Oorlelcorrectie

Een oorlel is een kwetsbaar stukje huid die door huidveroudering of een ongelukje met een (te zware) oorbel kan uitrekken of zelfs scheuren.

 

Een gespleten of een te lange oorlel kan cosmetische ontsierend zijn maar met een kleine ingreep gemakkelijk te verhelpen.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen
Chirurgische oorlelcorrectie

Met een chirurgische oorlelcorrectie worden de oorlellen gecorrigeerd door overtollig en beschadigd weefsel te verwijderen.

 

De oorlel wordt vervolgens zodanig gehecht dat minimale littekens zichtbaar zijn.

We starten met koffie of thee. Hierna maken we je klaar voor de ingreep. Je wordt afgedekt met steriele doeken, ontsmet en lokaal verdoofd. Na de behandeling mag je direct weer naar huis en na een week zien we je terug in de kliniek om de hechtingen te laten verwijderen.

Het resultaat is van lange duur. Huidveroudering is echter een doorlopend proces. Dit kan inhouden dat de behandeling na verloop van tijd herhaald dient te worden.

De oorlelcorrectie neemt ongeveer 20 minuten per zijde in beslag.

De chirurgische oorlelcorrectie is een relatief eenvoudige en erg veilige behandeling. Na zes maanden kun je (opnieuw) gaatjes in je oren laten schieten.

Aangezien een oorlelcorrectie een chirurgische ingreep is, bestaat er een kleine kans op complicaties. Bij een normaal herstel hoort:

  • Roodheid, zwelling en/of kleine bloeduitstortingen
  • Lichte napijn
  • Wondvocht

Bij problemen zijn wij 24/7 bereikbaar op ons spoednummer.

Prijzen zijn altijd inclusief consult, hechtingen verwijderen en controle.

Correctie
€395,00
1 oor
Correctie
€500,00
2 oren
Verkleining
€695,00
2 oren
Oorlelcorrectie met fillers

Oorlellen worden dunner en slapper naarmate je ouder wordt. Dit geldt ook voor het oorbel gaatje. Als je dit ontsierend vindt, kan je kiezen voor een veilige behandeling met een hyaluronzuur filler. De hyaluronzuur zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een steviger en mooier uitziende oorlel.

De hyaluronzuur wordt direct in de oorlel geïnjecteerd. Na de behandeling kun je direct weer naar huis.

Het effect van een oorlelcorrectie met een hyaluronzuur filler houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan.

In totaal ben je ongeveer 1 uur binnen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Een oorlelcorrectie met onze A-merk fillers is bewezen veilig. Tevens wordt de behandeling altijd uitgevoerd door een zeer ervaren cosmetisch arts. Het resultaat is na 2 weken optimaal zichtbaar.

Hoewel een oorlelcorrectie met fillers een relatief simpele ingreep is bestaat de kans op complicaties. Bij een normaal herstel hoort:

  • Blauwe plekken of zwelling
  • Gevoelige huid
Oorlelcorrectie fillers
v.a. €275,00
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
neuscorrectie
lippen opvullen