Microblading

Ivy is specialist in microblading; een revolutionaire techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen met als gevolg: perfecte, volle wenkbrauwen die er super natuurlijk uit zien. Niemand zal zien dat je wenkbrauwen niet echt zijn. Wat wel zichtbaar is, is een fris en sprekend gezicht met altijd perfect gestileerde wenkbrauwen.

 

#fact: goed gevormde wenkbrauwen geven je gezicht optisch een ‘facelift’.

 

Meer:

 

+ Altijd een frisse uitstraling

+ Altijd perfect gestileerde wenkbrauwen

+ Bij weinig eigen haargroei, toch een natuurlijk  volle wenkbrauw

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

De behandeling start met het uitmeten en tekenen van de vorm die het beste bij jouw gezicht past. Dit gebeurt heel secuur, volgens vaste richtlijnen. Hierna wordt de kleur – van natuurlijk pigment – gekozen. We kiezen de kleur die het beste matcht met jouw teint en haarkleur. Vervolgens wordt met een blade, de ‘haarfijne’ streepjes in de bovenste huidlaag getekend. Deze streepjes worden in de bestaande haarrichting getatoeëerd voor een natuurlijk resultaat.

Na 6 weken volgt een nabehandeling. Tijdens deze behandeling is het mogelijk, de eventueel aanwezige, lichtere plekjes op te vullen. Ook als je intensere wenkbrauwen wilt, wordt dat tijdens de nabehandeling gerealiseerd.

Het resultaat is natuurlijk volle wenkbrauwen die gemiddeld 1 tot 2 jaar aanhouden. Omdat de semi-permanente make-up in de bovenste huidlaag wordt getatoeëerd, vervaagt het pigment door de tijd.

 

Mogelijk heb je tussen de 6 en 12 maanden een lichte touch-up nodig.

De eerste behandeling duurt zo’n 1,5 uur en de nabehandeling zo’n 45 minuten.

De behandeling kan soms prikken en niet altijd prettig voelen. Echter doet het in veel gevallen geen pijn.

De genoemde prijzen zijn inclusief intakegesprek en controle.

Microblading
€295,00*
* actieprijs, geldig van 01-07-2019 / 31-08-2019 | normaal: €395,00
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
hydro behandeling
plexr plasma behandeling
lippen opvullen