Liquid Facelift

Met een liquid facelift worden fillers op basis van lichaamseigen hyaluronzuur op strategische plekken over het gehele gezicht geinjecteerd. Het volume in het gezicht wordt hersteld, contouren worden verbeterd en rimpels worden opgevuld. Het resultaat; een frisse uitstraling en een jonger uiterlijk zonder ingrijpende operaties.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

Afhankelijk van je wensen worden verschillende gebieden van het gezicht behandeld met onze A-merk fillers voor een natuurlijk resultaat. Fillers vallen onder de noemer injectables. Dat betekent dat een filler wordt toegediend in de vorm van een kleine injectie. Omdat je plaatselijk wordt verdoofd is deze behandeling nagenoeg pijnloos.

Het eindresultaat van een liquid facelift is niet direct zichtbaar. De hyaluronzuur filler ontwikkelt binnen de eerste weken door. Na ongeveer 3 weken is het eindresultaat volledig zichtbaar. Het resultaat blijft ongeveer 12 maanden zichtbaar.

In totaal ben je ongeveer 1 uur binnen. De behandeling duurt ongeveer 25 minuten.

Onze A-merk fillers zijn bewezen veilig en worden toegediend door zeer ervaren cosmetisch artsen. Na de behandeling mag je direct weer naar huis.

Na de behandeling kunnen kleine blauwe plekjes en lichte zwellingen ontstaan. Deze verdwijnen echter vanzelf weer.

Prijzen zijn bij Ivy Clinics altijd inclusief consult en controle.

Liquid Facelift
v.a. €895,00
Indicatie na intake met de arts
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
microneedling
botoxuline behandeling
chemische peeling