Neuscorrectie

Symmetrie wordt vaak als esthetisch ervaren. Zo ook bij de vorm van neuzen. Wanneer je hier niet mee bent geboren of door een trauma een afwijkende vorm hebt opgelopen, kan gekozen worden voor een neuscorrectie. Ivy clinics biedt een veilige neuscorrectie met hyaluronzuur fillers.

 

Neuscorrectie zonder operatie

Een neuscorrectie bij de plastisch chirurg is altijd operatief en vaak erg ingrijpend. In veel gevallen is een eenvoudige behandeling met een hyaluronzuur filler een veel laagdrempelige (tijdelijke) oplossing. Door een hyaluronzuur filler op strategische plekken te injecteren is het mogelijk een scheefstand, lage neuspunt, deuk, bochel of haakneus te corrigeren.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

We starten met koffie of thee en bespreken nogmaals je wensen. Hierna wordt de filler strategisch op een aantal plekken in de neus geïnjecteerd, waarna tijdelijk de grootte of stand gecorrigeerd wordt.

Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer een jaar aan. Wil je het effect behouden dan zal een herhaalbehandeling noodzakelijk zijn.

Een neuscorrectie met fillers neemt ongeveer 15 minuten in beslag. In totaal ben je ongeveer 45 minuten binnen.

Het gebruik van onze A-merk fillers is bewezen effectief en veilig. Er is geen nazorg nodig na een neuscorrectie met fillers. Wel raden we aan om de eerste twee weken na behandeling kou en warmte te vermijden. Denk hierbij aan wintersport, zonnebank en de sauna.

De kans op bijwerkingen is minimaal. Wel kan de plaats van de injectie wat gezwollen en gevoelig zijn. Bij problemen zijn we 24/7 te bereiken op ons spoednummer.

Prijzen zijn altijd inclusief consult en controle.

Neuscorrectie
€350,00
met fillers
Herhaalbehandeling
€306,25
Kom je binnen een jaar terug voor een herhaalbehandeling? Dan ontvang je 12,5% korting
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
oorlelcorrectie
lippen opvullen