Onderooglidcorrectie C02 Laser

Een behandeling met de innovatieve hybride CO2 laser stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid en realiseert een zicht- en voelbaar jongere huid. Wanneer je een ooglidcorrectie hebt ondergaan kan je ervoor kiezen de huid rondom óók te verstrakken voor een ultieme finishing touch die je uitstraling een aantal jaren terug in de tijd laat gaan.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gesteriliseerd en plaatselijk verdoofd middels een crème. De CO2 laser verdampt de bovenste huidlaag waardoor verstrakking van de huid optreedt. De behandeling kan ondanks de verdoving licht voelbaar zijn.

Een behandeling met de CO2 laser geeft een direct en indirect (lange termijn) resultaat. Het resultaat houdt een aantal jaren aan, afhankelijk van de leefstijl. Huidveroudering en -verslapping zijn echter doorlopende processen waardoor een herhaalbehandeling na een aantal jaren, gewenst kan zijn.

Afhankelijk van de huid, omvang en aard van de klacht duurt een CO2 laserbehandeling aan de onderoogleden tussen de 10 en 30 minuten.

Een laserbehandeling met onze CO2 laser is veilig. Na de ingreep wordt de huid ingesmeerd met Alydran SPF 30; een medische littekencrème op basis van aloë vera. De crème kalmeert de huid en zorgt dat deze sneller herstelt. Daarnaast beschermd deze crème tegen schadelijke UV-straling. De huid kan na de behandeling wat dik en rood worden. Dit trekt binnen enkele dagen weg. Ook eventuele korstjes verdwijnen na enkele dagen. Belangrijk is om de huid de eerste weken na de behandeling te blijven beschermen tegen de zon. Dit voorkomt hyperpigmentatie.

Omdat deze behandeling niet invasief is (niet in de huid dringt), is de kans op complicaties minimaal. Wanneer er toch problemen optreden zijn wij 24/7 te bereiken op ons spoednummer.

De genoemde prijzen zijn inclusief intakegesprek en controle.

Onderooglidcorrectie - C02 Laser
€495,00
zonder snijden
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
liquid facelift
filler behandeling
plexr plasma behandeling
chemische peeling