Wij blijven open // Klik hier voor meer informatie

Lipblush

 

Jouw lippen zijn een belangrijke blikvanger in je gezicht. Met semi permanente lipblush kun je de contouren van jouw lippen net wat duidelijker maken en ze een mooie kleur geven. Dit kan van een hele subtiele kleur die nauwelijks opvalt in een make-uploos gezicht tot aan een meer opvallende kleur.

 

Door de lip blush behandeling kunnen je lippen ook wat voller lijken. Het resultaat is semi-permanent en houdt ongeveer 2 jaar aan.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Altijd perfecte lippen
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Semi-permanente lippen

De behandeling

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak MAAK EEN AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Semi-permanente lipblush

Ivy’s specialisten

Ankie van Putten

 

Ankie is een BIG geregistreerde huidtherapeute en al sinds 2018 werkzaam bij Ivy clinics. Daar heeft zich helemaal gespecialiseerd in cosmetische behandelingen.

 

“Ivy clinics staat voor je natuurlijke schoonheid accentueren, zodat je beter in je vel zit. Het is de kunst om een onrustige en ongezonde huid weer gezond en stralend te maken. Een goede basis hiervoor zijn de juiste skincare producten. Daarnaast een intensieve start met behandelingen en daarna onderhouden met de juiste treatments om te voorkomen dat de huid weer problemen laat zien.”

 

Ankie kan goed in het inschatten wat een huid nodig heeft of er sprake is van een daadwerkelijk aandoening of huidveroudering. Ankie past haar advies deskundig aan op jouw wensen en behoeften. Haar lijfspreuk: “A beautiful skin is always in”.

 

Ankie heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Ankie alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Linda Rendering

 

Linda is een skinspecialist pur sang. Ze heeft veel ervaring opgedaan in het geven van trainingen aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. Linda is medeverantwoordelijk voor locatie Westervoort en coördineert alles met betrekking tot interne en externe trainingen. Ook staat Linda geregeld zelf nog op de werkvloer.

 

“Je komt mij tegen tijdens een vrijblijvend intakegesprek of een behandeling waarbij ik door mijn brede kennis en mijn enorme passie voor huidverbetering voor iedere cliënt een passend behandelplan maak. Ik adviseer klanten graag en begeleidt hen naar een doeltreffend, mooi en natuurlijk resultaat. Ook zorg ik ervoor dat alle medewerkers goed getraind en opgeleid zijn waardoor we de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen. Ik ben blij als cliënten gedurende de hele behandelperiode zich op-en-top voelen qua persoonlijke benadering en met een tevreden gevoel de deur uit gaan”

 

Linda weet alles over de behandelingen die Ivy clinics aanbiedt. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Semi-permanente lipblush voor en na foto’s

Resultaten

Binnenkort beschikbaar

Wat kost een lippen behandeling

Prijzen

Lipblush informatie

Veelgestelde vragen

Onze klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam