

Prijzen zijn bij ons altijd inclusief intakegesprek en nacontrole.

Lippen opvullen
€300,00
Stylage S (1 ml)
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
oorlelcorrectie
neuscorrectie
filler behandeling